Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ρύθμιση στη Βουλή για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ρύθμιση στη Βουλή για το γήπεδο της ΑΕΚ
Τη ρύθμιση για τους πολεοδομικούς όρους του έργου ανέγερσης του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια περιμένουν στην ΑΕΚ πριν πάρουν στα χέρια τους την άδεια ανέγερσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρύθμιση έχει ετοιμαστεί από το ΥΠΕΚΑ και αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες. Ναι μεν πρόκειται για τυπική διαδικασία, αλλά στην ΑΕΚ θέλουν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή εμπλοκή από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Οι εργασίες στην έκταση της Φιλαδέλφειας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Το πρώτο δείγμα από το χώμα έχει ήδη πάει στα εργαστήρια, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των εργασιών. Τα αποτελέσματα θα συμπληρώσουν τον τελικό φάκελο, ο οποίος αρχικά θα περάσει από το Δ.Σ. του δήμου και εν συνεχεία θα κατατεθεί στον ΔΟΚΚ.
Στο μεταξύ, μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, όπου αναμένεται να ψηφιστούν τα υποστηρικτικά έργα που ζητεί η ΑΕΚ, για να πλαισιώσουν την «Αγια-Σοφιά». Παράλληλα θα αποφασιστεί και το μέρος όπου θα «φιλοξενήσει» τον σκουπιδότοπο, που αναμένεται να φύγει από το μέρος που βρίσκεται τώρα από την πάνω μεριά του γηπέδου και δίπλα στο άλσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger