Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Απαγόρευση απόπλου λόγω βλάβης το δρομολόγιο από Βόλο για Σκιάθο-Γλώσσα Σκοπέλου,

ploio-proteus-volos
Βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του επιβατηγού-οχηματαγωγού «Πρωτεύς», που εκτελούσε το δρομολόγιο από Βόλο για Σκιάθο-Γλώσσα Σκοπέλου, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, με αποτέλεσμα να μην εκτελεστεί το απογευματινό του δρομολόγιο.

Τις απογευματινές ώρες της Κυριακής ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βόλου από τον πλοίαρχο του «Πρωτεύς», με 109 επιβάτες, 13 ΙΧ αυτοκίνητα, 8 φορτηγά και ένα δίκυκλο, ότι κατά τον απόπλου και μέσα στο λιμάνι του Βόλου διαπιστώθηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.
Το πλοίο «έπιασε» και πάλι λιμάνι, αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες και τα οχήματα, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι οριστικής αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Να σημειωθεί ότι στις 4 Φεβρουαρίου δημιουργήθηκε και πάλι πρόβλημα με το «Πρωτεύς», όταν κατά τη διάρκεια χειρισμών του πλοιάρχου για να «δέσει» το πλοίο στο λιμάνι της Σκιάθου και ενώ στην περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σημειώθηκε εμπλοκή της δεξιάς άγκυρας στον βυθό. Είχε απαγορευτεί ο απόπλους μέχρι να απεμπλακεί η άγκυρα.
ΧΡ.ΠΑΠ.
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger