Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Νίκη της ΑΕΚ για την εκκαθάριση

Το Υπουργείο Οικονομικών αποδέχθηκε την εκχώρηση στο Δημόσιο των απαιτήσεων από τη δίκη Ψωμιάδη και πλέον ο Χάρης Οικονομόπουλος καλείται να αποσύρει το αίτημά του για πάγωμα της εκκαθάρισης της υπεχρεωμένης ΠΑΕ.
Τον τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ θα ξεπερνούσε τον σκόπελο Οικονομόπουλου ώστε να προχωρήσει οριστικά στο restart αφήνοντας πίσω της την υπερχρεωμένη εταιρεία που την οδήγησε στο αγωνιστικά τραγικό (Γ' Εθνική) της σήμερα,
Σήμερα το πρωί λοιπόν ο Γενικός Γραμματέας εσόδων Χάρης Θεοχάρης υπέγραψε την αποδοχή της εκχώρησης του χρέους Ψωμιάδη προς την ΠΑΕ ΑΕΚ στο Ελληνικό δημόσιο ανοίγοντας το δρόμο για την οριστική απεμπλοκή της από το μίζερο παρελθόν.

Αυτό πλέον συνεπάγεται ότι ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος οφείλει (όπως είχε υποσχεθεί) να αποσύρει το πρωί της Παρασκευής την αγωγή που έχει καταθέσει για να «μπλοκάρει» τη διαδικασία της εκκαθάρισης της υπερχρεωμένης ΠΑΕ.
Σε αντίθετη περίπτωση, η ΑΕΚ θα περάσει αύριο, κατά τη διεξαγωγή της Δίκης στην αντεπίθεση με τα δικά της ατού (τα οποία έχει ετοιμάσει για την υπερασπιστική γραμμή το νομικό επιτελείο της Ένωσης με επικεφαλής τον Χάρη Γρηγορίου) ζητώντας να απορριφθεί το αίτημα Οικονομόπουλου το οποίο ως έχει, βάζει φρένο στο restart της ομάδας.
Στην Ένωση θεωρούν πάντως ότι έγινε πλέον το μεγάλο βήμα για να ξεπεραστεί και ο τελευταίος σκόπελος για τη σύσταση της νέας εταιρείας που θα οδηγήσει ξανά την ομάδα σε ημέρες ευημερίας και δόξας, μακριά από την ανυποληψία και τη μιζέρια.
Εκτός αν ο Οικονομόπουλος αθετήσει το λόγο του και συνεχίσει να απαιτεί το μπλοκάρισμα αυτής της προσπάθειας χωρίς κανέναν προσωπικό όφελος αφού μετά και τη σημερινή εξέλιξη στερείται πλέον έννομου συμφέροντος για το σταμάτημα της εκκαθάρισης το οποίο και επιδιώκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger