Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΟ;

.Κοντά σ' έναν Γέροντα έμενε ένας αδελφός, κάπως αμελής στούς κανόνες τής μοναχικής ζωής.

Όταν ήρθε η ώρα ο αδελφός αυτός νά πεθάνει, δίπλα του κάθονταν μερικοί πατέρες. Κάποια στιγμή ο Γέροντας, βλέποντας τόν νά φεύγει απ' τόν κόσμο αυτόν μέ εύθυμη καί χαρούμενη διάθεση κι επειδή ήθελε νά οικοδομήσει τούς άλλους αδελφούς του λέει:

"Συγχώρα μέ, αδελφέ, όλοι γνωρίζουμε ότι στήν άσκηση δέν ήσουν πολύ επιμελής. Πώς λοιπόν μέ τόση προθυμία φεύγεις τώρα γιά τήν άλλη ζωή;".

Ο αδελφός απάντησε: "Έτσι είναι, πάτερ, τήν αλήθεια είπες. Όμως ξέρω ότι από τή στιγμή πού έγινα μοναχός δέν έκρινα κανέναν άνθρωπο. Άν συνέβη καμιά φορά μέ κάποιον κάτι, αμέσως τήν ίδια μέρα συμφιλιώθηκα μαζί του.

Υπηρεσία της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, πλέον…η Μαγνησία

Ερώτημα παραμένει η σωστή φύλαξη του νομού…

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Το προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνει πράξη το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, που προβλέπει σημαντικές τομές, αλλά και εσωτερική «υποτίμηση» των Αστυνομικών Διευθύνσεων. Πρόκειται για «Καλλικράτη» στην Αστυνομία, που σε επίπεδο Θεσσαλίας, προβλέπει την ίδρυση Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, στην οποία θα υπάγονται οι άλλοι τρεις Θεσσαλικοί νομοί.

Η Θεσσαλία σε τουριστική έκθεση στη Ρουμανία

alt
Με στόχο να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα πλεονεκτήματα της Θεσσαλίας και να ενισχυθεί η προβολή των προορισμών της περιοχής μας στο τουριστικό κοινό της Ρουμανίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε με δικό της περίπτερο στη Διεθνή Τουριστική έκθεση TTR ROMEXPO, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 13 έως 16 Μαρτίου 2014 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Θεσμοθετήθηκε από τον Υπουργό Ναυτιλίας το πλοίο ασφαλείας για διασφάλιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης τις περιόδους απεργίας

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά την διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου «Τουριστικά πλοία και άλλες διατάξεις», στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, εισηγήθηκε στο άρθρο 25 του σ/ν την θεσμοθέτηση του πλοίου «ασφαλείας» για την διασφάλιση της ελάχιστης ακτοπλοϊκής σύνδεσης, στην περίπτωση σοβαρής διαταραχής της συγκοινωνίας.

Ο Δελαστίκ αποκαλύπτει: Οι Αμερικανοί ξέρουν που είναι το Boeing αλλά δεν μας λένε

boeing-570
Την δική του αλήθεια γύρω από την μυστηριώδη εξαφάνιση του μοιραίου Boeing 777, των Malaysia Airlines, δίνει ο δημοσιογράφος, Γιώργος Δελαστίκ, ο οποίος σε κείμενό του, αποκαλύπτει πως οι Αμερικανοί γνωρίζουν τα πάντα για την εξαφάνιση της πτήσης MH370.

Εκλογές στο Πολιτιστικό Σύλλογο Γλώσσας


Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας, σύμφωνα με το καταστατικό του (άρθρο 12) προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση,
η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαρτίου και ώρα 17:30 στο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Γλώσσας, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα:
1.   Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός.
2. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.
3.   Διενέργεια εκλογών για την διετία 2014-2015.
 Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Κυριακή   02  Απριλίου 2014 , στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, και με τα ίδια θέματα.
  Η συμμετοχή των μελών στη Γ.Σ. και στα όργανα του συλλόγου είναι δικαίωμα και υποχρέωση ώστε να συμβάλουμε στην προαγωγή και στην πραγματοποίηση των σκοπών του συλλόγου μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑΗ υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη ξεκινά την προεκλογική της εκστρατεία την Παρασκευή 21 Μαρτίου, με ομιλία στην αίθουσα του κινηματογράφου Αχίλλειον στο Βόλο, στις 8 και 30μ.μ.

Κάλεσμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας σε συγκέντρωση την Παρασκευή 21Μαρτίου

Κάλεσμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας σε συγκέντρωση την Παρασκευή 21Μαρτίου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΝΙΟΥΣ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΟΝ ΘΑ ΠΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ?

ΟΠΟΥ ΜΥΡΊΖΕΙ ΜΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΆΛΕΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΡΓΑ....

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΣΕΙΣ ΧΤΥΠΆΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΝΟΜΑΑπό τα περίεργα που βλέπω ,ένας βλάχος δεν ξέρω από που μαζεύτηκε στην Σκόπελο έκανε ένα μπλοκ χρησιμοποιώντας τα νησιά των Σποράδων και αμέσως το μετέτρεψε σε διαφημιστικό μπλοκ κάποιοι συμπατριώτες τσίμπησαν και το αποτέλεσμα φενετε με τησ αναρησεισ για σόμπας μια ο ένας

Καθημερινή Εφημερίδα της Σκοπελου. 24ωρη ενημέρωση, ειδήσεις, σχόλια ... Daily Journal of Skopelos. 24 Hour

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Νέες κυρώσεις από τον Ομπάμα

Νέες κυρώσεις από τον Ομπάμα
Νέες κυρώσεις από τον Ομπάμα
Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή κυρώσεων σε βάρος Ρώσων αξιωματούχων και μιας ρωσικής τράπεζας, ενώ ταυτόχρονα έδωσε το πράσινο φως για τη λήψη μέτρων σε βάρος βασικών τομέων της ρωσικής οικονομίας, σε απάντηση για την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία.

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ... ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ 54!

Θα μας τρελάνει... Και όμως είναι 54!
Αν και 54 ετών πολλές νεότερες κοπέλες θα ζηλεύαν το κορμί της. Μπορεί σε δύο μήνες να κλείνει τα 54 της χρόνια, αλλά η Rita Rusic...

Σποράδες Μαρίνα τουριστικών σκαφών

Στην αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος λιμανιού στο Πατητήρι της Αλοννήσου συντείνουν οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται, ενώ σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό, ο στόχος θα επιτευχθεί όταν ολοκληρωθούν τόσο το αλιευτικό καταφύγιο Βότσης, όσο και οι σχεδιαζόμενες λιμενικές υποδομές στη θέση Σπαρτίνες.
Οπως εκτιμάται, η αξιοποίηση του λιμανιού της Αλοννήσου ως χώρου «φιλοξενίας» τουριστικών σκαφών θα συμβάλει στην τόνωση της κίνησης στα τοπικά καταστήματα, αλλά και στο λιμάνι κατ’ επέκταση, δεδομένου ότι θα μπορούν να εξυπηρετούνται πάνω από 200 σκάφη, υπό την προϋπόθεση βέβαια, ότι θα δημιουργηθούν οι ανάλογες υποδομές, οι οποίες δεν είναι απαγορευτικές για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Συμμετοχή στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Καίνε αυτοκίνητα της ΔΕΗ

Εμπρηστική επίθεση σε οχήματα της ΔΕΗ
Εμπρηστική επίθεση σε οχήματα της ΔΕΗ
Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγιναν τέσσερα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της ΔΕΗ τα ξημερώματα στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Τα τέσσερα οχήματα υπέστησαν καταστροφές από την έκρηξη με γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι ενώ η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Γιατί η Μητρόπολη Σπάρτης δεν κήδεψε έναν 49χρονο

Γιατί η Μητρόπολη Σπάρτης δεν κήδεψε έναν 49χρονο
Γιατί η Μητρόπολη Σπάρτης δεν κήδεψε έναν 49χρονο
Με μια επιστολή προσπάθησε να δικαιολογήσει ο μητροπολίτης Σπάρτης Ευστάθιος την άρνηση της Μητρόπολης να κηδέψει τον περασμένο Οκτώβριο έναν 49χρονο από τις Κροκεές Λακωνίας, διότι ο αποβιώσας είχε τελέσει πολιτικό γάμο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ 5 ΤΕΛΙΚΆ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ

Ζούμε στη χώρα όπου το υστέρημα του πολίτη γίνεται επίδομα για εκείνους που έργο τους έχουν να τον δέρνουν. Αυτή είναι η κατάντια μας...


ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΛΑ....ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ...ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΗ ΠΛΕΟΝ;;;

5 ΧΡΟΝΙΑ PEIRATIKO REPORTAZ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η ημερομηνία και το τελεσίγραφο σου , κύριε γενικέ γραμματέα της ΠΝΟ, ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΛΑ
έληξαν...
Γιατί , να κάνεις,  αύριο Εκτελεστική και όχι τώρα...σήμερα;
Αν έχεις κότσια, όπως παριστάνεις τον μάγκα,  στα λόγια:
" εγώ θα τους κάνω , θα τους δείξω τους εφοπλιστές ή εγώ δεν έχω με δαύτους δεσμεύσεις και τους γράφω στα @@@@@@@  μου"
να το ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ...
Μαγκιές του @@@@@.....................................................................
Πες κι εσύ στους ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ, όπως τους απάντησε   ο άλλος, της δικής σου παρέας,  συνδικαλιστής,  πριν λίγες μόνο μέρες
τι μισθό παίρνεις....
Kαι μετά επανέλαβε τους,  πως δεν σε....πληρώνουν αυτοί...
ΔΗΛΑΔΗ , ΟΙ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ..
Εκεί κάνε τον μάγκα, αν σου βαστάει...
Πόσα είπε,  ο δικός σου κολλητός συνδικαλιστής πως παίρνει μισθό; 
15.000 ευρώ;
ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑΛΙΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ.....................................

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ?....

ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΗΔΗ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ? ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ "ΚΑΕΙ¨" ? ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ , ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ , ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ??? ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ? ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.
Anna Skopelos

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Στηριζόμενοι στην πεποίθηση για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση:

με όραμα για το νησί, ρεαλιστική, διεκδικητική και αποτελεσματική
ανεξάρτητη, έξω και πέρα από τα κόμματα αλλά βαθιά πολιτική και βαθιά δημοκρατική
που δεν φοβάται, αλλά επιδιώκει τη ευρύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά
που ζητά και συνδυάζει τον ενθουσιασμό και την ορμή των νέων με την πείρα και τη γνώση των μεγαλυτέρων
που θέτει ως κέντρο της προσοχής της τον άνθρωπο

Πόσοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι εκλέγονται στη Θεσσαλία

εκλογες
Σημαντικές αλλαγές προκύπτουν ως προς τον αριθμό των Περιφερειακών Συμβούλων, που δύνανται να εκλεγούν στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου, αφού πλέον ως βάση υπολογισμού λαμβάνεται υπόψη η απογραφή του 2011.
Η μόνη Περιφέρεια, εκ των 13 Περιφερειών της Χώρας, στην οποία δεν επέρχονται αλλαγές είναι αυτή της Κρήτης, ενώ η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι η μόνη εξ όσων έχουν τροποποιήσεις, στην οποία παρατηρείται μείωση στο σύνολο των Περιφερειακών Συμβούλων της – από 51 που ήταν

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΥΡΩΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

15Γιορτάζουμε σήμερα 20 Μαρτίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Μύρωνος, από το Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Άγιος Νεομάρτυς Μύρων καταγόταν από το Μεγάλο Κάστρο της Κρήτης, το σημερινό Ηράκλειο, και γεννήθηκε από ευσεβείς και φιλόθεους γονείς. Ο πατέρας του ονομαζόταν Δημήτριος και ήταν δίκαιος και ενάρετος άνθρωπος.

Ο Άγιος ήταν σεμνός και σώφρων, και αγαπούσε υπερβολικά την παρθενία και την άσκηση. Εργαζόμενος ως ράπτης στο Ηράκλειο συκοφαντήθηκε από τους Τούρκους, οι οποίοι τον φθονούσαν, ότι δήθεν αποπλάνησε μια Τουρκοπούλα.

Στο δικαστήριο ο Άγιος απέρριψε απολογούμενος την συκοφαντία, αλλά ετέθη σε αυτόν το δίλημμα του εξισλαμισμού ή του θανάτου. Ο Μάρτυρας Μύρων αποκρίθηκε με παρρησία ότι δεν αρνείται την πίστη του, αλλά είναι έτοιμος να υποστεί κάθε βασανιστήριο για την αγάπη του Χριστού, καθώς γεννήθηκε Χριστιανός και Χριστιανός θέλει να πεθάνει.

Panathinaikos Athens vs Fenerbahce Ulker live stream

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Λέει ένας κουφος σε έναν χαζό....

Λέει ένας κουφος σε έναν χαζό....

Προχωρά… παντού η ΑΕΚ, ολοκληρώνεται η εκκαθάριση της ΠΑΕ


Η ΑΕΚ… έρχεται (όπως αναφέρει και το σλόγκαν που λάνσαρε από την πρώτη μέρα της «επανεκκίνησης») και τίποτα δεν φαίνεται να τη σταματά. Ακόμη και τα προβλήματα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες για την εκκαθάριση της ΠΑΕ ή τις διαδικασίες για το γήπεδο φαίνεται πως βαίνουν προς επίλυση.

Ο Καρατζαφέρης καταγγέλλει τον Aρχινονό…Τον, πολιτικά, παλιάνθρωπο Σαμαρά και το MEGA…

O Αρχινονός είναι πίσω από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, είπε ο Καρατζαφέρης. Κι όταν ο Τράγκας τον ρώτησε, αν εννοεί τα «Διόδια» (Μπόμπολα), ο Καρατζαφέρης απάντησε «Όχι. Μιλάω για… πετρελαιοκηλίδες» (κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε).
Χαρακτήρισε πολιτικά παλιάνθρωπο τον Σαμαρά και ζήτησε από τον Τράγκα, να παίξει το βίντεο που έλεγε, πως δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ.
Είπε, πως το MEGA τον έκοψε, από την ημέρα που έπαψε να στηρίζει την κυβέρνηση και οργισμένος πρόσθεσε «εγώ... όμως, θα τους σπάσω το εμπάργκο. Με το ΕΣΡ ή δεν ξέρω με τι άλλο. Θα τους το σπάσω και θα τους σπάσω τα μούτρα μέσα στο σπίτι τους».

Νέα εξέλιξη για το Boeing: Δορυφόρος εντόπισε αντικείμενα στον Ινδικό Ωκεανό

Νέα εξέλιξη για το Boeing: Δορυφόρος εντόπισε αντικείμενα στον Ινδικό Ωκεανό
Νέα εξέλιξη για το Boeing: Δορυφόρος εντόπισε αντικείμενα στον Ινδικό Ωκεανό
Στην αποκάλυψη ότι δορυφόρος εντόπισε δύο αντικείμενα που μπορεί να ανήκουν στο εξαφανισμένο αεροπλάνο της Malaysia Airlines προχώρησε ο Αυστραλός Πρωθυπουργός, όπως αναφέρει o Guardian.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα δύο αντικείμενα εντοπίστηκαν από τον δορυφόρο στο νότιο Ινδικό Ωκεανό και ήδη πετούν προς το σημείο αεροσκάφη της βασιλικής αεροπορίας της Αυστραλίας.

Στον αθλητισμό… σαν σήμερα

Στον αθλητισμό… σαν σήμερα
Στον αθλητισμό… σαν σήμερα

Σαν σήμερα το 2012 ο Λιονέλ Μέσι σημειώνει τρία γκολ εναντίον της Γρανάδα και γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, ξεπερνώντας τον θρύλο Σέζαρ Ροντρίγκεζ που κρατούσε το ρεκόρ με 232 γκολ.
2006-Το πρώτο ψηφιακό κανάλι της ΕΡΤ, το ΠΡΙΣΜΑ +, ξεκινά επίσημα την κανονική προβολή του προγράμματός του. Θα ακολουθήσουν στις 25/4 το ΣΙΝΕ + και στις 29/5 το ΣΠΟΡ +, το οποίο έχει ήδη στο ενεργητικό του την επιτυχημένη απευθείας μετάδοση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.
1993-Ξεκινάει το πρώτο Μήτινγκ Ρυθμικής Γυμναστικής στην Καλαμάτα, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο.

Το ξύπνημα των σπόρων

Πέρασε επιτέλους ο χειμώνας….
Έφτασε η ώρα να ξεκινήσουμε το σπορείο μας για τα καλοκαιρινά κηπευτικά,  αν φυσικά θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία του «ξυπνήματος» των σπόρων και να μην αγοράσουμε έτοιμα φυντάνια άγνωστης προέλευσης και γονιμότητας.
Τα σποράκια από την προηγούμενη καλλιεργητική περίοδο, αφού ακολούθησαν αυστηρά τη διαδικασία επιλογής, καθαρισμού και ξήρανσης, αποθηκεύτηκαν αεροστεγώς είτε σε γυάλινα βαζάκια, είτε σε πλαστικά κουτιά, είτε στο ψυγείο τα είδη που για να βλαστήσουν πρέπει να περάσουν ένα δυνατό τεχνητό χειμώνα (πυρηνόκαρπα).

Νυχτερινή (ν)τροπολογία στη Βουλή, χαρίζει 1 δισ. σε Βαρδινογιάννη και Λάτση


Δωράκι σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου ευρω για τον Βαρδη Βαρδινογιαννη και τον Σπυρο Λατση εκανε η κυβερνηση με τροπολογια που περασε ...νυχτα !
Στο νομοσχέδιο του Υπ. Διοικητικης Μεταρρυθμισης για την κατάργηση φορέων του δημοσίου,στις 07 Μαρτίου , οι αθεόφοβοι περάσαν ειδική διάταξη για να χαρίσουν τα πρόστιμα της Μotor Oil και των ΕΛΠΕ για το διάστημα 2010- 2011.
Είναι η 5η φορά που το επιχειρούν - ειχε ξεκινήσει με εγκύκλιο ο Χαρης Θεοχαρης - και η 3 φορα που "τρυπώνουν " σε άσχετο νομοσχέδιο τη διάταξη - δωράκι ! Στο τέλος τα κατάφεραν και κανείς δεν πήρε μυρωδιά .
Σας αποκαλύπτουμε την επίμαχη παράγραφο με την οποία χαρίζονται τα πρόστιμα και οι φορολογικές παραβάσεις για τις πετρελαϊκές εταιρίες των δυο ελληνων μεγιστάνων , για το διαστημα 2010 -2011 . Η διαταξη ειναι σκοπιμως διατυπωμενη ετσι , ωστε κανεις να μην καταλάβει το παραμικρό για την ουσία του ζητήματος.

Βάλε το ψέμα στο πρωτοσέλιδο και όλο και κάτι θα μείνει

Mε τιμές αρχηγού κράτους υποδέχθηκαν οι καθεστωτικές εφημερίδες τη συμφωνία Κυβέρνησης- Τρόικας. Τη ν υποδέχτηκαν όπως υποδεχόμαστε το Άγιο Φως που μας έρχεται το Πάσχα από τα Ιεροσόλυμα, αφού βεβαίως έχει πέσει πρώτα το σχετικό μπερντάχι στο Ναό της Αναστάσεως. «Επανεκκίνηση! Ανοίγει ο δρόμος της ανάκαμψης», γράφουν «Τα Νέα». «Πρώτο βήμα εξόδου από την κρίση», γράφει η «Καθημερινή». «Μηνύματα αισιοδοξίας. Φως στο βάθος του τούνελ, μετά από...
τέσσερα χρόνια φαγούρα», γράφει το «Έθνος». «Τέλος στην λιτότητα, τώρα χτίζουμε μια νέα Ελλάδα», γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Ομπάμα: Δεν θα επέμβουμε στρατιωτικά

Ομπάμα: Δεν θα επέμβουμε στρατιωτικά
Ομπάμα: Δεν θα επέμβουμε στρατιωτικά

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα απέκλεισε απόψε το ενδεχόμενο στρατιωτικής εμπλοκής των ΗΠΑ στην Ουκρανία, δίνοντας έμφαση στο ρόλο της διπλωματίας στην αντιπαράθεση της Αμερικής με τη Ρωσία για το θέμα της Κριμαίας.
«Δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε μια στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία» τόνισε ο Ομπάμα μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο KNSD του Σαν Ντιέγκο, ένα τοπικό κανάλι συνεργαζόμενο με το NBC.

Τελικό: Μάντσεστερ Γιουν.-Ολυμπιακός 3-0

Τελικό: Μάντσεστερ Γιουν.-Ολυμπιακός 3-0
Το όνειρο του Ολυμπιακού στο "Θέατρο των ονείρων" δεν έγινε πραγματικότητα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας στάθηκαν αρκετά καλά σε γενικές γραμμές κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά πλήρωσαν ακριβά κάποια ατομικά λάθη. Οι Άγγλοι επικράτησαν με 3-0 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ανέτρεψαν το 0-2 του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
"Δήμιος" του Ολυμπιακού ο Φαν Πέρσι, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ (25' πεν., 45'΄+1, 52'). Η Γιουνάιτεντ είχε φτάσει κοντά στο γκολ νωρίτερα όταν σε κεφαλιά του Ρούνεϊ στο 18, ο Ρομπέρτο βρήκε λίγο τη μπάλα και στη συνέχεια χτύπησε στο δοκάρι. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν με κορυφαία τη φάση του 40, όταν ο Ντε Χέα με διπλή απόκρουση εξουδετέρωσε αρχικά την κεφαλιά του Φουστέρ και στην συνέχεια το σουτ του Τσόρι. Στην επανάληψη οι Πειραιώτες είχαν μια πολύ καλή στιγμή σε σουτ του Τσόρι στο 79, αλλά και πάλι ο Ντε Χέα ήταν σε ετοιμότητα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου