Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Η Ελλάδα απαντά στους δουλεμπόρους “ανθρωπιστές” του Σόρος: Το λιμενικό σώζει πρόσφυγες εντός τουρκικών υδάτων, που οι κεμαλοναζι δουλέμποροι άφησαν για να πνιγούν!

20140123-224354.jpg
Το Λ/Σ επιχειρεί εντός των Χωρικών Υδάτων της Τουρκίας και διασώζει 47 λαθρομετανάστες !!
Περισυνελέγησαν βόρεια της Σάμου …Ενώ τα Τουρκικά σκάφη δεν μπορούσαν να πάνε λόγω καιρού !!
Διάσωση 47 λαθρομεταναστών από το Λιμενικό Σώμα σε Τουρκικά χωρικά ύδατα …Η Καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες της Διεθνούς Αμνησίας και των τοπικών εκπροσώπων της !!

Τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας για την αλιεία παρουσίασε στην Επιτροπή Αλιείας ο Τσαυτάρης

Ο Υπουργός Aγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης παρουσίασε στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στον τομέα της Αλιείας.
Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (COM PECH), στις 22 Ιανουαρίου 2014, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Α. Τσαυτάρης παρουσίασε το πρόγραμμα της Ελληνικής Προεδρίας, το οποίο περιλαμβάνει κυρίως τα εξής:

Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για το ΟΣΔΕ 2014. Έως 4 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για την πιστοποίηση φορέων

Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για το ΟΣΔΕ 2014. Έως 4 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για την πιστοποίηση φορέων Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε δημόσια και προσκαλεί σε υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος φυσικά ή νομικά πρόσωπα (ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου), αγροτικούς συνεταιρισμούς ή ενώσεις αυτών ή ομάδες παραγωγών (εφεξής αναφερόμενοι ως: Φορείς) που έχουν την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία, προκειμένου να πιστοποιηθούν, ως φορείς υποβοήθησης των αγροτών για την συμπλήρωση και υποβολή της Ενιαίας Αίτησης στο ΟΣΔΕ για τα έτη 2014 - 2020. Ήδη η αναλυτική και λεπτομερής πρόσκληση ενδιαφέροντος αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Οργανισμού.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΗΝ COCACOLA – Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

ΒόλοςΜετά το μπαράζ απολύσεων και το κλείσιμο του εργοστασίου της CocaCola στη Θεσσαλονίκη, η εργοδοσία ανακοινώνει και στο εργοστάσιο του Βόλου κλείσιμο τμημάτων και 52 απολύσεις. Στην χωρίς όρια εργοδοτική ασυδοσία προστίθεται και η κίνηση τακτικής από πλευρά της, να πλασάρει τις αποζημιώσεις που έτσι και αλλιώς θα δικαιούνταν ο εργαζόμενος σε περίπτωση απόλυσης του, ως κίνητρο για συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου. Στόχος αυτής της κίνησης η διάσπαση των εργαζόμενων και η παρεμπόδιση των δίκαιων εργατικών αγώνων και διεκδικήσεων. Η απάντηση των εργαζομένων σε όλα αυτά οφείλει να είναι αποφασιστική και να περνάει μέσα από την συλλογική, ακηδεμόνευτη δράση διαρκείας.

Όταν ο κοινωνικός δαρβινισμός γίνεται νόμος...

Έχουν γραφτεί πολλά για την αξιολόγηση, όπως έχουν ακουστεί ακόμη περισσότερα για την αξιοκρατία ως ζητούμενο ή ως μεγάλη έλλειψη. Τα λογικοφανή  υπερασπιστικά επιχειρήματα βασίζονται ισχυρά στην κυρίαρχη επιβεβλημένη αντίληψη ‘’ότι δεν είναι οι άνθρωποι ίσοι ή το ίδιο ικανοί’’, η οποία παρουσιάζεται αντεστραμμένα να έχει ισχύ φυσικού βιολογικού νόμου. Οι θιασώτες περνούν μάλιστα και στην επίθεση, θυμωμένοι: ‘’Μα τι διαστροφή είναι αυτό; Μια κακώς εννοούμενη διεκδίκηση ίσων δικαιωμάτων, μας έχει απομακρύνει από τη κοινή λογική, καταδικάζοντας αφενός τους ικανούς ανθρώπους στην ομοιομορφία των μετρίων και αφετέρου αποστερώντας την κοινωνία και ειδικά το δημόσιο από την καλή ποιότητα’’.
Δε θα ξεκινήσουμε με αναφορά στους φιλοσόφους και στα αιώνια ερωτήματα για τη φύση του ανθρώπου ή για το αν αυτοί γεννιούνται ως άνισοι ή με δυνατότητα να είναι ίσοι (αν και πάντα διαφορετικοί).
Θα παραθέσουμε, ίσως πεζά, τις σχετικές αναφορές του νομοσχεδίου για την ‘’Αξιολόγηση του προσωπικού των δημόσιων υπηρεσιών’’. Προσέξτε τι αναφέρει στο  Κεφάλαιο Γ, άρθρο 19

Ξηροί καρποί. Σούπερ τρόφιμα για την καρδιά

Οι ξηροί καρποί έχουν και επιστημονικά κατοχυρώσει το χαρακτήρα των καρδιοπροστατευτικών συστατικών.
Για το λόγο αυτό και οι περισσότεροι διεθνείς φορείς του χώρου της διατροφής και της υγείας, συστήνουν την κατανάλωση μίας χούφτας ανάλατων ξηρών καρπών ημερησίως, για τη θωράκισης της καρδιάς και των αγγείων μας.

Το γεγονός αυτό, οφείλεται καταρχήν στο ότι αποτελούν πολύ καλές πηγές «καλών» λιπαρών και υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών. Ειδικότερα, περιλαμβάνουν μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα τα οποία έχουν ευεργετικό ρόλο στα λιπίδια και τη χοληστερόλη του αίματος.

Ο αστυνόμος κ. Διαμαντής Καρβέλης απο την Σκόπελο που ανέλαβε τα ηνία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου Ξήλωσε κύκλωμα εμπορίας ηρωίνης στο Βόλο


«Ξηλώνουν» κύκλωμα εμπορίας ηρωίνης στο Βόλο Γιγαντιαία επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών, έφοδοι σε σπίτια και τουλάχιστον δέκα συλλήψεις
Ισχυρό πλήγμα από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου δέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλο κύκλωμα που δρούσε στην πόλη και διακινούσε ποσότητες ηρωίνης.
Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και περιλαμβάνει εφόδους σε σπίτια για έρευνες σε κατοικίες υπόπτων για τη συμμετοχή τους στο μεγάλο κύκλωμα που φέρεται να έριχνε μεγάλες ποσότητες του «λευκού θανάτου» στις πιάτσες τοξικομανών.

Άντρας αυτοκτόνησε στον στάβλο του στην Αχαΐα

Ένας άντρας, 42 χρόνων, στη Χόβολη Καλαβρύτων, έβαλε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο στάβλο του.
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα, όταν γνωστοί του τον αναζήτησαν και μπήκαν στον στάβλο του.
O ίδιος δεν φαίνεται να άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Συντριβή του Α. Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό αέρα (βίντεο)

Οργίζουν οι μαρτυρίες των προσφύγων: "Μας χτυπούσαν και μας έριχναν στο νερό" (βίντεο)

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ : "ΞΕΧΑΣΑΝ" ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑ...

Ο αδερφός του δολοφονημένου Σωκράτη Γκιόλια, Περικλής, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», μεταξύ άλλων, καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Δένδια, με αφορμή τη μη...

''ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ''...


Ως τον πιο «φλογερό υπερασπιστή» του μνημονίου και της τρόικας χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Γιάννη Στουρνάρα, τονίζοντας ότι «δεν κρατά πλέον ούτε τα προσχήματα»...

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 70% ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟ Υ!!!


Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από τα ακριβά καύσιμα! Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να πετύχει. Κι όμως μπορεί να συμβεί. Είναι...
πολύ απλό. Δείτε πως εδώ.

"Ο Άσχημος" στον Θερσίτη την Παρασκευή 24/1/2014
Στις Μαρτίου το Οινόραμα 2014 στην Αθήνα

To Οινόραμα, η μεγαλύτερη, παλαιότερη και πλέον σημαντική έκθεση για το ελληνικό κρασί και τον αμπελοοινικό εξοπλισμό οργανώνεται φέτος για 12η φορά, στις 7-10 Μαρτίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ηλεκτρικός γύρος GE4

Μήκος (mm)
Βάθος (mm)
Ύψος (mm)
Βάρος (kg)
Μήκος σούβλας (mm)
Συνολική Ισχύς (kW)
Κεραμικές εστίες
Ηλεκτρική σύνδεση
Περιστροφή (rpm)
470
600
1100
30
815
4,8
8
230V~ 3L+N
2

 

Εκδήλωση-Συζήτηση Ριζοσπαστικής Παρέμβασης Εκπ/κών Μαγνησίας

Εκδήλωση-Συζήτηση Ριζοσπαστικής Παρέμβασης Εκπ/κών Μαγνησίας: "Αξιολόγηση - ο προκρούστης της εκπαίδευσης"

Μαζική πορεία ενάντια στον αυταρχισμό. Συνέχεια στην πάλη για τις ελευθερίες και τα δικαιώματα

Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας (ΚΕΔΔΕ) - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Μαζική η συγκέντρωση στα Προπύλαια και η πορεία στη Βουλή
Όλοι την Πέμπτη 23/1 στις 10.00 π.μ. στα δικαστήρια Ευελπίδων – Να αθωωθεί ο Παύλος Αντωνόπουλος
Στάση εργασίας 10 π.μ.-2 μ.μ. της ΑΔΕΔΥ

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η δήλωση του κ. Σταθάκη αποτελεί δήλωση υποταγής στους δανειστέςΤην ώρα που η κοινωνία στενάζει κάτω από το βάρος των μνημονιακών μέτρων που πάρθηκαν στο όνομα του χρέους, την ώρα που ο βόρβορος των σκανδάλων της αστικής τάξης αποκαλύπτει μπροστά στα μάτι και του πιο δύσπιστου οπαδού των καθεστωτικών κομμάτων το   ποιοι πραγματικά «τα φάγανε», την ώρα, επομένως, που η αριστερά πρέπει να φωνάξει ακόμα πιο δυνατά «αυτό το χρέος δεν είναι δικό μας, δεν το

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ 2014 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1998

LIVE: Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός - Euroleague

Δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα

Δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα στην "εφημερίδα των συντακτών"
Δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα:

"Όπως έχω πει ξανά, ο ιστορικός κύκλος της 17Ν έχει κλείσει. Το έχω δηλώσει από το 2002, όταν υπεράσπιζα την τιμή της οργάνωσης και τις επαναστατικές αξίες που ευτελίζονταν από τις ομολογίες και τραυματίζονταν από το κενό της σιωπής.

Η 17Ν έκλεισε τον κύκλο της τότε.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, στη χώρα μας, στα πλαίσια του πολύμορφου κινήματος αντίστασης, αναπτύσσεται ένα άλλο αντάρτικο. Νέου τύπου, πιο μητροπολιτικό, με χαρακτηριστικά διαφορετικά από το δικό μας. Το οποίο αναπόφευκτα θα πρέπει να λάβει υπόψη τη δική μας εμπειρία, όπως δοκιμάστηκε στην ιστορική της διαδρομή.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου