Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Σποράδες Χωρίς ΑΤΜ Εθνικής έμεινε η Αλόννησος


Χωρίς ΑΤΜ Εθνικής έμεινε η ΑλόννησοςΔεν έβγαζε ούτε σεντ το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών στο Πατητήρι της Αλοννήσου από την Παρασκευή μέχρι χθες.
Το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στο Πατητήρι δεν λειτουργούσε από την Παρασκευή λόγω τεχνικού προβλήματος, αφήνοντας χωρίς λεφτά τόσο τους κατοίκους όσο και τους τουρίστες που βρέθηκαν στην Αλόννησο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκε ουρά τη Δευτέρα στο κατάστημα της τράπεζας προκειμένου οι

Δήλωση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών«Στις 25 του Μάη έγινε ένα σημαντικό βήμα του λαού μας προς την χειραφέτησή του. Η πλειοψηφία των πολιτών αντιστάθηκε στο κλίμα φόβου και ανασφάλειας που καλλιέργησε η κυβέρνηση προεκλογικά, αναδεικνύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές.

Είναι ένα ιστορικό αποτέλεσμα, αφού είναι η πρώτη φορά που η Αριστερά κερδίζει στις Ευρωεκλογές, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, η απώλεια 11 περίπου  μονάδων από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε σχέση  με τις εκλογές του 2012, αλλά και η άνοδος άλλων μικρών κομμάτων διαμαρτυρίας σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι καταδίκασαν τα προγράμματα λιτότητας, που εφάρμοσε η κυβέρνηση τηρώντας τις μνημονιακές της υποχρεώσεις απέναντι στην τρόικα.

Με τη νίκη αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ σταθεροποίησε τις δυνάμεις του, αποδεικνύοντας ότι η άνοδός του στις εθνικές εκλογές του 2012 δεν ήταν μια παρένθεση. Στην Ελλάδα η επιτυχία αυτή υποβαθμίζεται, τη στιγμή που ο διεθνής τύπος εκτιμά το εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ ως ξεκάθαρη νίκη, που ενισχύει την δυναμική της Αριστεράς στην Ευρώπη.

Δήλωση Μαρίνας Χρυσοβελώνη για νεοεκλεγέντες στην ΑυτοδιοίκησηΤους νεοεκλεγέντες στην Αυτοδιοίκηση συγχαίρει η βουλευτής Μαγνησίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη υπογραμμίζοντας ότι βασική επιδίωξή της είναι η εποικοδομητική συνεργασία μαζί τους με στόχο την ανακούφιση της ζωής των Πολιτών.
Σε δήλωσή της η βουλευτής αναφέρει:
«Μία νέα εποχή αρχίζει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για τους Δήμους της Μαγνησίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι νέες Αυτοδιοικητικές Αρχές έχουν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις ανάπτυξης και ανάδειξης των περιοχών τους. Η επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους πρέπει να αποτελεί βασική προτεραιότητα για μία καλύτερη ζωή στον τόπο τους.
Από την θέση της βουλευτού συγχαίρω τους νεοεκλεγέντες – Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους και εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία.
Δέσμευσή μου είναι να συνεργαστώ με όλους μέσω και των παρεμβάσεών μου και θέσεών μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να συμβάλω τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας και οι πολίτες.
Στάση υπεύθυνη και με στόχο την εποικοδομητική συνεργασία δεσμευόμαστε ότι θα επιδείξουμε και στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, με γνώμονα την βελτίωση της ζωής των Θεσσαλών και την ισόρροπη ανάπτυξη της Θεσσαλίας με επίκεντρο τον άνθρωπο και την προώθηση έργων ανάπτυξης της Θεσσαλίας.»

ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ - ΧΡΗΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ

Ευχαριστήριο

Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά τους συμπολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους τη Δημοτική Υπέρβαση και εμένα προσωπικά. Η νίκη που μας χάρισαν είναι μεγάλη. Μεγάλο είναι και το χρέος να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες τους, στις απαιτήσεις των καιρών για ένα νησί που όλοι ονειρευόμαστε.
Ευχαριστώ επίσης κι αυτούς που μπορεί να μην μας προτίμησαν, αλλά συνέβαλαν να κρατηθεί η πολιτική αναμέτρηση σε υψηλά επίπεδα.
Οι επινίκειοι πανηγυρισμοί έχουν κιόλας τελειώσει. Μαζί με τους πανηγυρισμούς τελείωσαν και οι διαιρέσεις ανάμεσα σε παρατάξεις. Τώρα είμαστε όλοι ένας, στην παράταξη της Σκοπέλου, στον αγώνα για μια καλύτερη Σκόπελο.
Στον αγώνα αυτόν έχουν θέση και πρέπει να πάρουν μέρος όλοι! Σας καλώ όλους ανεξαιρέτως και ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους, να υπηρετήσουμε ενωμένοι το νησί μας.
Όλοι μαζί για όλο το νησί!
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Χρήστος Βασιλούδης

Σκόπελος εγκληματική αδιαφορία τουριστικού γραφείου στην Σκόπελο διώχνει των τουρισμό από το νησί μας και μας κάνει την Ελλάδα ρεζίλι διεθνώς το ακούς κυρία Κεφαλογιάννη?

Καταγγελία έφτασε στο ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΝΙΟΥΣ  για απαράδεκτη μεταχείριση σε τουρίστες από τουριστικό γραφείο συγκεκριμένα ενώ περίμεναν το λεωφορείο του γραφείου αυτοί τους εγκατέλειψαν στο ξενοδοχείο τους που είναι περίπου 2 χιλιόμετρα από το λιμάνι και ενώ έπρεπε να είναι στο λιμάνι διότι αναχωρούσαν για επιστροφή στην πατρίδα τους οι Ολλανδή  τουρίστες αναγκάστηκαν   να περπατήσουν μέσα στον ήλιο και την ζέστη με το φορτίο από βαλίτσες όλοι την απόσταση ,οι Ολλανδή έλεγαν ότι δεν θα ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα και ούτε να ακούσουν για Σκόπελο θέλουν ξανά ,εμείς με την σειρά μας καταγγείλουμε την απαράδεκτη στάση του τουριστικού γραφείου και ζητάμε από της τοπικές αρχές να λάβουν τα μέτρα τους και να ελέγξουν πως λειτουργούν αυτά τα γραφεία που βέβαια έδρα έχουν την Σκιάθο

Το κόμμα φαινόμενο... με μπάρμπα στην Κορώνη

Το μήνυμα δεν ελήφθη: μέχρι το φθινόπωρο οι αλλαγές ομαδικές απολύσεις, συνδικαλιστικό νόμο και ασφαλιστικό

Παρά το ότι οι κυβερνητικοί εταίροι νικήθηκαν κατά κράτος στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, ήδη, δείχνουν το... πόσο κατάλαβαν το μήνυμα των εκλογών. Δημοσιεύματα του Τύπου, όπως αυτό της «Καθημερινής», αρχίζουν να μιλούν για «δύσκολα εμπόδια που πρέπει να υπερβεί η κυβέρνηση μέχρι το φθινόπωρο, προκειμένου να εξασφαλίσει μία θετική αξιολόγηση από την τρόικα και να ανοίξει...
η διαδικασία για τη διευθέτηση του χρέους».

Αφού δεν πήγαν ο Πάγκαλος κι ο Ψαριανός στο Παρίσι, πήγε το Παρίσι στον Πάγκαλο και τον Ψαριανό

«Διαφωτισμός είναι η ανάδυση του ανθρώπου από την αυτοεπιβαλλόμενη ανωριμότητα», έλεγε ο Ιμμάνουελ Καντ, που στο σχολείο τον λέγαμε Κάντιο και νομίζαμε ότι είναι από το Χαϊδάρι, ενώ εκείνος είχε λιώσει τα καλντερίμια της Χαϊδελβέργης από το καθημερινό πέρα- δώθε. Αυτό είναι το μέγα πρόβλημα της Ελλάδος, κυρίες μου και κύριοι. Ευάριθμο τμήμα του λαού βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση ανωριμότητας, δεν έχει διαβεί εισέτι το κατώφλι του Διαφωτισμού. Λαός καθυστερημένος, ανόητος, βλαξ, χοντρός, βάρβαρος, βασιβουζούκος, αγράμματος, λιγδιάρης.

Σποράδες Ψηφίζουν δαγκωτό... διακοπές ~ ΑΓΓΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ


Ψηφίζουν δαγκωτό... διακοπές ~ ΑΓΓΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟΚαταθέτουν τις θέσεις τους για τις ευρωεκλογές 
Ενθερμοι φίλοι των διακοπών στα νησιά των Βορείων Σποράδων δηλώνουν αρκετοί Αγγλοι τουρίστες, οι οποίοι επιλέγουν συνειδητά τις διακοπές, έναντι των Ευροεκλογών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο 40χρονος Πωλ Ντον από το Λονδίνο, ο οποίος απολαμβάνει τη διαμονή του Σκιάθο, υπογραμμίζοντας ότι ο χρόνος των διακοπών είχε καθοριστεί πολύ καιρό πριν τις Ευρωεκλογές και ήταν πρακτικά αδύνατο να μετατεθεί σε μεταγενέστερη περίοδο.
Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο κ. Ντον επισημαίνει ότι πολλοί Αγγλοι απείχαν συνειδητά από την διαδικασία των Ευρωεκλογών, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την πλήρη αντίθεσή τους για την πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση. «Νιώθουμε ότι δεν έχουμε πρόσβαση στο εθνικό σύστημα, σε αντίθεση με ανθρώπους που προέρχονται από άλλες χώρες, οι οποίοι έχουν, αντίθετα, τις παροχές που επιθυμούν» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Τροποποίηση στα δρομολόγια του «Πρωτεύς»

πρωτευς
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκαν τροποποιήσεις που αφορούν τα δρομολόγια του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Πρωτεύς». Συγκεκριμένα την Πέμπτη 29 Μαΐου, την Πέμπτη 5 Ιουνίου και την Πέμπτη 12 Ιουνίου, θα αποπλέει από το Βόλο για τα νησιά των Σποράδων στις 15.00, την Παρασκευή 30 Μαΐου, Παρασκευή 6 Ιουνίου και Παρασκευή 13 Ιουνίου, θα αποπλέει από το Βόλο στις 8 το πρωί, ενώ την Κυριακή 8 και την Κυριακή 15 Ιουνίου, το «Πρωτεύς» θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου προς τα νησιά στις 8.30 το πρωί.

ΑΠΟ ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ...

Άμα σε πονάει το καρφί γιατί χτυπάς το πέταλο;Μήπως γιατί είναι πιο εύκολος και προσβάσιμος στόχος;Για ακούστε λοιπόν..Επειδή έχω άντρα στο αναπηρικό καροτσάκι για χρόνια,επειδή ανάθρεψα και σπουδασα 3 παιδια με τα χερια μου και επειδη εχω χιλια δυο προβληματα δε σημαινει οτι ειμαι ευκολος στοχος για ξεκαρφωμα.Εδω ειμαι ορθια μια ζωη και ορθια θα φυγω.Κτυπατε εδω λοιπον,το βραχο της Μονεμβασιας,και αφηστε ησυχο το παιδι μου.Μαζι μου εχετε θεμα,το παιδι μου δεν σας φταιει σε τιποτα.Αφηστε λοιπον τις ανανδρες επιθεσεις,τις απειλες και τις χυδαιες,υποτιμητικες εκφρασεις για το χωριο μας.Ενα μονο συλλογιζομαι Αν παρεχοντας τη στηριξη σας τι ειδους ανταλλαγματα πηρατε και ποσο δεμενος θαναι ο νεος δημαρχος στο αρμα σας,τη στιγμη που επιδυκνυετε τετοια συμπεριφορα χωρις ακομα να αναλαβει καθηκοντα;Αιδως Αργειοι!!Ο Θεος με επλασε ελευθερη στο πνευμα και τη σκεψη και φερω ακεραια την ευθυνη των επιλογων και των λαθων μου.Και οπως μεχρι τωρα δε φορεσα καπιστρι οποιουδηποτε χρωματος δε θα φορεσω τωρα στα 53μου.Αλλα με τη συμπεριφορα σας ερχεστε και με κανετε περηφανη που στηριξα το Σταματη Περισση που στη τελικη ειναι και ο ηθικος νικητης των εκλογων ειτε σας αρεσει η οχι μιας που παλεψε μονος του εναντιον ολων και εχασε με διαφορα λιγοτερη απο 200 ψηφους
Μαρουδιώ Σκόπελος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου