Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

ΓΙΟΛΔΑΣΗ ΑΡΕΤΗ ΣΥΖ. ΣΠΥΡΟΥ ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΨΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ...

Ο 49χρονος δάσκαλος από την Κύμη της Εύβοια, που αρχικά έκαψε το ιστορικό σχολείο της περιοχής και μετά από λίγες ημέρες προσπάθησε να αυτοκτονήσει,...

«Θεσσαλία, η γη μας» με υποψήφια Περιφερειάρχη την Μαρίνα Χρυσοβελώνη Το πρόγραμμα για την Αγροτική Ανάπτυξης της Θεσσαλίας
Εννέα βασικά σημεία χαρακτηρίζουν το πρόγραμμα δράσης του συνδυασμού «Θεσσαλία, η γη μας» για την Περιφέρεια Θεσσαλίας με υποψήφια Περιφερειάρχη την κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
1) Απεμπλοκή και κατάργηση - μη νομιμοποίηση των συμφωνιών της περιφέρειας με την τρόικα και τους εκπροσώπους της Φούχτελ και Ράϊχενμπαχ.
2) Σεβασμό στην Θεσσαλική γη και θάλασσα και στη βιοποικιλότητά τους.
3) Ισόρροπη και δίκαιη κατανομή πόρων, έργων και παρεμβάσεων σε όλη την Θεσσαλία χωρίς αποκλεισμούς και τοπικιστικές διακρίσεις
4) Αλλαγή πολιτικής και φιλοσοφίας στα προγράμματα και την χρηματοδότηση της περιφέρειας, με έμφαση στον άνθρωπο, την κοινωνία, τα προβλήματα της ανεργίας, των λουκέτων, και της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα και των Μικρο Μεσαίων Επιχειρήσεων
5) Κατάργηση των περίφημων διπόλων Λάρισας-Βόλου και Καρδίτσης -Τρικάλων, μιας και για εμάς μία είναι η Θεσσαλία ..είναι η γη όλων των Θεσσαλών.
6) Υιοθέτηση παραγωγικών διαδικασιών σύμφωνα με βασικές αρχές της οικονομίας και οικολογίας.
7) Εξασφάλιση δίκαιης και ανάλογης του μόχθου απολαβής του Θεσσαλού παραγωγού/επιχειρηματία (γεωργού, κτηνοτρόφου, αλιέα).

«Εγκληματικό το ν/σ για τις ακτές»

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η καμπάνια του WWF Ελλάς, καθώς και άλλων φορέων και περιβαλλοντικών οργανώσεων, εναντίον του υπό προώθηση νομοσχεδίου για τον αιγιαλό.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Θεοδότα Νάντσου, επικεφαλής τμήματος περιβαλλοντικής πολιτικής του WWF:

ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ;


Σε εξανάγκασε να πουλήσεις το σπίτι σου 100 ευρώ το τ.μ και σε εκβιάζει να τον ψηφίσεις!!!

Kατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου για το γήπεδο της ΑΕΚ

Kατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου για το γήπεδο της ΑΕΚ

Σύμφωνα με το άρθρο 81 για την κατασκευή των εγκαταστάσεων παραχωρούνται περίπου έξι στρέμματα του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας - Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή της «Αγίας Σοφίας»

Ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ καθώς κατατέθηκε σήμερα (9/5) στη Βουλή το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΚΑ για τα νέα ρυθμιστικά σχέδια Αθήνας - Θεσσαλονίκης.

ΣΥΡΙΖΑ: Διάβημα κόντρα στην πολιτική της Δύσης απέναντι στο Ουκρανικό ζήτημα

ΣΥΡΙΖΑ: Διάβημα κόντρα στην πολιτική της Δύσης απέναντι στο Ουκρανικό ζήτημα

Ζητά να επικρατήσει η λογική και η αμοιβαία αυτοσυγκράτηση και να σταματήσουν άμεσα όλες οι στρατιωτικές επιχειρήσεις

Σε διάβημα προς την ουκρανική κυβέρνηση για τα πρόσφατα βίαια γεγονότα της Οδησσού, προέβη ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας «άνευ προηγουμένου επίθεση νεοναζιστικών και εγκληματικών στοιχείων, εναντίον του ουκρανικού λαού στα νοτιοανατολικά της χώρας», ενώ τάχθηκε σαφώς κόντρα στην πολιτική της Δύσης (ΕΕ, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ).

Εκλογικό Γραφείο Ενημέρωσης Υποψηφίου Δημάρχου κου Βασιλούδη Χρήστου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης και οι υποψηφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του θα έχουν την χαρά να σας δέχονται στο εκλογικό γραφείο ενημέρωσης (πρώην οικία Ιωάννου Δουλίδου)(Μπιστρό) καθημερινά.

Ειστε όλοι ευπρόσδεκτοι!«ΠΟΥΛΗΣΕ» Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ 8 ΕΚΑΤ. ΡΩΣΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝ. ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ;


Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Θα θέσουμε το ερώτημα ωμά: η απόφαση του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν να καλέσει τους Ρώσους και τους ρωσόφρονες της Ουκρανίας να ακυρώσουν -και πιθανότατα να ματαιώσουν αμετάκλητα- το δημοψήφισμα ανεξαρτητοποίησης των εδαφών τους από την ακροδεξιά κυβέρνηση των πραξικοπηματιών του Κιέβου, τι σημαίνει; Σημαίνει μήπως ότι κάτω από το βάρος των διεθνών πιέσεων ο Πούτιν λύγισε και αποφάσισε ή υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει στα νύχια των φιλοναζιστών τα περίπου οκτώ εκατομμύρια Ρώσους που κατοικούν στην Ανατολική Ουκρανία; Η εκτίμησή μας είναι ότι πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στις προεδρικές εκλογές της Ουκρανίας στις 25 Μαΐου και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του Κρεμλίνου στο όποιο αποτέλεσμα υπάρξει, πριν διαμορφώσουμε άποψη για το αν όντως ο Πούτιν εγκατέλειψε τους Ρώσους της Ουκρανίας ή όχι. Θα εξηγήσουμε αμέσως τι ακριβώς εννοούμε. Γράφαμε προσφάτως ότι ο Πούτιν έχει την ανομολόγητη άποψη πως η Μόσχα και το Βερολίνο μπορούν να διαμοιράσουν την Ουκρανία. Τα εδάφη που κατοικούν οι Ρώσοι να προσαρτηθούν ουσιαστικά στη Ρωσία - κάτι που θα γινόταν αμέσως σε περίπτωση ρωσικής στρατιωτικής εισβολής στην Ουκρανία ή που μπορεί να γίνει συγκαλυμμένα και σταδιακά σε περίπτωση «ομοσπονδιοποίησης» της Ουκρανίας. Η δυνατότητα αυτή τινάχθηκε στον αέρα από τη στιγμή που οι Αμερικανοί πήραν υπό τον έλεγχό τους τους ακροδεξιούς πραξικοπηματίες, εκτοπίζοντας εντελώς τους Γερμανούς.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας για τις ευρωεκλογές


Με αφορμή τις ευρωεκλογές η ΝΑΤΡΣΥΑ Λάρισας σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως «ο «ηλεκτρονικός σύμβουλος ψήφου», όπως αυτοπροσδιορίζεται το EUvox που δημιούργησε η ΕΕ, σε συνεργασία με ανθρώπους των πανεπιστημίων (από Ελλάδα συμμετέχουν η Πάντειος και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), το μόνο που δεν κάνει είναι να «κατατοπίζει τον συμμετέχοντα για τα κόμματα που κατέρχονται στις ευρωεκλογές, τις θέσεις τους», όπως ισχυρίζεται.
Με «ξεφωνημένο» τρόπο  θέτει ερωτήματα από σαφή φιλοΕΕ, μνημονιακή και φιλοεργοδοτική θέση. Τάσσεται απροκάλυπτα, για παράδειγμα, υπέρ της κατάργησης δημοψηφισμάτων για συνθήκες της ΕΕ, υπέρ της «ευχέρειας των επιχειρήσεων να απολύουν», εξυμνεί «θεσμούς» όπως το ΔΝΤ, που προσφέρουν «καλή λύση στο πρόβλημα της κρίσης» ή θέτει απροκάλυπτα θέματα  όπως «οι περιορισμοί στην ιδιωτικότητα των πολιτών είναι αποδεκτοί» στο όνομα της εγκληματικότητας, ή «ο περιορισμός των διαδηλώσεων για λόγους δημόσιας τάξης», φέρνοντας στο νού μας το… γραφείο τύπου της ΕΛΑΣ στις πρόσφατες απαγορεύσεις των διαδηλώσεων της συνόδους της ΕΕ ή του Eurogroup .

Μετάδοση αποτελεσμάτων εκλογών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο των εκλογών της 18ης& 25ηςΜαΐου του 2014 μέσα από το μηχανογραφικό της σύστημα θα επεξεργαστεί και ανακοινώσει στο διαδίκτυο σε ιστοσελίδα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα τα εξής:

Γεννάει η Φαίη Σκορδά – Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Γεννάει η Φαίη Σκορδά – Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας
Απουσιάζει η Φαίη Σκορδά από το Πρωινό!
Δείτε το βίντεο στο gossip-tv.gr

''ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ''...

Eιδικό δικαστήριο για όσους βουλευτές ψήφισαν Μνημόνια προανήγγειλε ο Στάθης Παναγούλης στην Βουλή, όπου συζητείται το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ...

ΤΟ FIMOTRO ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΠ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ Η Ν.Δ.
ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΨΑΛΙΔΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ-ΜΩΡΑΛΗ 
ΒΟΥΡΑΚΗΣ - ΔΡΙΤΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ
Αλλάζει το πολιτικό σκηνικό στον Πειραιά όπως επιβεβαιώνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που...

ΝΙΚΗΤΑΣ : ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΡΗ, ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!

"ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ"!
Με αφορμή τον σημερινό μονόλογο του Άρη Σπηλιωτόπουλου στη ΝΕΡΙΤ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κ. Σπηλιωτόπουλος πέρασε και σήμερα από το...

ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΕΙΔΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με αντιπροσωπεία της Ανοιχτής Πόλης. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε...

Οι 10 φυλές του ΠΑΣΟΚ. Του Μπετόβλακα.


Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ιδεολογία, δεν είναι κόμμα, δεν είναι καν παράταξη. Το ΠΑΣΟΚ είναι γονίδιο!!! Άπαξ και πέρασες από το ΠΑΣΟΚ δεν μπορείς ποτέ να γυρίσεις πίσω. Πάντα θα μένει μέσα στο DNA σου, το Πασοκογονίδιο. Οι Πασόκοι όμως, δεν είναι όλοι ίδιοι.. Με το πέρασμα του χρόνου έχουν υποστεί γενετικές τροποποιήσεις, και έχουν εξελιχθεί σε διαφορετικές φυλές.
Σήμερα, σας παρουσιάζουμε με χαρά, τις 10 φυλές των Πασόκων….

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ - Σύγκληση της 09ης Τακτικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου