Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Μελισσανίδης για Μαρινάκη: «Ο ένοχος δεν μπορεί να δημιουργεί ενόχους!»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απάντησε με σκληρή ανακοίνωση στον Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνοντας λόγο για «άνθρωπο σε κατάσταση πανικού» και προαναγγέλλοντας δικαστήρια!
\
Μελισσανίδης για Μαρινάκη: «Ο ένοχος δεν μπορεί να δημιουργεί ενόχους!»
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν άφησε αναπάντητα τα όσα ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στη συνεδρίαση της Super League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον κατηγόρησε για την επίθεση στον διαιτητή Ζωγράφο και ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έδωσε... σκληρή απάντηση! Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρθηκε σε «εγκληματική οργάνωση» και τόνισε ότι «μάλλον ψάχνει για πρόθυμους ηλίθιους ο υπό διπλή εισαγγελική δίωξη για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο»! Παράλληλα, καταδίκασε την επίθεση στο Ζωγράφο και ξεκαθάρισε ότι η απάντηση θα δοθεί στα δικαστήρια.
Αναλυτικά:

«Mε τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθώ τις τελευταίες ώρες την συγκινητική προσπάθεια του κ. Μαρινάκη να βάλει τέλος στην βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!!!

Αυτοί που έχουν κληθεί εδώ και πολύ καιρό να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στους εισαγγελείς στο πλαίσιο της έρευνας για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, αυτοί που κατηγορούνται για εκβιασμούς, δωροδοκίες, ξυλοδαρμούς και ανατινάξεις, που έχουν καταστρατηγήσει κάθε αξία υγιούς ανταγωνισμού απαξιώνοντας το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, έχουν το θράσος να μιλούν για ηθική, αξίες και πρόοδο.

Την ίδια στιγμή που ο φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα ξέρει ότι δεν έχουμε έντιμο ποδόσφαιρο. Έχουμε ανέντιμο σύστημα. Εγκληματική οργάνωση. Πρωτάθλημα μαϊμού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με θράσος μας κάνει μαθήματα ηθικής και χτίζει την άμυνά του.
Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ανακάλυψε σήμερα με αφορμή το θλιβερό και καταδικαστέο γεγονός του ξυλοδαρμού του Χριστόφορου Ζωγράφου, δείχνουν άνθρωπο σε κατάσταση πανικού. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του εν όψει του αναμενόμενου «πορίσματος» του Αθλητικού Εισαγγελέα. Αντιλαμβάνομαι επίσης την ανάγκη του να στρέψει την προσοχή του κοινού σε τρίτους. Με την μόνη διαφορά ότι ο ένοχος δεν μπορεί να δημιουργεί ενόχους.
Μάλλον ψάχνει για πρόθυμους ηλίθιους ο υπό διπλή εισαγγελική δίωξη για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.
Να δικαστεί η εγκληματική οργάνωση,
να απελευθερωθεί το ποδόσφαιρο,
να πάψει να είναι τσιφλίκι του ενός. Ας το χωνέψουν επιτέλους ότι το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους.
Για μια ακόμη φορά καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση στον κ. Ζωγράφο.
Την απάντηση στον συκοφάντη θα δώσουν τα Αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια».

Διάβασε περισσότερα στο: Μελισσανίδης για Μαρινάκη: «Ο ένοχος δεν μπορεί να δημιουργεί ενόχους!» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger