Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ

Οι κύριες δράσεις και προτεραιότητες της χώρας μας για το νέο ΠΑΑ (2015 – 2020) και τι αναμένεται να εκχωρηθεί στις Περιφέρειες

Οι κύριες δράσεις και προτεραιότητες της χώρας μας για το νέο ΠΑΑ (2015 – 2020) και τι αναμένεται να εκχωρηθεί στις Περιφέρειες Η χώρα μας μέχρι τα μέσα Ιουλίου 2014 θα πρέπει να έχει καταθέσει τις προτάσεις της στην ΕΕ για το νέο πρόγραμμα Πολιτικής Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2015-2020. Σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει μέχρι στιγμής το ΥπΑΑΤ, ένα σημαντικό ποσοστό αυτών των κονδυλίων θα εκχωρείται στους νέους Περιφερειάρχες. Στο μεταξύ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε, στις 23 Μαΐου 2014, τη «συμφωνία εταιρικής σχέσης» με την Ελλάδα, στην οποία περιγράφεται η στρατηγική για τη βέλτιστη χρήση των ευρωπαϊκών διαρθρωτικών και επενδυτικών ταμείων στις περιφέρειες και τις πόλεις της χώρας για την περίοδο 2015-2020. Μεταξύ αυτών των ταμείων περιλαμβάνεται και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ), το οποίο θα χρηματοδοτήσει το νέο ΠΑΑ.

Πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών1. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών με την μεγάλη πτώση της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, (με συνολική πτώση πάνω από 12%!),  την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, και συνολικά τον κόσμο που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στρέφεται προς τα αριστερά να είναι πάνω από τα επίπεδα του 2012, αποτυπώνει την σφοδρή καταδίκη της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και την ανάγκη να αλλάξουν τα πράγματα. Η κυβέρνηση ΝΔ-ΕΛΙΑΣ είναι μειοψηφική, βαθιά απονομιμοποιημένη δεν έχει δικαίωμα να συνεχίσει την αντιδραστική πολιτική.

Άλλαξαν το σανό με ελιές!!!

Από griniarogatos

SKITSOBLOG

Inline image 1Inline image 2

Σύλληψη Κινέζων στο λιμάνι της

Σύλληψη Κινέζων στο λιμάνι της Σκιάθου  Ζευγάρι Κινέζων συνελήφθη το μεσημέρι στο λιμάνι της Σκιάθου. Ανδρες του λιμεναρχείου Σκιάθου συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς κινεζικής υπηκοότητας που επέβαιναν σε Ι.Χ. όχημα στο λιμάνι της Σκιάθου.
Υστερα από έλεγχο, διαπιστώθηκε πως δεν έφεραν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα με αποτέλεσμα να διαμένουν παράνομα στην ελληνική επικράτεια.
Αναμένεται να εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες μεταγωγής τους σε αρμόδια υπηρεσία.

Τελικά στην Σκόπελο έχουμε πάλι δήμαρχο τον τρίτο....


Η συμμετοχή των Θεσσαλών στις εκλογές

 alt
Ελαφρώς μειωμένη ήταν η συμμετοχή των ψηφοφόρων την δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών και η ψηφοφορία για το νέο Ευρωκοινοβούλιο.
Στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών ψήφισε το 61,56% του εκλογικού σώματος, ποσοστό που μειώθηκε στο 58,89% στον δεύτερο γύρο. Η διαφορά ανέρχεται δηλαδή σε 2,67 ποσοστιαίες μονάδες.
Μικρότερη είναι η διαφορά συμμετοχής των εκλογέων που προσήλθαν στις κάλπες για να εκλέξουν τους νέους δημάρχους, με την πρώτη Κυριακή να ανέρχονται σε 61,61% και τη δεύτερη σε 60,15% του εκλογικού σώματος.

Εκτός απο τον Βενιζέλο, πανηγυρίζει και το ΚΚΕ για τον θρίαμβο στις ευρωεκλογές…

Δημοσιεύθηκε από olympiada
2004: 9,48%
2009: 8,35%

2014: 6,09% Την επομενη φορα ποσο θα ναι;

Δήλωση Μαρίνας Χρυσοβελώνης για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών Στόχος η ενότητα της κοινωνικής πλειοψηφίας που καταδίκασε μαζικά τα Μνημόνια 

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δώσαμε χθες μια τίμια και καθαρή μάχη για την Ελλάδα στην Ευρώπη. Κυρίως όμως παλέψαμε για την καταδίκη των μνημονιακών πολιτικών, η οποία όντως επιβεβαιώθηκε με την εξαφάνιση της ΔΗΜΑΡ και με την απώλεια 11 ποσοστιαίων μονάδων από την εκλογική δύναμη των ΝΔ – ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τον Ιούνιο του 2012.

Δυστυχώς, πέραν των διαρροών μας προς άλλα αντιμνημονιακά κόμματα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μπορέσαμε να απευθυνθούμε στους πάνω από ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους που εγκατέλειψαν χθες τα 3 κόμματα του Μνημονίου. Θεωρώ την απώλεια αυτή ως την πλέον σημαντική καθώς στόχος του Κινήματός μας ήταν από την αρχή να ενώσουμε όλους τους Έλληνες. Κι αυτή θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα μας, ανεξάρτητα από την κομματική προϊστορία του κάθε ψηφοφόρου. 

Όντως δεχθήκαμε από το σύστημα μεγάλο πόλεμο, κυρίως μέσω των ΜΜΕ της διαπλοκής. Δεν υπερβήκαμε όμως ως κόμμα τις σοβαρές οργανωτικές αδυναμίες μας. Αυτές ήταν που φάνηκαν εντονότερα και κατά την προεκλογική περίοδο.

Πέρα όμως από τα όποια κομματικά προβλήματα, αυτά που με απασχολούν και θα συνεχίσουν να με απασχολούν πάνω απ’όλα είναι τα προβλήματα του τόπου μου. Οι συμπολίτες μου στη Μαγνησία με τίμησαν προσωπικά πριν λίγες μέρες με το 11,7% των ψήφων τους. Αυτήν ακριβώς τη μεγάλη εμπιστοσύνη οφείλω να τιμήσω συνεχίζοντας ως Βουλευτής Μαγνησίας ακόμα πιο εντατικά τον αγώνα μου για ένα καλύτερο αύριο για όλους».

Τα συμπεράσματα δικά σας;

Οι αστυνομικοί και πάλι "προτίμησαν" τη Χρυσή Αυγή με υψηλά ποσοστά

Οι αστυνομικοί και πάλι `προτίμησαν` τη Χρυσή Αυγή με υψηλά ποσοστά
 Για άλλη μία φορά προκαλούν ανησυχία τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής όχι μόνο από την ψήφο των πολιτών, αλλά και από την ψήφο των αστυνομικών, στις ευρωεκλογές της Κυριακής.  Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, σε 18 εκλογικά τμήματα στα οποία υπάρχουν ειδικοί κατάλογοι όπου αναγράφονται 2.800 αστυνομικοί, η Χρυσή Αυγή ξεπέρασε το μέσο όρο των ποσοστών της, λαμβάνοντας από 16,7% έως και 22%.

Επικίνδυνο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες!!


Επικίνδυνο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες!!

Ισχυρές καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες ώρες και κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες, στην βόρεια Ελλάδα
Πιο συγκεκριμένα, ισχυρές καταιγίδες θα σημειώνονται ως και αργά το βράδυ, στην Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θεσσαλία και πρόσκαιρα και σε περιοχές της Θράκης και το βορειοανατολικού Αιγαίου, όπου εκεί τα φαινόμενα θα είναι πιο ασθενή.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τουρκικός Στόλος κατευθύνεται προς την Αττική - Πάνε για αιφνιδιαστικό κτύπημα;

Εισβολή τουρκικού Στόλου αποτελούμενη από πέντε πολεμικά σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στις Κυκλάδες στην περιοχή από την Ανδρο μέχρι την Σίφνο, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες:
Συγκεκριμένα οι φρεγάτες και οι ΤΠΚ  “KEMAL REIS”, “MELΤEM”, “ΙΜΒΑΤ”, “RUZGAR”, και “FIRTINA”, οι οποίες συμμετέχουν στην άσκηση “BEYAZ FIRTINA 2014”, αποκόπηκαν από τον υπόλοιπο τουρκικό Στόλο και κινήθηκαν εκτός των δεσμευμένων περιοχών της άσκησης, εισήλθαν εντός Ελληνικών Χωρικών Υδάτων στην περιοχή των Κυκλάδων και κατευθύνονται προς την Αττική.

Μάγκας ο Μαριάς, όταν όλοι σκύβουν το κεφάλι στους μεγαλοδημοσιογράφους. (βίντεο)

Σκόπελος α πα πα τι έπαθα η καημένη μ τώρα τι θα κάμου?


την είδα την θεία καντήλω στα σοφαδακια να έχει πεση σε μεγάλη περισυλλογή την ρώτησα τη συμβαίνει και μου λέει να βρε παιδάκι μου ψήφισα τον Περισση αλαα το μάθανε από τον Βασιλουδη και τώρα τι θα κάνω η ερεμη ,της λέγω τη ενοις και μου λέει να άμα χρειαστώ κάνα χαρτί από την δημαρχία δεν θα μου το δώσουν της λέγω να μην ανήσυχοι και ο Δήμος Σκοπέλου δεν είναι μαγαζί κανενός είναι για όλον τον κόσμο και είναι υποχρεωμένος ο Δήμος να εξυπηρετεί τους δημότες κούναγε το κεφαλή της φεύγοντας μου είπε η θεία καντήλω αχ παιδάκι δεν ξερς τη είναι αυτή εγώ τους ξέρω γιαυτό ανησυχώ θα με εκδικηθούν και τέλος να σ πω και το άλλο αυτήν η ΚΚΕΕΔΕΣ τη ψηφίσανε εχτές?είναι αλήθεια ότι τα βρήκανε πάλι όπως τότες στο σύνταγμα απ αν τι να τα βαλνι με το κράτος γύρισαν και δέρνανε τσαριστερουσ και τους αναρχικούς

Από που πήρε 523 ψήφους Ο Χρήστος Βασιλούδης ?

157 άκυρα, 98 λευκά)

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου