Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Από το Πολιτικό Γραφείο της υποψήφιας Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :



 Βόλος,  16 -1-2015
 Με κατοίκους της Σούρπης και του Πτελεού συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ κα Ζέττα Μακρή, για να ενημερωθεί για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο αγροτικός και κτηνοτροφικός  πληθυσμός της περιοχής μας. Συζητώντας μαζί τους, η κα Μακρή επεσήμανε ότι σι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Μαγνησίας συμβάλλουν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας μας και για αυτό απαιτούνται δραστικές και άμεσες παρεμβάσεις για την επίλυση των προβλημάτων τους.
           Για τον λόγο αυτό, όπως τους υπενθύμισε η κα Μακρή, είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την ελάφρυνση της φορολόγησης των αγροτών και την διευκόλυνση της καθημερινότητας τους. Με ερώτησή της, επίσης,  προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  είχε ζητήσει να μην συμψηφίζονται  οι ευρωπαϊκές  ενισχύσεις που δικαιούνται οι αγρότες με τις όποιες οφειλές έχουν προς τον ΟΓΑ, γιατί μόνο με τον τρόπο αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεμπόδιστα ο αγροτικός πληθυσμός.

        Μεγάλη έμφαση έδωσε η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ και στην ανάγκη στήριξης της κτηνοτροφίας στην περιοχή μας. Η κα Μακρή αναφέρθηκε στα έντονα προβλήματα, που αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα  οι κτηνοτρόφοι της περιοχής λόγω του καταρροϊκού πυρετού. Για το πρόβλημα αυτό, ανέφερε η κα Μακρή, είχε καταθέσει ερώτηση στους υπουργούς Εσωτερικών και αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για  την αποζημίωση των κτηνοτρόφων για τις απώλειες και τις ζημιές τους από τον καταρροϊκό πυρετό. «Δεν μπορούσα να μην σταθώ στο πλευρό σας», είπε η κα Μακρή «και για αυτό με κάθε τρόπο διεκδίκησα την λήψη άμεσων και δίκαιων μέτρων  και την ορθολογική αποζημίωσή σας».
       Οι κάτοικοι της Σούρπης και του Πτελεού αναγνώρισαν το έμπρακτο ενδιαφέρον της κας Μακρή για τα προβλήματά τους, ενώ τα μέλη του Γυναικείου Αγροτικού Συνεταιρισμού Πτελεού «Η ΦΤΕΛΙΑ» την ευχαρίστησαν για μία ακόμη φορά για τον αγώνα που έδωσε στο πλευρό τους και τις διαρκείς παρεμβάσεις της, για να επιτευχθεί η ρύθμιση της φορολόγησης τους, που πλέον τους δίνει την δυνατότητα να φορολογούνται ως αγρότισσες και όχι ως ελεύθεροι επαγγελματίες.
     Τέλος της ευχήθηκαν καλή επιτυχία και εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι θα συνεχίσει με την ίδια θέρμη και μετά τις εκλογές να στηρίζει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger