Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Προχωρούν οι διαδικασίες για υδατοδρόμια στη Μαγνησία


H Hellenic Seaplanes έβαλε στόχο σύνδεσης όλης σχεδόν της Ελλάδας…

υδροπλανο
Προσωρινός ανάδοχος της διαδικασίας αδειοδότησης του Υδατοδρομίου της Θεσσαλονίκης ορίστηκε η Hellenic Seaplanes μετά την υποβολή της χαμηλότερης προσφοράς και την επιτυχή αξιολόγηση της από την επιτροπή του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης, βάζοντας την Θεσσαλονίκη στον χάρτη των υδατοδρομίων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Hellenic Seaplanes S.A. κ. Νικόλας Χαραλάμπους είπε “ Πρόκειται για ένα εγχείρημα καταφανώς εθνικής σημασίας και αναμένεται σύντομα να έχουμε ένα βιώσιμο δίκτυο υδατοδρομίων, που θα δώσει μια νέα πνοή στην διασύνδεση όλης της Ελλάδας. Η εταιρεία μας έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά την διαδικασία για αδειοδότηση, κατασκευή και λειτουργία υδατοδρομίων σε παράλια, νησιά και λίμνες όπου σύντομα θα έχουν διασύνδεση με υδροπλάνο μεταξύ τους. Τη δυναμική παρουσία της εταιρείας μας αποδεικνύουν οι δεκάδες στρατηγικές συμφωνίες συνεργασίας που έχουμε συνάψει με Tour Operators, Τουριστικούς πράκτορες, μεγάλα ξενοδοχεία, τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και ομίλους εταιρειών από όλους τους κλάδους.
Η Hellenic Seaplanes S.A./ Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε. έχει ξεκινήσει επενδύσεις σε αρκετά υδατοδρόμια χωρίς την επιβάρυνση, με οποιοδήποτε κόστος, του Φορέα Διαχείρισης Λιμένα, μεταξύ αυτών το Υδατοδρόμιο Αλοννήσου και το Υδατοδρόμιο Σκοπέλου
Επίσης η εταιρεία λειτουργεί ως Τεχνικός Σύμβουλος αδειοδότησης (χωρίς την επιβάρυνση, με οποιοδήποτε κόστος, του Φορέα Διαχείρισης Λιμένα) για άλλα υδατοδρόμια, μεταξύ αυτών και του Βόλου».
Όπως επισημαίνουν τα στελέχη της εταιρείας, «μέχρι σήμερα πάνω από 30 υδατοδρόμια σε όλη την Ελλάδα βρίσκονται σε φάση αδειοδότησης και υλοποίησης που αν όλα πάνε καλά από το 2015 οι Έλληνες θα μπορούν να πετάνε σχεδόν παντού με υδροπλάνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger