Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Δ. Κουτσούμπας: Πρωταπριλιάτικο αστείο μια ψήφος ανοχής του ΚΚΕ σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

«Γνωστά λαμόγια ντύνονται με προβιά αριστερού»
Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Χανιώτικα Νέα, χαρακτηρίζοντας πρωταπριλιάτικο αστείο το ενδεχόμενο παροχής ψήφου ανοχής από το κόμμα του σε μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μιας και άκουσα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι το ΚΚΕ ίσως δώσει ανοχή σε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι μάλλον βρίσκονται... εκτός τόπου και χρόνου. Παραμονές Πρωτοχρονιάς έχουμε και όχι Πρωταπριλιάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κουτσούμπας έκανε ακόμη λόγο για «γνωστά λαμόγια που ντύνονται την προβιά του αριστερού», υποστηρίζει ότι οι καταγγελίες για δωροδοκίες καθρεφτίζουν τη «βρώμικη εικόνα ενός συστήματος που δεν φτιασιδώνεται» και ξεκαθαρίζει ότι μία ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρει «καμία ανοχή» από τον Περισσό.
Αναφορικά με τις προτάσεις του ΚΚΕ, ο γ.γ. του κόμματος ξεκαθάρισε ότι πάγια θέση αποτελεί η «μονομερής διαγραφή όλου του χρέους» και «η αποδέσμευση της χώρας από τις αλυσίδες της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger