Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ




Κλειστείτε στα σπίτια την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς το Greek-Weather.Org, προειδοποιεί για μεγάλο χιονιά που θα πλήξει την...

βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα τις ημιορεινές και ορεινές περιοχές σε υψόμετρο άνω των 300-400 μέτρων !!

Από τα ξημερώματα ως και τις προμεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, θα πέσει πολύ χιόνι στην Ήπειρο, τη δυτική και ανατολική κυρίως Μακεδονία και στην Θράκη, ιδιαίτερα πάνω από τα 300-400 μέτρα υψόμετρο, όπου το χιόνι ενδέχεται να ξεπεράσει και τους 10 πόντους !!

Στην κεντρική Μακεδονία, οι χιονοπτώσεις πιθανότατα θα έχουν μικρή ένταση και δεν θα προκαλέσουν προβλήματα. Στην Θεσσαλία χιονοπτώσεις πυκνές θα πέσουν από το πρωί ως και το μεσημέρι, μόνο πάνω από τα 300-400 μέτρα υψόμετρο, ενώ πολύ χιόνι θα πέσει κυρίως πάνω από τα 500-600 μέτρα.

Προς το μεσημέρι και το απόγευμα της Δευτέρας, λίγα χιόνια θα πέσουν και στα ορεινά τμήματα της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, ωστόσο τα φαινόμενα γρήγορα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά.

Προσοχή στους ανέμους μέσα στην Δευτέρα, καθώς οι βόρειοι, βορειοδυτικοί άνεμοι στην βόρεια και κεντρική χώρα και γενικότερα στο Ιόνιο και το Αιγαίο, θα αγγίξουν ακόμα και τα 8-9 μποφόρ. Οι άνεμοι αυτοί θα είναι παγεροί και θα ρίξουν αισθητά την θερμοκρασία από βορρά προς νότο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger