Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Εθνική ντροπή: Η Ελλάδα έχασε και από τα Νησιά Φερόε

Τελευταία και καταϊδρωμένη στον όμιλο - Αντίο Παρίσι
Εθνική ντροπή:  Η Ελλάδα έχασε και από τα Νησιά Φερόε

Με μια εμφάνιση-παρωδία οι παίχτες και ο Ρανιέρι κατάφεραν να ηττηθούν ακόμα και από τους ερασιτέχνες βορειοευρωπαίους - Εκτός από το γκολ τα Νησιά Φερόε είχαν και δύο δοκάρια - «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από 'δω» φώναζαν οι φίλαθλοι στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου κατάφεραν να γράψουν το βράδυ της Παρασκευής οι έλληνες διεθνείς και ο Ιταλός προπονητής Κλαούντιο Ρανιέρι.



Όσο και αν φαντάζει απίστευτο η ομάδα που έφτασε ένα βήμα από τους «8» του Μουντιάλ κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να χάνει ακόμα και από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των Νήσων Φερόε.

Οι συμπαθείς βορειοευρωπαίο μάλιστα δεν αρκέστηκαν μόνο στο γκολ του 61ου λεπτού με τον Γιόχαν Εντμούντσον αλλά είχαν και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο.

Το μοναδικό που κατάφεραν οι παίχτες του Ρανιέρι ήταν κάποιες σκόρπιες ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι στο 89΄ με τον Κονέ.

Ενδεικτικό της απογοήτευσης που επικράτησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν το σύνθημα που φώναζαν οι φίλαθλοι της Εθνικής στους παίχτες «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ».

Για να γίνει αντιληπτό το «κατόρθωμα» των διεθνών αρκεί να σημειωθεί ότι αυτή είναι μόλις η δεύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία των Νήσων Φερόε με την πρώτη να έχει σημειωθεί το 1995 σε βάρος του  Σαν Μαρίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger