Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

ΠΕΡΙ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

Και άλλων … «πετεινών»!
Παρακολουθώ όπως όλοι άλλωστε την επικαιρότητα, και απ τη μια γελώ με τα χάλια μας, ενώ από την άλλη κλαίω, όπως κλαίει ο περισσότερος κόσμος. Δε ξέρω ρε αδέλφια τι στο καλό συμβαίνει, τι πίνουν οι εθνοσωτήρες μας και δε μας δίνουν, δε ξέρω με τι στον οξαποδώ μας ψεκάζουν και έχουμε αποχαυνωθεί, και δεν αντιδρούμε, και το λέω αυτό, γιατί σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη περίπτωση, σε οποιαδήποτε νορμάλ χώρα ακόμα και του τρίτου κόσμου, έτσι και ο λαός τραβούσε αυτά που τραβάμε εμείς, όχι απλά θα είχε βγει στους δρόμους, θα είχε πάρει τα «όπλα» και δε θα έμενε ρουθούνι, ειδικά έτσι και έτρωγε την συνεχόμενη ΚΟΡΟΙΔΙΑ που τρώμε εμείς.
Πραγματικά, στην περίπτωση των Ελλήνων, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά….. Άκουσα κάποιες δηλώσεις κυβερνητικού στελέχους τη Δευτέρα, και αυτά που είπε, έκαναν και τους υπόλοιπους που ήταν στην παρέα να σταυροκοπιούνται… Είπε ο άνθρωπος, δε θυμάμαι πως ακριβώς το είπε, απλά μου έμεινε η κατάληξη της δήλωσης του, πως «αφού τελειώσουμε με τους Ευρωπαίους, θα πρέπει να πάμε αμέσως σε εκλογές, για να αποκτήσει η χώρα ισχυρή κυβέρνηση»…..
Τι είπε ρε το άτομο; Και μετά, ήρθε ο έρωτας….

Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά ΒόλουΔελτίο Τύπου Συνέλευσης                                                             20 Ιουλίου 2015
Η Σειρά Συνελεύσεων των Μαρτύρων «Να Μιμείστε τον Ιησού!» θα Παρουσιάσει Εφόδια Σχεδιασμένα για τη Βοήθεια των Οικογενειών
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ—Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα εξετάσουν τα κλειδιά της οικογενειακής ευτυχίας κατά τη διάρκεια της Συνέλευσής τους για το 2015 «Να Μιμείστε τον Ιησού!», που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Συνελέυσεων τους στη Σταυρούπολη Θεσσαλονικης. Αυτή η σειρά τριήμερων συνελεύσεων των Μαρτύρων θα δείξει πώς το παράδειγμα του Ιησού μπορεί να δώσει στους γονείς και στα παιδιά τα μέσα για να οικοδομήσουν ισχυρότερες και πιο ενωμένες οικογένειες. Το πρόγραμμα θα συμπεριλάβει μια υποκινητική εξέταση της φημισμένης Επί του Όρους Ομιλίας του Ιησού. Ο Άγγελος Καπανδέλης, ένας εκπρόσωπος τύπου της συνέλευσης, εξηγεί: «Η Επί του Όρους Ομιλία του Ιησού προσφέρει διαχρονικές συμβουλές οι οποίες βοηθούν τους γονείς να χρησιμοποιούν με καλύτερο τρόπο τον χρόνο και τους πόρους τους ώστε να οικοδομούν ένα πιο ασφαλές και στοργικό οικογενειακό περιβάλλον».

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Το Μνημόνιο είναι πατριωτισμός, το εναλλακτικό σχέδιο είναι προδοσία

CKEHzo0WsAEzcfJΑπό την ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας αγνόησε το Όχι των πολιτών στο δημοψήφισμα και υπέγραψε συμφωνία που οδηγεί την χώρα στο Τρίτο Μνημόνιο, το θέμα των ΜΜΕ των ολιγαρχών -αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ- δεν είναι το νέο καταστροφικό Μνημόνιο αλλά τα εναλλακτικά σχέδια που εξέταζε η κυβέρνηση. Διάβασε τη συνέχεια

FC Schalke 04 - FC Porto Live Streaming

Inter Milano - Real Madrid Live Streaming

Εορτή του Αγίου Παντελεήμονος

Εορτή του Αγίου Παντελεήμονος
Τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος τιμά σήμερα, 27 Ιουλίου, η Εκκλησία μας.
Ο Άγιος Παντελεήμων (Παντελέων το πρότερον όνομα) καταγόταν από τη Νικομήδεια της Μικράς Ασίας και έζησε στα χρόνια του Μαξιμιανού (286 - 305 μ.Χ.).
Πατέρας του ήταν ο Ευστόργιος, ο οποίος ήταν εθνικός και μετά τις νουθεσίες του γιου του έγινε χριστιανός. Μητέρα του ήταν η Ευβούλη, η οποία προερχόταν από χριστιανική οικογένεια.
Εκπαιδεύτηκε στην ιατρική από τον Ευφρόσυνο και κατηχήθηκε στη χριστιανική πίστη και βαπτίσθηκε από τον πρεσβύτερο Ερμόλαο που ήταν ιερέας της Εκκλησίας της Νικομήδειας.
Κάποια στιγμή όταν οχιά δάγκωσε έναν νεαρό και ουσιαστικά τον θανάτωσε ο Άγιος Παντελεήμονας επικαλούμενος τον Χριστό τον ανάστησε.

Συντάξεις: Μειώσεις στο μισό! Τσεκούρι για τους συνταξιούχους με σύνταξη στο 40% του μισθού!

Συντάξεις: Μειώσεις στο μισό! Τσεκούρι για τους συνταξιούχους με σύνταξη στο 40% του μισθού!

- Φωτιά το νέο Ασφαλιστικό με μειώσεις και στις κύριες και στις επικουρικές συντάξεις
  Προσπαθεί να περιορίσει τις απώλειες η κυβέρνηση στο 10%, αλλά οι θεσμοί επιμένουν
  Φωτιά το έλλειμμα των ταμείων ύψους 2,4 δισ ευρώ

Φωτιά το νέο ασφαλιστικό. Πριν καν φτάσουν στην Αθήνα τα κλιμάκια των δανειστών οι πληροφορίες για το τι μας έρχεται με το νέο ασφαλιστικό δείχνουν μεγάλες περικοπές στις συντάξεις οι οποίες αναμένεται να μειωθούν αν ισχύσουν όλα τα μέτρα στο 40% του μισθού.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΕΟ ΚΛΗΜΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ    ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
για την εκμίσθωση ισογείου ακινήτου (κατάστημα Νο 2) ιδιοκτησίας Δήμου Σκοπέλου που βρίσκεται στο εμποροκοινωνικό κέντρο της Τοπικής Κοινότητας Νέου Κλήματος του Δήμου Σκοπέλου
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Προκηρύσσει δημοπρασία φανερή και προφορική για την εκμίσθωση ισογείου ακινήτου (κατάστημα Νο 2) ιδιοκτησίας Δήμου Σκοπέλου που βρίσκεται στο εμποροκοινωνικό κέντρο της Τοπικής Κοινότητας Νέου Κλήματος του Δήμου Σκοπέλου,

 και αποτελείται: α) από ισόγειο χώρο 31,44τ.μ. συμπεριλαμβανομένης και μιας τουαλέτας και β) από εξωτερικό χώρο (βεράντα) συνολικού εμβαδού 40,62τ.μ. περιλαμβάνει προαύλιο χώρο 10,30χ3,40=35,02τ.μ. και σκαλιά (πέντε πλάγια) 1,60χ3,50=5,60τ.μ.
 Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί για χρήση Καταστήματος σύμφωνα με την αρίθ. 113/2015 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 07/08/2015, και από ώρα 11:00 έως 11:30, στο Δημοτικό Κατάστημα Σκοπέλου.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μηνιαίο μίσθωμα) ορίζεται το ποσό των 150,00€ ευρώ.

Τα απαραίτητα έγραφα που πρέπει να συνοδεύουν την οικονομική προσφορά είναι τα εξής:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ

Ίσως ορισμένοι να νόμιζαν πως θα εγκαταλείψω τον αγώνα που δίνω για τα άτομα με χρόνιες παθήσεις βλέποντας κάποιο «κενό» στην αρθρογραφία μου. Έπεσαν έξω όμως, είμαι εδώ, και δε θα σταματήσω να ξεμπροστιάζω την ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ των διαφόρων φορέων του «κράτους πρόνοιας», του κράτους ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ. Τυχεροί ΟΛΟΙ εκείνοι που δεν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, είτε οι ίδιοι, είτε κάποιοι συγγενείς τους, και ΜΑΚΑΡΙ, να μην αποκτήσουν ποτέ. 
Είναι όμως οι άλλοι, εκείνοι που πάσχουν από χρόνιες και ανίατες παθήσεις που ζουν ένα ΜΑΡΤΥΡΙΟ, το οποίο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο χάρη στις κρατικές «παρεμβάσεις», στους διαρκείς ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, και την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Η σημερινή μου αναφορά έχει να κάνει με τους ασθενείς που πάσχουν από Σκλήρυνση Κατά πλάκας, τα εύκολα ΘΥΜΑΤΑ του κράτους «πρόνοιας», του κράτους των περικοπών, τα ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ των φαρμακοβιομηχανιών, άτομα, που κατά το σκεπτικό των «κρατικών ειδικών» κοστίζουν πολλά στο κράτος, άρα θα πρέπει να εξοντωθούν, για να μη ζορίζεται το …. Κράτος, με τις συντάξεις, τα επιδόματα, και κυρίως τα φάρμακα τους, τα οποία είναι και υψηλού κόστους.

Τεχνικό Γραφείο Ευάγγελος Κ. Πολυχρονίου/ Πώληση αγροτεμαχίου στη Γλώσσα Σκοπέλου(Land For Sale in Glossa Skopelos)

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου