Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ"

imf-fuck-off

Image scaled down
Η πρώτη σοκαριστική είδηση για το 2014 ήταν η μη επιστροφή του Χριστόδουλου Ξηρού στις φυλακές. Και τώρα τι γίνεται; Μήπως συναντήσει το Μαζιώτη και αρχίσαν να κάνουν μαζί κακές "τρομοκρατίες"; Και πως θα ολοκληρωθεί το εγχώριο success story με τέτοια φαινόμενα; 


Είναι λογικό για τα παντοδύναμα αφεντικά της Τρέμη και του Πρετεντέρη να νιώθουν άβολα με τέτοιες κινήσεις. Αυτο που είναι προκλητικά βλακώδες είναι να προσπαθούν οι καλοπληρωμένες δημοσιογραφικές πουτάνες και οι νταβατζήδες τους να κατασκευάσουν ένα αίσθημα τρόμου σε αυτό που αρέσκονται να αποκαλούν "κοινή γνώμη" με αφορμή τέτοιες χαρμόσυνες ειδήσεις. Και λέμε χαρμόσυνες γιατί δεν υπάρχει πιο ευχάριστο νέο από το να μαθαίνεις ότι ένας φυλακισμένος μετά από περίπου 12 χρόνια φυλακής είναι ελεύθερος.

Σύμφωνα με τους νόμους, είναι παράνομο το να αποδράσεις από τη φυλακή. Σύμφωνα με τη στοιχειώδη ανθρώπινη νοημοσύνη, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον πλανήτη να επιδιώκεις την ελευθερία σου με κάθε τρόπο. Αλλά ας αφήσουμε την απέραντη και χαώδη απόσταση που χωρίζει τους νόμους από τη λογική και ας μιλήσουμε για τρομοκρατία. Για την κανονική τρομοκρατία και την άλλη ¨τρομοκρατία". Κάνουμε αυτό το διαχωρισμό γιατί (και) αυτή η λέξη έχει υπερ-χρησιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να χάσει το αληθινό νόημα της και να ξεχάσουμε τι σημαίνει.

Η λέξη τρομοκρατία είναι σύνθετη και προέρχεται από τις λέξεις "τρόμος" και "κρατώ", δηλαδή εξουσιάζω. Τρομοκράτης είναι αυτός που εξουσιάζει διά του τρόμου. Η τρομοκρατία είναι η τακτική του να προκαλείς τρόμο (συνήθως μαζικά) για να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Τρομοκρατία είναι οι βάρβαρες οικονομικές πολιτικές του κράτους που έχουν σαν αποτέλεσμα χιλιάδες αυτοκτονίες, φτωχούς, άνεργους, εξαθλιωμένους και φοβισμένους πολίτες. Τρομοκρατία είναι η εμφάνιση και η συμπεριφορά των λαομίσητων ΜΑΤ, που η δουλειά τους είναι να ασκούν βία και να ψεκάζουν με καρκινογόνα χημικά αέρια τον εσωτερικό εχθρό. Τρομοκρατία είναι οι απάνθρωποι νόμοι που προστατεύουν τα συμφέροντα των εφοπλιστών. Τρομοκρατία είναι οι ειδήσεις των 8 στα παράνομα τηλεοπτικά κανάλια.

Όλα αυτά τα παραπάνω είναι καθαρές μορφές τρομοκρατίας. Η έμπρακτη αντίδραση στην τρομοκρατία έχει βαπτιστεί σαν "τρομοκρατία", λες και η συμβολική ενέργεια στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη, ή ο ελεύθερος Ξηρός, ή μία σύγκρουση με την αστυνομία, ή μία δυναμική απεργία, μπορούν να προκαλέσουν τρόμο σε κάποιον εκτός από τους ολιγάρχες και τις μαριονέτες τους. Φίλε αναγνώστη και φίλη αναγνώστρια ας το φωνάξουμε καθαρά και χωρίς ίχνος φόβου:

Τρομοκράτες είναι οι πολιτικοί, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι δημοσιογράφοι. Τρομοκράτες είναι οι δικαστές και οι μπάτσοι. Τρομοκράτες είναι αυτοί που κυριαρχούν μέσω του τρόμου. Τρομοκράτες είναι αυτοί που δεν αντέχουν ούτε την αυτονόητη έννοια της ισονομίας και θέλουν να καταργήσουν, με διάφορα προσχήματα, τις ολιγοήμερες άδειες των φυλακισμένων (βλέπε περίπτωση Στρατούλη), να προφυλακίζουν ανθρώπους χωρίς δίκη για όσο γουστάρουν (βλέπε περίπτωση Σακκά) και να στοχοποιούν ανθρώπους για τις ιδέες τους (βλέπε περίπτωση Φαίη Μάγιερ).

Τρομοκράτες είναι αυτοί που έχουν αλλεργία ακόμα και στους νόμους που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει. Τα υπόλοιπα που λέγονται εκφράζουν την αιώνια επιθυμία των από πάνω να ενισχύσουν την καταστολή και να προστατεύσουν τα λεφτά τους, δηλαδή πράγματα που δεν αφορούν κανένα και, φυσικά, δεν προκαλούν τρόμο σε κανένα...
http://imf-fuck-off.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου