Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Περιοδεύει σε όλη τη Θεσσαλία η υποψήφια Περιφερειάρχης Μαρίνα Χρυσοβελώνη








Συναντήσεις με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου και δημοσίων υπηρεσιών
 Προβλήματα που ταλανίζουν τον εμπορικό κόσμο και η οικονομική κρίση έχει φέρει πολλούς επαγγελματίες σε απόγνωση, επεσήμαναν στην υποψήφια Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών με τους οποίους συναντήθηκε στη Λάρισα. Η συνάντηση έγινε στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Λάρισας. Παρέστησαν οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και εκπρόσωποι φορέων που βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του Επιμελητηρίου.
Μεγάλος αριθμός ελευθέρων επαγγελματιών, όπως τόνισαν στην κ. Χρυσοβελώνη, βρίσκεται σε απόγνωση, ενώ η μία επιχείρηση μετά την άλλη – όπως είπαν- βάζει λουκέτο. «Πώς είναι δυνατόν να έρθει ανάκαμψη και ανάπτυξη στη χώρα όταν εξαφανίζεται η μεσαία τάξη;» έθεσαν με έμφαση το ερώτημα στην βουλευτή Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχη.

Το ασταθές φορολογικό περιβάλλον σε συνδυασμό με τις συχνές αλλαγές που φέρνουν όλο και υψηλότερη φορολογία έθεσαν επίσης επιτακτικά στην κ. Χρυσοβελώνη ζητώντας μάλιστα την βοήθειά της και την παρέμβασή της στο Κοινοβούλιο για την καθιέρωση σταθερού φορολογικού καθεστώτος.
Οι οφειλές στον Οργανισμό Ασφαλιστικών Εισφορών των Ελευθέρων Επαγγελματιών και η μη ιατροφαρμακευτική κάλυψη είναι ένα από τα βασικά θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και το έθεσαν επίσης στην υποψήφια Περιφερειάρχη. Αυτό που επισημάνθηκε ιδιαίτερα είναι πως για να αναπτυχθεί η Θεσσαλία πρέπει να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής.
Η ανάδειξή τους θα είναι ωφέλιμη για όλη την Περιφέρεια. Για παράδειγμα, όπως σημειώθηκε, η ενίσχυση της κρουαζιέρας στο Βόλο μπορεί να ενισχύσει και τις άλλες περιοχές (εκδρομές, αγορά αναμνηστικών, εστίαση, αναψυχή).
Στην Καρδίτσα η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη επισκέφθηκε την ΔΕΗ, την Πυροσβεστική και την Αστυνομική Διεύθυνση και συζήτησε με εργαζόμενους. Συνάντηση είχε και με τον Δήμαρχο Καρδίτσας, τους αντιδημάρχους και εργαζόμενους στο Δήμο.
Επίσης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της πόλης, εκπροσώπους των εργαζομένων στο Νοσοκομείο οι οποίοι και έδωσαν υπόμνημα με αιτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger