Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σεμινάρια ΕΦΕΤ και Εταιρείες Πνευματικών Δικαιωμάτων

Σεμινάρια ΕΦΕΤ και Εταιρείες Πνευματικών Δικαιωμάτων



Το τελευταίο καιρό στην πόλη μας εμφανίστηκαν «εταιρείες» που προσεγγίζουν τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης και προσπαθούν να «οργανώσουν» σεμινάρια για την απόκτηση της πιστοποίησης του ΕΦΕΤ.
Ο Σύλλογος προειδοποιεί τα  μέλη μας ότι σεμινάρια εκπαίδευσης οργανώνει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας όπου μπορούν οι επιχειρήσεις του κλάδου να απευθύνονται.
Επισημαίνουμε ότι το θέμα της πιστοποίησης είναι σοβαρό και απαιτείτε να κατέχουν την βεβαίωση όλοι οι εργαζόμενοι στον κλάδο.

Οι εν λόγω «εταιρείες» που «περιφέρονται» δεν μπορούμε να σαν σύλλογος να τις πιστοποιήσουμε για την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους αρτιότητα  σε αντίθεση με το επίσημο φορέα στο νομό Μαγνησίας  που είναι το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ και εγγυάται όλα τα παραπάνω.
Καλούμε τους συναδέλφους που θέλουν να αποκτήσουν την πιστοποίηση του ΕΦΕΤ να απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στην Εταιρεία Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (ΕΑΕΜ)  υπάλληλος κ. Ελένη Πασχάλη και στα τηλέφωνα 2421 0 94700.  
 Τέλος οι πωλητές εμφανίστηκαν στην πόλη μας αντιπροσωπεύοντας  εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων πιο φθηνές από την ΑΕΠΙ θα συνιστούσαμε τους συναδέλφους να εξετάσουν με μεγάλη προσοχή τα συμβόλαια που θα υπογράφουν καθώς και την γκάμα των μουσικών κομματιών που αντιπροσωπεύουν. Η ΠΟΕΣΕ βρίσκεται αυτό τον καιρό σε διαπραγματεύσεις με όλους του Συλλογικούς Φορείς Πνευματικών και Συγγενικών δικαιωμάτων καθώς και με του Υπουργείο Πολιτισμού για την δημιουργία ενός Ενιαίου Φορέα Εκπροσώπησης υπό την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger