Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΕΠΑΜ

Posted by olympiada

Υπό Ιωάννη Κόντου Ο κ. Καζάκης φέρεται ότι ,διαμαρτυρόμενος για την μη διεξαγωγή των εκλογών με υπηρεσιακή Κυβέρνηση, δήλωσε:
“Η κυβερνώσα συμμορία, η εγκληματική οργάνωση που σφετερίστηκε τη διακυβέρνηση της χώρας προκειμένου να καταλύσει το σύνταγμα και να επιβάλει καθεστώς κατοχής προς όφελος των ξένων δανειστών, κρατά τον έλεγχο του κρατικού μηχανισμού για να επιδοθεί σε κάθε λογής λαθροχειρία, προβοκάτσια, χειραγώγηση και εκμετάλλευση προκειμένου να διασωθεί εκλογικά. Γιατί η αντιπολίτευση το ανέχεται»;
Όπως γνωρίζουν οι φίλοι Ολύμπιοι έχω από χρόνια προτείνει την σύσταση ομάδας ανεξάρτητων ειδικών για τον έλεγχο της ηλεκτρονικής καταμέτρησης των ψήφων.

Σημειωτέον ότι έχω απευθείας ενημερώσει το ΕΠΑΜ και άλλα κόμματα για μέθοδο που θα απέτρεπε μία από τις λαθροχειρίες που ίσως υπονοεί ο κ. Καζάκης με παράλληλη απευθείας ενημέρωση και του Υπουργείου Εσωτερικών.
Κανένα κόμμα μέχρι τώρα (του ΕΠΑΜ συμπεριλαμβανομένου) δεν έχει υποστηρίξει επισήμως την δημιουργία, ανεξάρτητου και διακομματικού μηχανισμού ελέγχου της ηλεκτρονικής καταμέτρησης από ομάδα με την συμμετοχή ειδικών. .
Η ιδιωτική εταιρεία που διεξάγει την ηλεκτρονική καταμέτρηση, ως γνωρίζουν οι ειδικοί, μπορεί να μην έχει καμιά ευθύνη καθώς στοιχεία μπορούν να αλλοιωθούν από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη εντός δευτερολέπτων.
Η απομόνωση του υπολογιστικού συστήματος από το Ιντερνέτ δεν αρκεί. Υπενθυμίζω στους επαίοντες την κυβερνοεπίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιραν που δεν ήταν βεβαίως συνδεδεμένες με το Ιντερνετ.
Στην περίπτωση των Ελληνικών εκλογών πρόκειται για τον χειρισμό ενός EXCEL OF about 20.000 BY 20 CELLS. A piece of cake for a super computer. Αρκεί να «αξιοποιηθούν» καταλλήλως μερικοί ψήφοι κομμάτων που αδυνατούν να έχουν 20.000 εκλογικούς αντιπροσώπους. Επαναλαμβάνω ότι δεν αμβισβητώ καθόλου την εντιμότητα της όποιας εταιρείας καταμετρά αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι τεχνικοί τρόποι αλλοίωσης χωρίς η εν λόγω εταιρεία να πάρει χαμπάρι. Αυτό έχει ήδη καταγγελθεί για εκλογές ξένης χώρας.
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger