Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Bilbao Basket vs. Panionios Athens Watch Bilbao Basket vs Panionios Athens

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Δημήτρη Κοντομηνά

Αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα

Στην ιδιωτική κλινική που νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Δημήτρης Κοντομηνάς μετέβησαν το πρωί ο ανακριτής της υπόθεσης για τα επισφαλή δάνεια του ΤΤ Γ. Ανδρεάδης, καθώς και η εισαγγελέας Διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την εμπλοκή του.

«Ξ» Βόλου και Λάρισας: κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές του κινήματος των Διοδίων

Όλοι και όλες στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης την Τετάρτη 15/1, την Παρασκευή 31/1 και τη Δευτέρα 10/2 στις 9:30 το πρωί έξω από τα Δικαστήρια της Λάρισας - See more at: http://www.xekinima.org/arthra/view/article/ks-boloy-kai-larisas-kato-ta-xeria-apo-toys-agonistes/#sthash.rC5YI82h.dpuf
http://www.xekinima.org/arthra/view/article/ks-boloy-kai-larisas-kato-ta-xeria-apo-toys-agonistes/

«Διακοπές Εν Κορυδάλλιους νήσους»!!!

Όποιος τολμήσει να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ τον ΑΔΜΗΕ!!!

Μαζικές δίκες στη Θεσσαλία για τους αγώνες ενάντια στα διόδια

Όλοι και όλες στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης την Τετάρτη 15/1, την Παρασκευή 31/1 και τη Δευτέρα 10/2 στις 9:30 το πρωί έξω από τα Δικαστήρια της Λάρισας. 
Τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2014 οδηγούνται μαζικά σε δίκες στη Λάρισα πολίτες από περιοχές της Θεσσαλίας, που εναντιώθηκαν στην πληρωμή των διοδίων, κατηγορούμενοι για τη συμμετοχή τους σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις φορέων και κινήσεων κατά των διοδίων.

Πρόκειται για διώξεις ευθέως πολιτικές, αφού ποινικοποιούν το φρόνημα και κάθε πράξη ή έκφραση πολιτικής κριτικής και αντίστασης, με βάση ένα αναχρονιστικό και...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου