Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αντιφασιστική Πορεία-Βόλος


Να τσακίσουμε το φασισμό
τα οργανωμένα τάγματα εφόδου, χρυσαυγιτών και μη, που επιτίθονται στο κοινωνικό περιθώριο (μετανάστες/τριες, πρόσφυγες, ρομά, ομοφυλόφιλους, τρανς, κλπ) και σε όσους/ες αντιστέκονται (καταλήψεις, αυτοοργανωμένους χώρους, κοινότητες αγώνα). Δεν θα αφήσουμε την ιστορία να επαναληφθεί, θα εξαφανίσουμε από προσώπου γης τους δολοφόνους του Π.Φύσσα, του Σ.Λουκμάν, και όσων ποτέ δε μάθαμε.


το σύστημα που τον γεννά
δημοκρατικό τόξο, αστικά κόμματα, συστημική αριστερά, ΜΜΕ, μπάτσοι, δικαστές, κεφάλαιο, εκκλησία, εκπαιδευτικό σύστημα. Εντείνουμε τον πόλεμο ενάντια σε όσους χτίζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης και φυλακές υψίστης ασφαλείας, υψώνουν τείχη στον Έβρο και πνίγουν μετανάστες στο Αιγαίο, καταδικάζουν αυτούς/ές που αγωνίζονται και εξαθλιώνουν μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας.
και όσους τον συντηρούν
ψηφοφόροι, μικρομεσαίοι ρατσιστές της διπλανής πόρτας, εργοδότες, ομοφοβικοί, σεξιστές, απολιτίκ τηλεθεατές. Εσείς που έχετε βλέψεις να πατήσετε πάνω σε πτώματα, θα μας βρείτε μπροστά σας.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Ο κόσμος της αυτοοργάνωσης, οι πυρήνες αγώνα, οι καταλήψεις, τα αυτόνομα εγχειρήματα σε σχολεία, γειτονιές, εργασιακούς χώρους κλπ, δεν αποτελούν μόνο ανάχωμα στην βαρβαρότητα του δημοκρατικού ολοκληρωτισμού αλλά κυοφορούν τους όρους για μια κοινωνία αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας και ελευθερίας.

ΠΟΡΕΙΑ 18/9 18.00 Πλ. Ελευθερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger