Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Σάλος με το γάλα πασίγνωστης εταιρείας… Δείτε τί προϊόν καταναλώνουμε!

Πρόκειται λοιπόν για μια γνωστή μάρκα, με πολλές πωλήσεις κτλ…Τα αναγραφόμενα στοιχεία έδιναν μια γρήγορη εντύπωση ότι...

ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ live stre@ming

ΟΥΓΓΑΡΙΑ vs ΕΛΛΑΔΑ live streaming Hungary vs Greece

Ρε ΤΣΙΠ(Ρ)Α του ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ για πέστε μας η Σκόπελος είναι στα κοσμικά νησιά

Να σταματήσει η ίδρυση καταδυτικών πάρκων στις Σποράδες και τον Παγασητικό κόλπο.ο οποίος οδηγεί χιλιάδες παράκτιους αλιείς στην ανεργία, ιδιωτικοποιεί τεράστιες θαλάσσιες εκτάσεις και παραλίας, ευνοώντας ουσιαστικά τους μεγαλοκαρχαρίες του τουρισμού»

Ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης, Διαμάντω Μανωλάκου και Νίκος Μωραΐτης για να σταματήσει η ίδρυση καταδυτικών πάρκων στις Σποράδες και τον Παγασητικό Κόλπο. Αναλυτικά, το κείμενο:
«Θέμα: Να σταματήσει η ίδρυση καταδυτικών πάρκων στις Σποράδες και τον Παγασητικό κόλπο.
Η αντιλαϊκή πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, αλλά και των εκπροσώπων τους στις Τοπικές και Περιφερειακές Διοικήσεις, συνεχίζει αδιάκοπα, υλοποιώντας τις πολιτικές της ΕΕ των μνημονίων που έχει συνέπειες και στους μικρομεσαίους αλιείς.

ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ……ΘΟΥΝΕ ΟΙ «ΘΕΣΜΟΙ»


Toυ ΑΡΗ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ*
Πανεπιστήμιο Έρασμος στην Ολλανδία, συνέδριο, ένας Έλληνας σύνεδρος μεταπτυχιακός φοιτητής στη Φιλοσοφία της Οικονομίας στρέφεται προς έναν Αμερικανό καθηγητή:  
«Δε νομίζετε ότι χρέος της Επιστήμης είναι να βρίσκει λύσεις που ανακουφίζουν τις κοινωνίες από τον εφιάλτη της φτώχειας;»  
Ο Αμερικανός χαμογέλασε κι απάντησε στον φοιτητή: «Αγαπητέ μου, το ίδιο ερώτημα έβαλα σε ένα άλλο διεθνές συνέδριο. Ξέρετε τι έγινε τότε; Αφού με σάρκασαν, ένας από τους συνέδρους μου απάντησε: Μα αγαπητέ μου, τον Καπιταλισμό δεν τον ενδιαφέρει να δώσει λύση στην κρίση, αλλά να τη διαχειριστεί…»!  
(Ο διάλογος μου μεταφέρθηκε λέξη προς λέξη από το φοιτητή, που τυχαίνει να είναι ο γιος μου).  
Πάμε τώρα παρακάτω. Τι είναι και τι εκπροσωπούν αυτοί οι περίφημοι θεσμοί;  

Τον εφιάλτη κάθε λαού, που αφού πρώτα τον υποχρέωσαν σε υπερδανεισμό, πέσανε στη συνέχεια πάνω του σαν ακρίδες να του φάνε τις σάρκες. Το ζήσαμε πολύ καλά με τα σαρκοβόρα της σχολής Φρίντμαν στην περίπτωση του τυφώνα Κατρίνα. Εκεί πού ξεπατώθηκε κάθε υλικοτεχνική υποδομή στη Νέα Ορλεάνη κι οι γιάπηδες του σύγχρονου Καπιταλισμού πέσανε πάνω στην πόλη για να την κατασπαράξουν. Τότε δοκιμάστηκε για μια ακόμα φορά το όριο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ο σύγχρονος πολιτισμός. Πλακώσανε οι εργολάβοι και οι κερδοσκόποι. Αδιάφοροι για τις συνέπειες στην τοπική κοινωνία, άτεγκτοι και αιμοδιψείς μπροστά στο κέρδος, άρχισαν πάνω στα ερείπια να χτίζουν μια πολιτική εξόντωσης των ανθρώπων. Καταργήθηκαν ακόμα και τα δημόσια σχολεία κι έγιναν όλα ιδιωτικά. Η Νέα Ορλεάνη ακόμα σέρνεται βαριά πληγωμένη.  

Με την ευκαιρία των εκλογών στην Αγγλία... Ο "αντιμνημονιακός κι αριστερός" Μαριάς, γιατί υποστηρίζει τον Ντέιβιντ Κάμερον;

Γιατί είναι αντιπρόεδρος στην ομάδα του δεξιού Ντέιβιντ Κάμερον;
Έχει "συγκρουση" συμφερόντων;
Δεν ακούσαμε!
Με την ευκαιρία... που εργάζεται ο κανακάρης του;
Οι απαντήσεις... ΕΔΩ

* Για να μην μας περνάει για ηλίθιους!

Ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ... είναι ακόμη στην ΕΛΣΤΑΤ! Κι η παρέα του καταλαμβάνει κυβερνητικές θέσεις... Χριστοδουλάκης, Παναρίτη, Σπυρόπουλος και σια

Συριζαίοι να σας δώσουμε μια πληροφορία σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει. Ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, 20 χρόνια υπάλληλος του ΔΝΤ και υπόδικος σε βαθμό κακουργήματος από την εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για...

Ο Δραγασάκης πουλούσε υπέροχα & νεοφιλελεύθερα! Έμαθε τη δουλειά από το σοκ που δεν μπόρεσε να γίνει Γραμματέας στο ΚΚΕ, κατόπιν υπουργός της συγκυβέρνησης με τη δεξιά (στόχος τότε ο Ανδρέας) και την εποχή του μνημονίου σύμβουλος στην Αττικής (και να ο Σπίρτζης του Βενιζέλου υπουργός της αριστεράς του Δραγασάκη...)... Κι οι αλλαξοκωλιές καλά κρατούν: Κράταμε να σε κρατώ, να γαμούμε το λαό!

Δώστε και άλλα δάνεια στην Καθημερινή! Άλλωστε θα πληρώσουν οι μαλάκες έλληνες που μας πίστεψαν! Ωραία φάση η κυβέρνηση από τη μία να βάζει χέρι στα ασφαλιστικά ταμεία για να πληρώσει την δόση του ΔΝΤ, και από την άλλη οι τράπεζες να δίνουν δάνεια σε χρεοκοπημένα και ξοφλημένα ΜΜΕ...

Δάνειο 36 εκατομμύρια ευρώ πήρε η Καθημερινή, ενώ τώρα περιμένουμε να πάρουν από ένα δάνειο ο ΔΟΛ, ο Πήγασος και το Mega, ώστε να αποδειχτεί πως η ελληνική οικονομία πετάει.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις τράπεζες που έδωσαν 36 εκατομμύρια δάνειο στην Καθημερινή, ώστε οι αρθρογράφοι της να συνεχίσουν να μας ενημερώνουν πως είναι κακό να ζούμε εμείς με δάνεια.
Βέβαια, είναι κάπως αξιοπερίεργο να παίρνει δάνειο 36 εκατομμυρίων μια εφημερίδα με χρέη πάνω από 75 εκατομμύρια ευρώ και ζημίες 18 εκατομμύρια ευρώ, αλλά έχουμε και ανθρωπιστική κρίση στη χώρα, οπότε κάποιος πρέπει να στηρίξει και τους Αλαφούζους.
Από την άλλη, οι Παπαχελάδες, οι Μπάμπηδες και οι Μανδραβέληδες δεν έχουν μάθει ακόμα να γράφουν ένα κείμενο -και δεν πρόκειται να μάθουν τώρα στα γεράματα-, οπότε μάλλον θα πρέπει να...

ΓΙΑ “ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΜΕ 70-30 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ”ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

kammenos-nea-yorki1

Ο Καμμένος μιλά για 70-30 συνεκμετάλλευση πετρελαίου φυσικού αερίου του Αιγαίου με τις ΗΠΑ
Για πιθανή συμφωνία με τις ΗΠΑ για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών αποθεμάτων σε ποσοστό 70-30 υπέρ των Αμερικανών στο Αιγαίο έκανε λόγο ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος από τη Νέα Υόρκη.
Είπε ο Καμμένος λέξη -λέξη:
“Δεν σας κρύβω ότι η ελληνική κυβέρνηση, από τη στιγμή που θα υπάρξει ενδιαφέρον από τις Ηνωμένες Πολιτείες στα θέματα της συνεργασίας σε σχέση με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε συνεργασία. Στη συνάντηση που είχα με την κ. Νούλαντ της είπα ότι θα μας ενδιέφερε μία GtoG (government to government) agreement με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ώστε να υπάρχει συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου.

ΚΡΑΤΟΣ-GERMANWINGS Αναθέτουμε σε ηγέτες "Andreas Lubitz" την διάσωση της χώρας και στην συνέχεια κλαίμε για τις τραγωδίες της

ΕΚΤΑΚΤΟ νέα αεροπορική τραγωδία ΦΩΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΑΕΚ - Άρης-AEK Athens - Aris Live Streaming Basketball

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ !! ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!
Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο για το τι καιρό θα έχουμε φέτος το Πάσχα σύμφωνα με την αποκλειστική πρόβλεψη του καιρού που έχει το Greek-Weather.Org !!

Αναμένονται χιόνια και πιθανότατα και πολικό ψύχος στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές...

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-Apollon Arneas - Aris Thessalonikis Live Streaming

Προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ουγγαρία - Ελλάδα Hungary vs Greece, UEFA Euro 2016

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Βόλεϊ Κύπελλο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Τελικός)

Basket League Κόροιβος - Ολυμπιακός

Παναχαϊκή - Χανιά-Panachaiki - Chania Live Streaming

Football League Καλλιθέα - ΑΕΚ-Kallithea - AEK Athens Live Streaming Football : Greece - Super League

Χάντμπολ ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (Τελικός Κυπέλλου)

ΑΕΚ - Άρης-AEK Athens - Aris Live Streaming Basketball : Greece - A1 Basketball League

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου