Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗ ΟΙ ΓΛΩΣΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΣΟΣ

ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ '' ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ '' .. ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΕΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ .. ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ .. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΝΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙ !!
ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ
ΕΜΑΣ 15 ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ 2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ?

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΟΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ .. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ .. ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΚΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΑΕΙ !

Ανώνυμος είπε...

Κατ αρχήν Σκοπελίτες είμαστε όλοι!
Η άποψη ενός δυο,....δέκα ατόμων, δεν αποτελεί γενική άποψη...αλλά προσωπική! Συμπέρασμα...Μάλλον εσείς(προσωπικά)και όχι οι Σκοπελίτες, έχετε εμπάθεια για τους Γλωσσώτες,που τους βάζετε όλους στο ίδιο σακί.Και μάλιστα το μίσος είναι τόσο μεγάλο που βιαστήκατε να το κάνετε και πρώτο θέμα...Κρίμα!!!γιατί αν κοιτάξετε πόσους φίλους έχετε από Γλώσσα,σαν μλόκ, το λιγότερο που θα έπρεπε να νιώσετε είναι ντροπή!
Μια Γλωσσώτισσα που αγαπά το νησί της και δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους!!!

Unknown είπε...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΜΕ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΕΦΩ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΚΑΒΟΥΛΗΔΕΣ
ΕΝΑΣ ΓΛΩΣΙΩΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν Χρόνια μας πολλά! Ναι! είναι προς τιμή σου που ανέβασες το σχόλιο που έκανα.Συμφωνώ πως το σχόλιο της συντοπίτισσάς μου είναι τρισάθλιο...αυτό που με πείραξε είναι οτι βάλατε τίτλο σε όλους τους Γλωσσώτες...πράγμα που δεν ισχύει γιατί εμένα προσωπικά(και η πλειοψηφία πιστεύω) με προσβάλει γιατί εγώ ούτε ασπάζομαι, ούτε παθιάζομαι,ούτε θεοποιώ και πάνω απ όλα δεν προσβάλω κανέναν.

Powered By Blogger