Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Καταγγελία της ΠΕΜΕΝ για το επίδομα φοίτησης του ΚΕΣΕΝ

Καταγγελία της ΠΕΜΕΝ για το επίδομα φοίτησης του ΚΕΣΕΝ

Προκλητικά και αιφνιδιαστικά το Υπουργείο Ναυτιλίας και η Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ναυτικών «ανακάλυψαν» υπουργική απόφαση του 2011 (Αριθ. 1.5188/οικ.3.968, Τεύχος Β’ Αριθ. Φύλλου 915/20-05-2011)  με στόχο την κατάργηση του επιδόματος φοίτησης για τους μετεκπαιδευόμενους του ΚΕΣΕΝ.
Εντείνουν τις κατασταλτικές μεθόδους βάζοντας ζήτημα για απουσίες σε απεργιακές κινητοποιήσεις, την ίδια ώρα που διαρκώς υπονομεύεται η ναυτική εκπαίδευση και μετεκπαίδευση, με την πλειοψηφία των εκπαιδευτικών ωρομίσθιοι και με απλήρωτες υπερωρίες,  δεν γίνεται ενισχυτική διδασκαλία ενώ οργιάζουν τα φροντιστηριακά παραμάγαζα.

Πάνος Καμμένος: Η Κυβέρνηση διατάσσει δικαστή δια του προέδρου του Α.Π... Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε σε δικτατορίες της νότιας Αμερικής! Η "παράγκα" της Μυτιλήνης...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Η Κυβέρνηση διατάσσει δικαστή δια του προέδρου του Α.Π.
Η "παράγκα" της Μυτιλήνης...
Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε σε δικτατορίες της νότιας Αμερικής.
Έτσι εξηγούνται τα tweet Μουρόυτη σε εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης και η άμεση παρέμβαση.
Έτσι εξηγέιται η απουσία πολιτικής αγωγής του κράτους για την υπόθεση της energa με το κράτος να χάνει 250 εκ.€ και να μήν παρίσταται με δικηγόρο υπεράσπισης τον Βορίδη και μάρτυρα τον...

Ο Τράγκας ξέχασε να δηλώσει στην εφορία 10εκατ.ευρώ! – Ασκήθηκε δίωξη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες

tragas

Για ανακριβή δήλωση πόθεν εσχες διώκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.
Από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες.
Η υπόθεση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, σύμφωνα με το Σκαι, βρίσκεται στα χέρια της 16ης ανακρίτριας της Αθήνας.

«Θεσσαλία, η γη μας» με υποψήφια Περιφερειάρχη την Μαρίνα Χρυσοβελώνη

14 δράσεις για τον τουρισμό στη Θεσσαλία

Δεκατέσσερις προτάσεις για τον τουρισμό της Θεσσαλίας περιλαμβάνει το πρόγραμμα δράσης του συνδυασμού «Θεσσαλία, η γη μας».
H πολιτική Τουρισμού της Ελλάδας στην εποχή των Μνημονίων χαρακτηρίζεται από την αδυναμία της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας (κυβέρνησης και βουλής) να προσδιορίσουν αυτόνομα, και με βάση τις δικές μας αντικειμενικές εθνικές στοχεύσεις, ανάγκες, δυνατότητες και προοπτικές, ένα στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης (με βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες φάσεις και σχεδιασμό), το οποίο θα συνοδεύεται από τις κατάλληλες δέσμες νόμων και αποφάσεων που θα υποστηρίζουν την ομαλή και παραγωγική λειτουργία της τουριστικής μας βιομηχανίας και θα ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα του τουριστικού μας προϊόντος. Η πολιτική Τουρισμού μας, τόσο στη γενική της χάραξη, όσο και στους επιμέρους άξονες, υπάγεται και αυτή στη σφαίρα της υποχρεωτικής έγκρισής της από την Τρόϊκα, στο πνεύμα πάντα της γενικότερης υπαγωγής της κυβερνητικής πολιτικής στο αναγκαστικό πλαίσιο τήρησης των ασφυκτικών κανόνων και εντολών των Μνημονίων, τα οποία από τη φύση τους όμως είναι περιοριστικά και αντιαναπτυξιακά. Φυσικά, στο θέμα του Τουρισμού, το κόστος που επωμίζεται η χώρα μας από την πολιτική της Τρόϊκας και των Μνημονίων είναι πολλαπλάσιο, διότι δεν υπάρχει γενικότερα ελευθερία στη λήψη των απαραίτητων αποφάσεων για την ανάπτυξή του, ενώ λόγω της γνωστής οικονομικής αδυναμίας το κομμάτι του εσωτερικού τουρισμού έχει στην κυριολεξία παραλύσει.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ξύπνα! Ξεπουλούν τις παραλίες μας! -- Επόμενα βήματα

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Μπορείς να μας βοηθήσεις να αποφασίσουμε μαζί τα επόμενα βήματα της εκστρατείας μας απαντώντας σε μια πολύ σύντομη, πανελλαδική δημοσκόπηση? Θα σου πάρει λιγότερο από 4 λεπτά να τη συμπληρώσεις. Κάνε Κλικ εδω

Εκτιμούμε πραγματικά τη γνώμη σου και θα μας βοηθήσει αφάνταστα στο να χαράξουμε την κατεύθυνση της εκστρατείας μας για τις επόμενες μέρες.

Με ελπίδα,

Λούης, Σπύρος, Κάρολ, Άλεξ και όλη η ομάδα του Avaaz

Αντιεκλογική Αφίσα Λάρισα


ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ

Και πάλι έρχεται η στιγμή και η ώρα που πρέπει να φανείς υπόλογος των πράξεων σου και υπεύθυνος/η των πολιτικών σου επιλογών, συμμετέχοντας για ακόμη μια φορά στην  πιο διαστρεβλωμένη και παραποιημένη δομή τροφοδοσίας αυτού του συστήματος, την εκλογική διαδικασία. Είναι αποδεδείγμενο ότι αυτη έχει αποτελέσει  πλεον το ύστατο εργαλείο εγκαθίδρυσης των  εξουσιαστικών  φορέων, με στόχο τους  κάθε φορά, τον όλο και μεγαλύτερο έλεγχο των ηνίων του κράτους και του κεφαλαίου. Η ψηφοφορία αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των περίφημων δημοκρατικών διαδικασιών, που στην ουσία ισχυροποιούν τη θέση των δήθεν «εκλεγμένων από το λαό» αντιπροσώπων και ανανεώνει την λογική και το κλίμα της εξουσιοδότησης σε προσωπα που φέρουν τάχα έμπιστη πολιτική φερεγγυότητα. Κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί τίποτα άλλο παρά μονάχα τη διαιώνιση του συστήματος πολιτικής και οικονομικής κυριαρχίας.

Καταγγελία για τη σύλληψη του Γιάννη Κούτρα, υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης


Ο αυταρχικός και ρατσιστικός κατήφορος των δυνάμεων καταστολής της κυβέρνησης δεν έχει τέλος! Σήμερα στη 1:30μμ η αστυνομία συνέλαβε τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης με την "Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη για την ανατροπή" Γιάννη Κούτρα. Το έγκλημά του ήταν ότι σταμάτησε όταν είδε αστυνομικούς να ελέγχουν με εξευτελιστικό τρόπο μετανάστες επαίτες και ζήτησε να μάθει το λόγο για τον οποίο γινόταν αυτό. Αυτοί του απάντησαν «δημοκρατικότατα» ότι αν δεν φύγει θα τον συλλάβουν για εξύβριση και απείθεια. Ήδη τον έχουν μεταφέρει στο ΑΤ Λευκού Πύργου όπου έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες πολίτες, συνδικαλιστές και εκπρόσωποι φορέων της πόλης σε ένδειξη συμπαράστασης και διαμαρτυρίας.

Με πειρατική τροπολογία Σχέδιο μαζικού αποχαρακτηρισμού δασών και δασικών εκτάσεων

Με την ταχύτητα που η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κινεί την αντιλαϊκή επίθεσή της περιέλαβε και το δασικό πλούτο της χώρας, τον οποίο επιδιώκει να ξεπατώσει. Δεν περνάει βδομάδα που να μην εισάγει τροπολογίες ή άρθρα σε νομοσχέδια άσχετα με τα δασικά, αποχαρακτηρίζοντας δάση και δασικές εκτάσεις και επιτρέποντας την οικοπεδοποίησή τους ή ανοίγοντας το δρόμο στον αποχαρακτηρισμό τους. Περιοριζόμαστε σε μερικά πρόσφατα παραδείγματα.

Τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Σκοπέλου γνωρίζουν τον Δήμο

Τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Σκοπέλου ενόψει των Δημοτικών εκλογών επισκέφτηκαν σήμερα Τρίτη 13 Μαΐου 2014 το Δημαρχείο. Εκεί τα υποδέχτηκαν οι Δημοτικοί υπάλληλοι και ξεναγήθηκαν στο χώρο του Δήμου.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Γιώργος Μιχελής τα δέχτηκε στο γραφείο του όπου συζήτησε μαζί τους.

Αυτά με τη σειρά τους του χάρισαν ένα βιβλίο με τις ιδέες, τις επιθυμίες και τις σκέψεις τους για το πώς είναι ένας καλός δήμαρχος. Τέλος, του χάρισαν ζωγραφιές με θέμα: «Αν γινόμουν Δήμαρχος για μια στιγμή, σκέφτομαι τι θα έκανα για το όμορφό μου το νησί».

Τα παιδιά και οι νηπιαγωγοί του σχολείου ευχαριστούν το δήμαρχο και τους υπαλλήλους για τη φιλοξενία τους.

Φορτηγό πλοίο προσέκρουσε σε τουριστικό πλοίο στο λιμάνι της Σκοπέλου


Πρόσκρουση φορτηγού πλοίου με τουριστικόΦορτηγό πλοίο προσέκρουσε σε τουριστικό πλοίο στο λιμάνι της Σκοπέλου βραδινές ώρες της Δευτέρας.
Το ατύχημα συνέβη όταν το Φ/Γ «UMUT» σημαίας Τόνγκο, κατά τη διαδικασία του απόπλου του, προσέκρουσε στο Ε/Γ-Τ/Ο «Danceswithwaves» ελληνικής σημαίας και με τέσσερις επιβαίνοντες προκαλώντας ζημιές στην πλώρη του. Ο πλοίαρχος του Φ/Γ δεν αντελήφθη το συμβάν και συνέχισε τον απόπλου του. Το υπολιμεναρχείο Σκοπέλου ενημέρωσε για το συμβάν τον πλοίαρχο του Φ/Γ και του ζητήθηκε να επιστρέψει στο λιμάνι της Σκοπέλου, ενώ κατά τη διάρκεια της επιστροφής του, δήλωσε μηχανική βλάβη. Το υπολιμεναρχείο Σκοπέλου εξέδωσε απαγορευτικό απόπλου και για τα δύο πλοία.
Η προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος διενεργείται από το υπολιμεναρχείο Σκοπέλου.

Στο μικροσκόπιο οι συμβάσεις αορίστου χρόνου

Στο μικροσκόπιο οι συμβάσεις αορίστου χρόνου

Στον επανέλεγχο της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου χρόνου και έργου σε αορίστου χρόνου θα προχωρήσει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπό τη συνολική εποπτεία του ΑΣΕΠ, όπως προβλέπει απόφαση του αρμόδιου υπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως σημειώνεται, με την υπουργική απόφαση εφαρμόζεται η νομοθετική πρόβλεψη του άρθρου 42 του νόμου 4250/2014 («Επανέλεγχος μετατροπής συμβάσεων αορίστου χρόνου από το ΑΣΕΠ»).

''ΟΧΙ'' ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΑΧΘΕΝΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ...

«Η κόρη μου είναι Χριστιανή, δεν θα αλλαξoπιστούσε ποτέ. Θα προτιμούσα το κορίτσι μου να πεθάνει σαν πριγκίπισσα παρά να ασπαστεί το Ισλάμ», υποστηρίζει ο πατέρας ενός κοριτσιού που έχει απαχθεί μαζί ...

''ΚΡΥΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ''...

Χτύπημα κάτω από τη... μέση για τη Χίλαρι Κλίντον, το μεγάλο φαβορί των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2016 αν και η ίδια βεβαίως επιβεβαιώσει τις φήμες ότι θα διεκδικήσει την προεδρία, ...

Πώς «απέλυσαν» τον Παπανδρέου

Ολο το αποκαλυπτικό παρασκήνιο της νύκτας των Κανών τον Νοέμβριο του 2011 που καθόρισε τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις στην Ελλάδα, αποκαλύπτουν οι «Financial Times», βάζοντας... φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό, στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην κυβέρνηση συνολικά.
Γ. Παπανδρέου και Ανγκελα Μέρκελ υπό το βλέμμα της Κριστίν Λαγκάρντ, 2/11/2011 στις Κάννες.  Η γλώσσα του σώματος λέει πολλά Γ. Παπανδρέου και Ανγκελα Μέρκελ υπό το βλέμμα της Κριστίν Λαγκάρντ, 2/11/2011 στις Κάννες. Η γλώσσα του σώματος λέει πολλά Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Α. Μέρκελ, ο Ν. Σαρκοζί, η προμετωπίδα της ευρωπαϊκής Δεξιάς τότε, μαζί με τον Ζ.Μ. Μπαρόζο αρχικά επέμειναν στη μετατροπή του ερωτήματος του δημοψηφίσματος που είχε προτείνει ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου για να αποφύγει το

Κεφαλογιάννη: Θα τοποθετηθεί τουριστικός ακόλουθος στη Μελβούρνη

Κεφαλογιάννη: Θα τοποθετηθεί τουριστικός ακόλουθος στη Μελβούρνη

Η Ελλάδα θα τοποθετήσει τουριστικό ακόλουθο στην Αυστραλία με έδρα τη Μελβούρνη, όπως έκανε γνωστό η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ενημερώνοντας σήμερα ταξιδιωτικούς οργανισμούς της χώρας.

Κατά την πρώτη ημέρα της επίσκεψης της στην Αυστραλία, με πρώτο σταθμό τη Μελβούρνη η κ. Κεφαλογιάννη είχε διαδοχικές συναντήσεις με Αυστραλούς πολιτικούς, τουριστικούς παράγοντες και ομογενειακούς φoρείς.

Ξαναχτύπησε με ύβρεις ο (ΣΑΠΙΟΣ)Πάγκαλος

Εναντίον Γλέζου και Δούρου
Ξεπέρασε τα όρια με τα υβριστικά του σχόλια ο Θ. Πάγκαλος εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά εναντίον του Μανώλη Γλέζου και της Ρένας Δούρου.
Έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο λέγοντας χαρακτηριστικά: «δε μπορεί τον άλλον που είναι ''νούμερο'', που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».
Προχώρησε δε και σε σεξιστικά σχόλια εναντίον της Ρένας Δούρου, αφού κατηγόρησε την παράταξη "Δύναμη Ζωής" πως παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα»: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είπε.

Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο Πάγκαλος είπε πως είναι σαφές πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».

LIVE: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Olympiakos Piraeus vs. Panionios PLAY OFFS ΤΗΣ BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ (3η ΑΓ.)

Διαγωνισμοί για 403 θέσεις στο Λιμενικό

Διαγωνισμοί για 403 θέσεις στο Λιμενικό
Διαγωνισμοί για 403 θέσεις στο Λιμενικό
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτεί η πρώτη φετινή προκήρυξη του Λιμενικού Σώματος, που αφορά στην κατάταξη 110 Δόκιμων Υπαξιωματικών.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Οι κινήσεις και τα σχήματα που στηρίζουμε στους Δήμους

Αντικαπιταλιστικές αριστερές κινήσεις στους δήμους που στηρίζουμε-ψηφίζουμε και ενισχύουμε:
Στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 18 Μάη, συμμετέχουν μια σειρά αριστερές αντικαπιταλιστικές κινήσεις πόλης. Αυτές είναι -και με το όνομα του επικεφαλής τους, υποψήφιου Δημάρχου- οι εξής :

Διακήρυξη του ΚΚΕ(μ-λ) για τις δημοτικές εκλογές

Στη βαρβαρότητα της πολιτικής τους,
στη φτώχεια και την εξαθλίωση
να αντιτάξουµε
τη Διεκδίκηση, τον Αγώνα,
την Αντίσταση
Η ελπίδα στην οργάνωση
και την αλληλεγγύη
των εργατικών-λαϊκών δυνάµεων
DHMOTIKES EKLOGES 2014 POSTER

Εκδήλωση – συζήτηση στη Θεσσαλονίκη. Τετάρτη 14 Μάη, 6:30 μ.μ., ΕΚΘ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΘ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ρε δε πάτε στο διάολο;;;

Δηλαδή ο Θεοχάρης, θα πάει να κάνει κατασχέσεις σε Πασόκ-ΝΔ;

Δηλαδή ο Θεοχάρης, θα πάει να κάνει κατασχέσεις σε Πασόκ-ΝΔ;

Εκδηλώσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Τρίτη 13 Μάη


Τρίτη 13 Μάη
  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ, Πολιτιστικό Κέντρο (6μμ). Ομιλητές : Σύλβια Κοιλάκου (υποψήφια Ευρωβουλευτής), Χρήστος Τουλιάτος (υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή), Γιώργος Τσιρώνης (υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος)

Αυτοί οι τρεις 'ριξαν τον Παπανδρέου...

Την εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας.
Βόμβα μεγατόνων οι αποκαλύψεις των  Financial Times...

Ο Βενιζέλος πίσω από τη πλάτη του πρωθυπουργού, εκανε κρυφές συνεννοήσεις με τον Μπαρόζο.
Ο Μπαρόζο, στο ίδιο συνωμοτικό κλίμα, σχεδίαζε με τον Σαμαρά, πως, θα ανατρέψουν τον Παπανδρέου.
Το δημοψήφισμα τους είχε τρομάξει. Στην Αθήνα τα παπαγαλάκια των γνωστών Συγκροτημάτων είχαν...
αρχίσει να κανιβαλίζουν τον Παπανδρέου, φιλοτεχνώντας ενα πορτραίτο ανόητου κι ανεύθυνου ανδρός.
Ο Παπανδρέου μετρούσε μέρες.

«Οι ΑΝ.ΕΛ. δεν στηρίζουν μνημονιακούς υποψηφίους»


Δήλωση κ. Χρυσοβελώνη για επίσκεψη Π. Καμμένου

ΑΝΕΛ
Η βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη δηλώνει – δίνοντας απάντηση σε διάφορα σχόλια – ότι ο πρόεδρος του κόμματος κ. Πάνος Καμμένος ο οποίος ήρθε στο Βόλο, επισκέφθηκε όλα τα εκλογικά κέντρα υποψηφίων Δημάρχων, χωρίς εξαιρέσεις. Αν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στα εκλογικά τους κέντρα, αυτό δεν αφορά τους «Ανεξάρτητους Ελληνες».

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΠΙΡΑΝΧΑΣ” ΤΗΣ ENERGA ΚΑΙ ΗELLAS POWER ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. “ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ.” ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ Μ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ Ο ΣΤ.ΨΥΧΑΡΗΣ!

VORIDIS1

Πρωτοφανές δικαστικό και παραδικαστικό σκάνδαλο των εταιριών Energa και Hellas Power, που καταχράσθηκαν 270 εκατ. ευρώ από το “χαράτσι” της ΔΕΗ και τον ειδικό φόρο ηλεκτρικού ρεύματος – τα οποία εισέπρατταν και δεν απέδιδαν.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές του makeleio.gr, ο δικηγόροι που παραστάθηκαν για τον Άρη Φλώρο που κατηγορείται για κακούργημα, ήταν πράγματι ο Μάκης Βορίδης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνεργάτης και συνέταιρος στο ίδιο γραφείο με τον Τάκη Μπαλτάκο.
Αξιόπιστες πηγές του makeleio.gr λένε ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σύμφωνα με το βιβλίο επισκέψεων του Κορυδαλλού, έβλεπε συχνά τον Άρη Φλώρο.
Στη δίκη που έγινε και πήρε αναβολή επ’ αόριστον, όντως δεν παραστάθηκε εκπρόσωπος του ελληνικού δημοσίου.

ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΗΝ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

samaras-zobi

Φάκελος που περιείχε τρεις σφαίρες των 7,62 χλστ. (από Καλάσνικοφ) και απειλητικό σημείωμα απεστάλη στην Εισαγγελία του Αρείου ΠάγουΣύμφωνα με πληροφορίες στο φάκελο υπήρχαν απειλές κατά των δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Το χειρόγραφο σημείωμα ήταν ανυπόγραφο ενώ ο φάκελος δεν είχε συγκεκριμένο παραλήπτη.
Το κείμενο είναι  γραμμένο με αρχαιοελληνική γραφή και χαρακτήρες στο απειλητικό σημείωμα προβοκάτσια. Κάτι που είναι ξεκάθαρο και στην αστυνομική ηγεσία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Μάλιστα μερικοί γελούσαν όταν το άνοιξαν. Καιρός τώρα να βγάλουμε και την Γκουτζαμάνη, Μπουμπουλίνα!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Να πάρουμε το τρένο της εξέγερσης…

Με προκλητική αλαζονεία ο περιφερειάρχης Αγοραστός περηφανεύεται και διαφημίζεται από τα ΜΜΕ για τα έργα που έκανε στη Θεσσαλία και για αυτά που πρόκειται να κάνει στο πλαίσιο του προγράμματος «Θεσσαλία 2021». Εξίσου κωμικοτραγικός είναι ο απολογισμός που καταθέτει ο Δήμαρχος Βόλου Σκοτινιώτης. Σε τι βελτίωσαν τη ζωή μας τα έργα και τι θέσεις απασχόλησης έδωσαν;
Ο Αγοραστός μας δήλωσε ότι δαπάνησε περίπου 600 εκατομμύρια ευρώ για έργα οδοποιίας, κι έτσι πλέον ο κόσμος δεν σκοτώνεται στο δρόμο Λαρίσης-Τρικάλων. Δεν μας είπε, όμως, ότι όποιος γλιτώσει από τον Λαρίσης-Τρικάλων, μπορεί κάλλιστα να σκοτωθεί στον Καρδίτσης-Τρικάλων ή στο μνημείο κακοτεχνίας της διαδρομής από το Βόλο μέχρι τον κόμβο Βελεστίνου, για τα οποία δεν έκανε απολύτως τίποτα. Δεν μας είπε ότι όλος ο προϋπολογισμός της οδοποιίας στη θητεία του είναι περίπου το μισό των χρημάτων που χάρισε η κυβέρνηση που τον υποστηρίζει στις κατασκευαστικές του Ε65 (αυτοκινητόδρομος κεντρικής Ελλάδος), όταν αυτές κατήγγειλαν τις συμβάσεις. Δεν μας εξήγησε πώς γίνεται τόσα χρόνια να μην έχουν βρεθεί τα 40 εκατομμύρια ευρώ για την ηλεκτροκίνηση της σιδηροδρομικής γραμμής Βόλου-Λάρισας, έργο που χρονίζει περίπου όσο και το γεφύρι της Άρτας (που τουλάχιστον δε χρηματοδοτήθηκε με ΕΣΠΑ).

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου