Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ», σας προσκαλούμε στις παρακάτω κεντρικές ομιλίες του συνδυασμού μας,Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ», σας προσκαλούμε στις παρακάτω κεντρικές ομιλίες του συνδυασμού μας,  όπου  θα παρουσιαστούν οι θέσεις και το πρόγραμμα μας, για μια καλύτερη ΣΚΟΠΕΛΟ, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής ΟΛΩΝ μας.

Θεσσαλονίκη: Μετά τον υποψήφιο δήμαρχο προσήγαγαν και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑς για αφισοκόλληση!

Θεσσαλονίκη: Μετά τον υποψήφιο δήμαρχο προσήγαγαν και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑς για αφισοκόλληση!
Μετά τη χτεσινή προσαγωγή του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Γιάννη Κούτρα, η αστυνομία προχώρησε σήμερα σε νέες προσαγωγές μελών της κίνησης, για παράνομη αφισοκόλληση, μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μήτζιας.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Το 99% των Ελλήνων λέει "όχι" στο σχέδιο νόμου για τον αιγιαλό

Το 99% των Ελλήνων λέει όχι στο σχέδιο νόμου για τον αιγιαλό
Το 99% των Ελλήνων λέει "όχι" στο σχέδιο νόμου για τον αιγιαλό

Την αντίδραση των πολιτών έχει προκαλέσει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών για τον αιγιαλό. Μάλιστα, το 99% των Ελλήνων λέει «όχι» στο νομοσχέδιο, όπως προέκυψε από δημοσκόπηση 12.152 μελών του Avaaz.
Το κίνημα του Avaaz παρέδωσε στο Υπουργείο Οικονομικών τεράστιο ψήφισμα υπογεγραμμένο από 111.930 πολίτες που ζητούν από την κυβέρνηση να αποσύρει αμέσως το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς και τις παραλίες.

Η Ρωσία σκέφτεται πληρωμή με ρούβλια στις εξαγωγές

Η Ρωσία σκέφτεται πληρωμή με ρούβλια στις εξαγωγές
Η Ρωσία σκέφτεται πληρωμή με ρούβλια στις εξαγωγές
Η Ρωσία, σε μια προσπάθεια να παρακάμψει τις κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί από τη Δύση εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα ότι αναζητεί τρόπους ώστε οι μεγάλες κρατικές εξαγωγικές εταιρείες, όπως οι ενεργειακοί γίγαντες της χώρας, να πληρώνονται σε ρούβλια, αντί για δολάρια.

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ Έκτακτα δρομολόγια του Ερατώ λόγω εκλογώνΕΡΑΤΩ

Δύο έκτακτα δρομολόγια θα εκτελέσει το ερχόμενο και το επόμενο Σάββατο 17 και 24 Μαΐου 2014, το επιβατηγό υδροπτέρυγο «Ερατώ» λόγω των εκλογών.
Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμεναρχείο Βόλου, οι απόπλοι του flying dolphin θα γίνουν από Αλόννησο στις 7 το πρωί, από Σκόπελο στις 7.25, από Σκιάθο στις 8.15 με άφιξη στο Βόλο στις 9.30. Στη 1 το μεσημέρι θα αποπλεύσει , φτάνοντας στη Σκιάθο στις 14.14, στη Σκόπελο στις 15.00 και στην Αλόννησο στις 15.25. Στις 15.30 θα αποπλεύσει για τη Σκόπελο, όπου θα αφιχθεί στις 15.45, στη Σκιάθο στις 16.35, στον Άγιο Κωνσταντίνο στις 15.55. Στις 18.10 θα αποπλεύσει από Αγ. Κωνσταντίνο με προορισμό τη

Και δεύτερο ιστιοπλοϊκό «κατάπιε» η μανιασμένη θάλασσα

Και δεύτερο ιστιοπλοϊκό «κατάπιε» η μανιασμένη θάλασσαΚαι δεύτερο ιστιοπλοϊκό «κατάπιε» η μανιασμένη θάλασσα
Ο Γαρμπής (δυτικός άνεμος) και η μανιασμένη θάλασσα «κατάπιαν» και δεύτερο ιστιοπλοϊκό μήκους οκτώ περίπου μέτρων, που ήταν δεμένο –αυτή τη φορά- στο λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου.
Ο ιδιοκτήτης του σκάφους που έσπευσε στο σημείο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την περιουσία του, πήδηξε στο σκάφος που είχε ήδη αρχίσει να παίρνει νερά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει και ο ίδιος.
Ιδιοκτήτες άλλων σκαφών που βρίσκονταν στο λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου, βοήθησαν τον ιδιοκτήτη του ιστιοπλοϊκού να εγκαταλείψει το σκάφος, πριν και αυτό καταλήξει στο βυθό.

Κρουαζιέρα: Αυτά είναι τα προβλήματα των λιμανιών

Κρουαζιέρα: Αυτά είναι τα προβλήματα των λιμανιών

Επίσκεψη στα λιμάνια Μυκόνου, Πάτμου, Ρόδου και Σαντορίνης πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ), και είχε συναντήσεις με τις τοπικές Αρχές και τις Διοικήσεις τους. Στις συναντήσεις αυτές συζητήθηκαν θέματα λιμενικής υποδομής και γενικότερα ευκολιών λιμένων για τα κρουαζιερόπλοια και τους δι’ αυτών διακινούμενους επιβάτες – τουρίστες. Πιο συγκεκριμένα:

Η αστυνομικός που έκλεψε την παράσταση...Το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Κύμη Ευβοίας ο δεύτερος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων. Χιλιάδες θεατές έδωσαν βροντερό παρών και το θέαμα από τους οδηγούς ήταν μοναδικό.

Να σπάσουμε τον φόβο με την ελπίδα της ανατροπής

Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι·
θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία.
                                                      Ανδρέας Κάλβος
 • Φοβηθήκαμε μη χάσουμε μισθούς κι επιδόματα κι έγινε ο μισθός μας επίδομα,
 • Φοβηθήκαμε μη χάσουμε μεροκάματα από τις απεργίες και χάσαμε τις δουλειές μας,
 • Φοβηθήκαμε τους μετανάστες και γίνανε μετανάστες τα παιδιά μας,
 • Φοβηθήκαμε μη και χρεοκοπήσουν οι τράπεζες κι αυτές μας παίρνουν τώρα τα σπίτια,
 • Φοβηθήκαμε μη χάσουμε τις καταθέσεις μας και μείναμε ταπί,
 • Φοβηθήκαμε μη χάσουμε τις επιδοτήσεις και μας παίρνουν τα χωράφια,
 • Φοβηθήκαμε μη χάσουμε τις συντάξεις και δεν έχουμε να πάρουμε ούτε για τα φάρμακά μας,
 • Φοβηθήκαμε το δελτίο στα καύσιμα και μείναμε χωρίς θέρμανση και παραδώσαμε μαζικά τις πινακίδες των αυτοκινήτων,
 • Φοβηθήκαμε τη φτώχεια και την εξαθλίωση και κόσμος τρέφεται από τα συσσίτια και τα σκουπίδια,
 • Φοβηθήκαμε μη καταρρεύσουν τα ασφαλιστικά ταμεία και μέσω του PSI φάγανε όλα τα αποθεματικά τους
 • Φοβηθήκαμε τους κομμουνιστές και τους αναρχικούς και ανεχτήκαμε να τρομοκρατούν οι νεοναζί ακόμη και να δολοφονούν
 • Φοβηθήκαμε μη τυχόν και επηρεαστεί η αγορά από τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας και γεμίσαμε λουκέτα σε όλη την Ελλάδα
 • Φοβηθήκαμε να τα βάλουμε με την κυβέρνηση και μισήσαμε τον δημόσιο υπάλληλο, τον μετανάστη, τον άστεγο, τον ζητιάνο,
 • Φοβηθήκαμε  να διεκδικήσουμε από τον εργοδότη μας και ενοχλούμαστε από όποιον τολμά να αντιστέκεται ακόμη,
 • Φοβηθήκαμε την προπαγάνδα του ΜEGA και του ΣΚΑΙ και κλείσαμε μέχρι και την ΕΡΤ!
 • Φοβηθήκαμε τη ζωή μας χωρίς ευρώ κι ευρώ στην τσέπη μας δεν έχουμε!
 • Φοβηθήκαμε μήπως πεθάνουμε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και αυξήθηκε για πρώτη φορά η βρεφική και παιδική θνησιμότητα, ενώ μειώθηκε το προσδόκιμο επιβίωσης!
 • Φοβηθήκαμε να ονειρευθούμε τη ζωή μας καλύτερη κι έγινε η πραγματικότητά μας εφιάλτης

Αρθρο της Ασπασίας Κατσιαμπούρα, υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με την Αριστερή Παρέμβαση στη ΘεσσαλίαΑυτοοργάνωση και διεκδίκηση για τον πολιτισμό.

Την προηγούμενη βδομάδα η θεατρική ομάδα της ΕΛΜΕ Μαγνησίας ανέβασε το έργο του Ντάριο Φο «κλέψε λιγότερο». Οι παραστάσεις που δόθηκαν ήταν τρεις συνολικά και η προσέλευση του κόσμου πολύ μεγάλη. Η θεατρική σκηνή όμως της παλιάς ηλεκτρικής, όπου δόθηκαν οι παραστάσεις είναι πάρα πολύ μικρή (προορίζεται εξάλλου για άλλου είδους παραστάσεις, μικρών θεατρικών σχημάτων κα) για να καλύψει τις ανάγκες του πληθυσμού του Βόλου. Καθώς ήταν ελάχιστοι οι «τυχεροί» που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση, το αποτέλεσμα ήταν  να συνωστίζεται ο κόσμος έξω από την πόρτα και να αποχωρεί απογοητευμένος όχι μόνο γιατί δεν του δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσει την παράσταση, αλλά και επειδή αναλογιζόταν με πικρία πόσο έχει εκπέσει η πολιτιστική ζωή του τόπου.

Η πόλη «κάποτε» είχε να επιδείξει ένα μεγάλο δημοτικό θέατρο, για το οποίο μάλιστα δήλωναν και πάρα πολύ περήφανοι οι «δημοτικοί άρχοντες». Σ’ αυτό το θέατρο, κατάμεστο τις περισσότερες φορές,  δόθηκαν κατά καιρούς παραστάσεις αξιόλογες και θεατρικές και μουσικές. Αυτά όμως φαίνεται πως ανήκουν ανεπιστρεπτί στο παρελθόν. Το θέατρο, εδώ και αρκετά χρόνια, παραμένει κλειστό και ρημαγμένο. Υποτίθεται πως θα γινόταν συντήρηση. Ευλόγως βέβαια αναρωτιέται κανείς: πόσες δεκαετίες απαιτούνται για να συντηρηθεί ένα θέατρο; Μήπως όσες και για να επανέλθει σε φυσιολογική λειτουργία ένα δημοτικό ωδείο, με μια αξιόλογη συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογες εκδηλώσεις στο παρελθόν, που επίσης υπολειτουργεί στην πόλη του Βόλου με μειωμένη προσφορά και απλήρωτους καθηγητές;

[A.O SKOPELOY] Η προγραμματισμένες για σήμερα προπονήσεις των...

Η προγραμματισμένες για σήμερα προπονήσεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ αναβάλλονται για αύριο Πέμπτη στις 17:30 και 18:30. Εκ του προπονητή.
Argiris Karvelis

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ

 ΝΕΟ ΚΛΗΜΑ
Η Δημοτική Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών καλεί όλες και όλους τους πολίτες του Νέου Κλήματος στην κεντρική ομιλία   του  υποψήφιου Δημάρχου Σπύρου Λεμονή στο μαγαζί του «Καπρή» στην πλατεία ,την
ΠΕΜΠΤΗ   15 ΜΑΙΟΥ και ώρα 7 το απόγευμα.

ΓΛΩΣΣΑ
Επίσης καλεί στο μαγαζί «Πλατεία» στην κεντρική πλατεία της Γλώσσας όλες και όλους τους Γλωσσώτες στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Σπύρου Λεμονή την

ΠΕΜΠΤΗ   15  ΜΑΙΟΥ και ώρα 21.30 μ.μ

Kεντρικές Oμιλίες Tου Υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Βασιλούδη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού Δημοτική Υπέρβαση σας προσκαλούν στις παρακάτω κεντρικές ομιλίες
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ
Λουτράκι 17:30 - Γλώσσα  20:00  Κεντρική Πλατεία και
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΪΟΥ
Νέο Κλήμα 18:00 Δημοτικό Σχολείο
Σκοπελος 20:30 Έμπροσθεν οικία Ιωάννου Δουλίδου-Εκλογικό Κέντρο

Δ.Τ. ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣΗ Υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με το συνδυασμό «Θεσσαλία, η γη μας», Μαρίνα Χρυσοβελώνη, την Πέμπτη 15-5-2014 θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις Βόρειες Σποράδες.

Ομιλία Βασιλούδη στο Βόλο 9/5/2014Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου την Παρασκευή 9 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου  Βόλου στην προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Σκοπέλου Χρήστου Βασιλούδη, επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.
  Όσοι  Σκοπελίτες –τισσες , Γλωσσιώτες –τισσες και Κληματιανοί - τιανές έδωσαν το παρόν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον υποψήφιο για τα έργα και τις δράσεις που έλαβαν χώρα στο νησί της Σκοπέλου την τετραετία 2007-2010 στην οποία ήταν Δήμαρχος Σκοπέλου, καθώς και για τα έργα τα οποία δρομολογήθηκαν  την εν λόγω περίοδο και έλαβαν χώρα μετά το 2010.
Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε το πρόγραμμα δράσης της επόμενης  πενταετίας  και τους κύριους πυλώνες ανάπτυξης στους οποίους  πρέπει να επικεντρωθεί η νέα διοίκηση του Δήμου Σκοπέλου, ώστε το νησί να αποκτήσει τη θέση που του αρμόζει σε όλους τους τομείς (τουρισμός, πολιτισμός κ.α.).
Στο τέλος της ομιλίας έγινε παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, αρκετοί από τους οποίους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ποιές είναι οι 24 Νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες


Μετά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών και τη δημοσίευση της blacklist από την ΕΕΕΠ, οι ‘Ελληνες παίκτες είναι υποχρεωμένοι να παίζουν μόνο σε αδειοδοτημένες εταιρίες. Δείτε τις 24 νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες βάσει της παραγράφου 12 του άρθρου 50 του νόμου 4002/2011 (όπως αυτή δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α’ 180/22-08-2011) απέκτησαν Ελληνικό ΑΦΜ και προσωρινή άδεια να προσφέρουν νόμιμα υπηρεσίες online τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα.
nomimo casino
Νομοθεσία Online τυχερών παιχνιδιών

24 Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες – Ενεργές Άδειες

Ακολουθούν οι εταιρίες που διατηρούν ενεργές (εν χρήσει) άδειες και λειτουργούν ιστοσελίδες οι οποίες διακρίνονται για την ποιότητα των υπηρεσιών τους με σειρά σημαντικότητας…http://foxcasino.gr/24-nomimes-stoiximatikes-etairies/

Eπίσκεψη του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Καραγκιόζου στην Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου


    Την 30η.04.2014, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της εκλογικής περιφέρειας Σποράδων, με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών», Γιάννης Καραγκιόζος επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, όπου έγινε δεκτός από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Γιαννέλο. Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ζητήματα αστυνόμευσης και πρόληψης της παραβατικότητας στα νησιά της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Αλοννήσου. Αναφέρθηκαν διεξοδικά στο ζήτημα της στελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων στα τρία νησιά και στην ετοιμότητα της υπηρεσίας εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου. Ο Γιάννης Καραγκιόζος συμφώνησε από την πλευρά του αναφορικά με την ποιοτική και ποσοτική μετάλλαξη του εγκληματικού φαινομένου εν γένει, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τα ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά παραβατικότητας κατ’ αναλογίαν πληθυσμού στα νησιά των Βορείων Σποράδων, τόνισε την ανάγκη μεταδόσεως στον νησιώτη του αισθήματος ασφαλείας, ενώ ανανέωσαν με τον κ. Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας την συνάντησή τους προκειμένου να συνεχίσουν την πολύ ουσιαστική και ενδιαφέρουσα συζήτησή τους.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΣ
υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σποράδων
με τον  Κώστα Αγοραστό
«Συμμαχία υπέρ των Πολιτών»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ισχυρούς νοδιοδυτικούς άνεμους θα είναι σήμερα ο καιρός και μεταφορά σκόνης

Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα στα δυτικά και τα βόρεια και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται σποραδικές καταιγίδες.

Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη στην πολιτεία της Οκλαχόμα

Δύο εβδομάδες μετά τον αγωνιώδη θάνατο ενός θανατοποινίτη στην Οκλαχόμα, σε μια εκτέλεση η οποία στάθηκε αφορμή για να τεθεί και πάλι προς συζήτηση στις ΗΠΑ το θέμα της εσχάτης των ποινών, άλλος ένας κατάδικος πρόκειται να...

Μηχανική βλάβη για επιβατηγό πλοίο

Μηχανική βλάβη για επιβατηγό πλοίο στην Καβάλα

Για μηχανική βλάβη χθες το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΘΑΣΟΥ» Ν.Π. 11234.
Συγκεκριμένα, το Ε/Γ-Ο/Γ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Θάσου προς λιμένα Κεραμωτής, όταν παρουσιάστηκε βλάβη σε ένα ελικοπηδάλιο.
Το «ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΘΑΣΟΥ» κατέπλευσε και αποβίβασε με ασφάλεια στο λιμάνι Κεραμωτής τους 47 επιβάτες,11 Φ/Γ, 6 Ι.Χ.Ε και 1 Δ/Κ.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι αποκατάστασης της βλάβης, ενώ τα προγραμματισμένα δρομολόγια του πλοίου παρέμειναν ανεκτέλεστα.

SKITSOBLOG

Inline image 1

Ηρακλής - Χανιά Football League

Κασσιόπη - Νίκη Βόλου Football League


Παναθηναϊκός - Ατρόμητος Superleague

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ Superleague live

Ολυμπιακός Βόλου - Φωστήρας Football League

Ηρακλής Ψαχνών - Αιγινιακός Football League

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Ο τελικός του κυπέλλου Europa League ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Μπενφίκα (ANT1 21:45) ξεχωρίζει στις σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου