Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ο Γιώργος Αναγνώστου υποψήφιος του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ για το Ν. Μαγνησίας


Σε μια δυναμική συγκέντρωση στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-Εύβοιας, παρουσία συνδικαλιστών, νεολαίας και φίλων του ΚΚΕ παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Μαγνησίας για τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη.
Την παρουσίαση έκανε ο Βασίλης Μεταξάς, γραμματέας της Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ, ενώ ακολούθησαν παρεμβάσεις από τους υποψήφιους βουλευτές: Θεόδωρο Τσαλούχα, Απόστολο Νάνο και Κώστα Στεργίου.
Το ψηφοδέλτιο, του ΚΚΕ όπως παρουσιάστηκε από τον Βασίλη Μεταξά είναι το εξής:
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Μαγνησίας του ΚΚΕ στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη είναι ο Κώστας Στεργίου, μεταλλεργάτης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας και εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατών Μετάλλου.
Δεύτερος στη λίστα είναι ο Αποστόλης Νάνος, πρώην βουλευτής Μαγνησίας, δημοτικός σύμβουλος Βόλου και στέλεχος του ΚΚΕ.

Ακολουθούν οι Αγγελής Νίκος, αγροτοσυνδικαλιστής, Αναγνώστου Γιώργος, αυτοαπασχολούμενος και δημοτικός σύμβουλος Σκοπέλου, Κωτή – Ρούση Ρίτσα, πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Βόλου, Λούμα Ρένα, άνεργη αυτοαπασχολούμενη, Ρηγάκη Κωνσταντίνα, απόφοιτη του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, αδιόριστη εκπαιδευτικός και Τσαλούχας Θόδωρας, συνταξιούχος υπάλληλος στο Δήμο Βόλου, δημοτικός σύμβουλος Βόλου.
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, απηύθυναν κάλεσμα στους εργατοϋπάλληλους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους που είναι στα θρανία και στις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών της περιοχής μας, ώστε το βράδυ της 20ης Σεπτέμβρη να βγάλουν ενισχυμένο σε ψήφους και κοινοβουλευτική δύναμη το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Όπως ανέφεραν να επιλέξουν με βάση την πείρα τους, την τάξη τους, με βάση όλους εκείνους που έχουν απέναντί τους, να επιλέξουν και να συμβάλλουν για ένα δυνατό ΚΚΕ.
Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, φέτος θα γίνει στα πλαίσια του προγράμματος του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή το οποίο εξαιτίας των εξελίξεων θα είναι μονοήμερο, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο Ρήγα Φεραίου, στο Δημαρχείο Βόλου, και στην πολιτική συγκέντρωση με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του Πολιτικού Γραφείου.
Οι υποψήφιοι απηύθυναν κάλεσμα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ, το Σάββατο, με ώρα αναχώρησης τις 2 το μεσημέρι από το Δημαρχείο Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger