Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Τζιτζικώστα στηρίζει ο Βορίδης - Δημοσίευμα για στήριξη Καραμανλή σε Μεϊμαράκη

Στην τελική ευθεία είναι η εσωκομματική αναμέτρηση για την προεδρία της ΝΔ καθώς την Κυριακή 22 Νοέμβρη στήνονται οι κάλπες για την ανάδειξη νέου αρχηγού του κόμματος.
Βουλευτές και στελέχη της ΝΔ με δημόσιες τοποθετήσεις τους εκφράζουν τη στήριξή τους και το ανάλογο έπραξε την Παρασκευή ο Μάκης Βορίδης που τάχθηκε υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Σε δήλωσή του αναφέρει ότι «πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, τις ιδέες, τις αρχές της παράταξής μας» και προσθέτει πως «σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος που έχει θέσει αυτά τα ζητήματα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση αυτών των αρχών, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του».

Την εξέλιξη αυτή σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης που μαζί με τον Μάκη Βορίδη μετεγγράφηκαν στη ΝΔ από το ΛΑ.Ο.Σ. επί ημερών Αντώνη Σαμαρά. «Όλοι έλεγαν πως είμαι ο υπαρχηγός του Μάκη Βορίδη. Τελικά ο Βορίδης είναι ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα» έγραψε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Στην Καβάλα περιόδευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όπως ανέφερε και στην πόλη αυτή «ζήτησα να με εμπιστευτούν και να μου δώσουν την ευκαιρία να κερδίσω τον Αλέξη Τσίπρα».
Δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Βήματος αναφέρει πως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θεωρεί τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ως την καλύτερη επιλογή στην παρούσα χρονική περίοδο, ώστε να διασφαλιστεί η πολυπόθητη ενότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger