Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

Σποράδες Οφειλή 220.000 ευρώ του Δήμου Σκοπέλου

Οφειλή 220.000 ευρώΠροτεραιότητα αποτελεί για τους επικεφαλής του Δήμου Σκοπέλου η ρύθμιση της οφειλής της ΔΕΥΑΣ προς τη ΔΕΗ, η οποία αντιστοιχεί στο  ποσό των 220.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε προς συζήτηση στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Σκοπέλου, στη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση καταβολής της προαναφερθείσας ληξιπρόθεσμης οφειλής σε 36 δόσεις. Εγγυητής θα είναι ο Δήμος Σκοπέλου, ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το προαναφερθέν ποσό σε περίπτωση αδυναμίας της ΔΕΥΑΣ, (της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σκοπέλου), να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τη ΔΕΗ.
            Οπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Μιχελής: «η ΔΕΗ μας απέστειλε μια απόφαση του Δ.Σ., η οποία περιελάμβανε τέσσερις εναλλακτικές προτάσεις για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και εκτιμούμε ότι η πρόταση που επιλέξαμε, είναι εφικτή για τη Σκόπελο». Σύμφωνα με τις αναλύσεις των οφειλόμενων προς την ΔΕΗ από το 2007 και εντεύθεν, καθίσταται σαφές ότι το ποσό της οφειλής αυξήθηκε κατακόρυφα, όταν τέθηκε σε λειτουργία ο Βιολογικός της Σκοπέλου το 2010.
            Στο σημείο αυτό, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Ραμαντάνης, εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του σχετικά με την εν γένει φιλοσοφία και λειτουργία της ΔΕΥΑ Σκοπέλου,

Η λαικη εξουσια ερχεται....Ακουγωνται ηδη οι πρωτοι χτυποι στις καμπανες!ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,τσατσοι να ειστε ετοιμοι!Η επανασταση του λαου ερχεται σαν κυμα που θα ειστε ανημποροι να σταματησετε!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.

Η μέρα δεν αργεί.. Το ξέρετε καλά και φοβάστε. Έτσι, να φοβάστε...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΑΣΜΟΥΣΕΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Πολιτική στήριξη στο τσάκισμα του λαού

Συναντήσεις εφ' όλης της ύλης χτες με τον Αντ. Σαμαρά και τον Γ. Στουρνάρα
Από τις δηλώσεις Ασμουσεν - Στουρνάρα μετά τη χτεσινή τους συνάντηση
Eurokinissi
Να συνεχίσει και να κλιμακώσει την αντιλαϊκή επίθεση ενθάρρυνε τη συγκυβέρνηση το στέλεχος της ΕΚΤ Γ. Ασμουσεν, που συναντήθηκε χτες με τον πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, ενώ παρέπεμψε στην Ανοιξη του 2014 τις όποιες αποφάσεις για το κρατικό χρέος και το ενδεχόμενο ενός νέου δανείου προς την Ελλάδα. Σήμερα το πρωί, θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγ. Βενιζέλο.Ο Γερμανός αξιωματούχος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, εκτός από τον πρωθυπουργό, συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Προβόπουλο και με εκπροσώπους μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, τραπεζίτες και εφοπλιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό -παρά τις διαψεύσεις Ασμουνσεν- συζητήθηκε το σενάριο για την παροχή τρίτου δανείου στην Ελλάδα.
Στις δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, ο Γ. Ασμουσεν υποστήριξε ότι «δεν συζήτησε» με στελέχη της ελληνική κυβέρνησης το «ενδεχόμενο νέου "κουρέματος" του ελληνικού χρέους, ούτε το ενδεχόμενο νέου δανείου για την Ελλάδα», γιατί όπως ισχυρίστηκε «μπορεί να μην υπάρξει καν χρηματοδοτικό κενό το 2014».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ-ΣΚΟΠΕΛΟΥ β. Α. Μεϊκόπουλου                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βόλος, 22.08.2013
   Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, κ. Χάρη Θεοχάρη, μπαίνει σε εφαρμογή η διακοπή της λειτουργίας 16 νησιωτικών Δ.Ο.Υ. μεταξύ των οποίων και οι Δ.Ο.Υ  Σκιάθου και Σκοπέλου.
Σύμφωνα με την απόφαση, που υπεγράφη στις 8 Αυγούστου 2013, οι συγκεκριμένες Δ.Ο.Υ. βάζουν οριστικά λουκέτο μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων, παρά το γεγονός, ότι η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών είχε δεσμευτεί ότι οι εν λόγω Δ.Ο.Υ. θα λειτουργούσαν ως τμήματα συνδεδεμένα με το Υπουργείο.
Η ενέργεια αυτή συνδέεται με τη γενικότερη κυβερνητική πρακτική, της απαξίωσης, υποβάθμισης και αποψίλωσης των δημόσιων δομών, στο όνομα της εξυπηρέτησης ενός, κατά γενική πλέον ομολογία, μη βιώσιμου δημόσιου χρέους.

Με αφορμή τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Κ. Π.Καβάφη με χαρά δεχτήκαμε την πρόσκληση να παρουσιάσουμε ένα αναλόγιο με αγαπημένα ποιήματά του στη Σκόπελο.

Η ομάδα θα συμμετέχει στο αφιέρωμα "ΕΤΟΣ ΚΑΒΑΦΗ" με παράσταση που θα ανέβει στο " Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης" το Δεκέμβρη του 2013.

ΣΥΡΙΖΑ Σκοπέλου: Οδηγούν την τοπική κοινωνία σε μαρασμό


Σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ Σκοπέλου, με αφορμή το κλείσιμο των ΔΟΥ Σκιάθου και Σκοπέλου αναφέρει πως «Αιφνιδίως, με χθεσινή του ανακοίνωση το υπουργείο Οικονομικών, έκανε γνωστό ότι αναστέλλεται ως το τέλος Αυγούστου, η λειτουργία 14 ΔΟΥ, νησιωτικών περιοχών της χώρας, παρότι η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών είχε υποσχεθεί ότι οι συγκεκριμένες ΔΟΥ θα λειτουργούν ως τμήματα συνδεδεμένα με το Υπουργείο.


Η αρχή θα γίνει από τις εφορίες Σκιάθου και Σκοπέλου, στις οποίες το λουκέτο θα μπει άμεσα, στις 28 Αυγούστου, και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες 12 νησιωτικές, ώστε να εκπληρωθεί η μνημονιακή υποχρέωση για λειτουργία 120 ΔΟΥ σε επίπεδο χώρας εντός του 2013, έναντι των 290 ΔΟΥ που λειτουργούσαν το 2011

Εγκαινιάζεται το 3ο ολοήμερο νηπιαγωγείο Σκιάθου

Το ερχόμενο Σάββατο 24 Αυγούστου 2012 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης λειτουργιάς του 3ου ολοήμερου νηπιαγωγείου Σκιάθου, στις 12μ., στον προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΆΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΎΣ?


Είναι ένας τύπος και πάει σε ένα φαρμακείο.Μπαίνει μέσα και λέει στην υπάλληλο:
-"Γεια σας,θα ήθελα μια καπότα..."
-"Μα τι λέτε κύριε;" του λέει η υπάλληλος."Πώς μιλάτε έτσι...Τώρα βγείτε έξω,ξαναμπείτε και ζητήστε το πιο ευγενικά..."
Βγαίνει έξω ο τύπος,ξαναμπαίνει και λέει πάλι:
-"Γεια σας,θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα προφυλακτικό;"
-"Μα κύριέ μου τί λέτε;Σας παρακαλώ βγείτε,ξαναμπείτε και ζητήστε το πιο ευγενικά..." λέει ΠΑΛΙ η υπάλληλος.
Ο τύπος νευριασμένος βγαίνει έξω,

Μια αγαπημένη ελληνική οικογένεια... Στουρνάρα

Ο Στουρνάρας, ο Παπαδήμος κι ο Σημίτης ήταν οι εμπνευστές της απάτης του χρηματιστηρίου και διάφορων άλλων τραπεζικών αλητειών, με σκοπό την αρπαγή της περιουσίας των πολιτών. Ήταν ακόμη ο σημερινός ΥΠΟΙΚ δίπλα στον Παπαντωνίου που διώκεται σήμερα για δεκάδες ατασθαλίες και καταχρήσεις δημοσίου χρήματος. Ακολούθησε δίπλα στον Παπακωνσταντίνου και βέβαια δίπλα στον... Παπαδήμο.

Σκόπελος πανικός στης γνωστές παρέες μόλις πληροφορήθηκαν την υποψηφιότητα του....Σκόπελος  πανικός  στης γνωστές παρέες  μόλις πληροφορήθηκαν την υποψηφιότητα του

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω όλους τους Σκοπελίτες

Πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος άλλος να είναι καλύτερος δήμαρχος Σκοπέλου  από τον

Συνωστισμός “δημάρχων” για την Σκόπελο ,αλλα ένας μόνο υποψήφιος δήμαρχος είναι με γεννητικά όργανα και αυτός είναι ο


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? «Στάση πληρωμών» από τους οφειλέτες σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ

«Στάση πληρωμών» από τους οφειλέτες σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ
«Στάση πληρωμών» από τους οφειλέτες σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ
Στάση πληρωμών από τους οφειλέτες του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ απειλεί να ρίξει... έξω τους σχεδιασμούς (και τη δέσμευση απέναντι στην τρόικα) για την είσπραξη τουλάχιστον 4,2 δισ. ευρώ σε πρώτη φάση -από τον Σεπτέμβριο με τη λειτουργία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ)- έναντι των 14 δισ. ευρώ που συνολικά έχουν βεβαιωθεί ως οφειλές, μαζί με τις προσαυξήσεις, προς τα δύο ασφαλιστικά ταμεία.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ''...

Στη δέσμευση των μισών τραπεζικών λογαριασμών του δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησε, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, το υπουργείο Οικονομικών, λόγω μη απόδοσης χαρτόσημου ...προς την εφορία επί 17 συναπτά έτη. Το ύψος της οφειλής ανέρχεται σε 1,2 εκατ. ευρώ και αφορά το διάστημα από το 1993 έως το 2010. Όπως έγινε γνωστό, την εντολή δέσμευσης έδωσε η Δ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης «ως πράξη διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος». Προηγήθηκε φορολογικός έλεγχος κατά τον οποίο αποδείχτηκε ότι ο δήμος δεν είχε καταβάλει χαρτόσημο για μισθώματα που λαμβάνει.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Αρβανίτης,

Βρέθηκε πετρέλαιο στο Α.Π.Θ.!!!

Στέλνουμε αυτό το κείμενο ως απάντηση στις τελευταίες ανακοινώσεις σχετικά με τις εκκενώσεις καταλημένων στεκίων στα πανεπιστήμια και την 'τυχαία' εμφάνιση μπουκαλιών στο Α.Π.Θ. Παρακαλούμε να δημοσιευθεί το παρακάτω:


                           Βρέθηκε πετρέλαιο στο Α.Π.Θ.!!!


  Αυτό το καλοκαίρι το κράτος συνέχισε την επίθεση στους ελεύθερους χώρους, εκκενώνοντας βίαια καταλήψεις σε Ηγουμενίτσα και Πάτρα.
  Στις 21 Αυγούστου εισέβαλαν στο Ε.Μ.Π. στην Αθήνα, ‘απελευθερώνοντας’ 2 φοιτητικά στέκια. Αυτή τη φορά, χρειάστηκε ‘τηλεφώνημα’ για την ύπαρξη ‘πολεμικού υλικού’. Το πολεμικό υλικό βρέθηκε τελικά στη Θεσσαλονίκη, 17 βόμβες μολότωφ, εντελώς τυχαία κοντά στο στέκι στο Βιολογικό, στο Α.Π.Θ. Την επόμενη, ακόμη πιο τυχαία, φύτρωσαν άλλες 13 σε πιο φανερό σημείο αυτή τη φορά.
  Η πανεπιστημιακή κοινότητα ναι μεν δε συνέδεσε το ‘πολεμικό υλικό’ με το στέκι, θέλει όμως να παρουσιάσει το χώρο σαν ορμητήριο παραβατικών ατόμων. Ζητάει την ‘απελευθέρωσή’ του για να το μετατρέψει σε κάτι πιο ακαδημαϊκό, όπως αποθήκη ή γιατί όχι και mikel.

Eπιτέθηκαν και χτύπησαν άγρια μεμονωμένο ομογενή φίλαθλο του ΠΑΟΚ οι Σκοπιανοι!!!


Eπιτέθηκαν και χτύπησαν άγρια μεμονωμένο ομογενή φίλαθλο του ΠΑΟΚ οι Σκοπιανοι!!!
Αφού προκάλεσαν επεισόδιο στις κερκίδες σηκώνοντας σημαία της χώρας τους, Σκοπιανοί οπαδοί της Σάλκε έκαναν χειρότερα και μετά το τέλος του αγώνα.
Συγκεκριμένα επιτέθηκαν σε μεμονωμένο ομογενή φίλαθλο του ΠΑΟΚ που πέτυχαν εκτός γηπέδου, τον χτύπησαν άγρια, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να διακομιστεί στο κοντινότερο νοσοκομείο της πόλης.
http://www.paokplanet.gr/

Ανακοίνωση από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου Notice from MUNICIPAL PORT FUND of SKOPELOS

Αγαπητέ επισκέπτη,
Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου σας καλωσορίζει στο λιμάνι της Σκοπέλου και σας εύχεται μια ευχάριστη διαμονή.
Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η Σκόπελος είναι ο τελικός προορισμός του "Aegean Regatta 2013" και τα συμμετέχοντα σκάφη θα είναι πάνω από 100 με η εκτιμώμενη ώρα άφιξης μετά τις 14:00 την Πέμπτη 22/08/2013.
Ως εκ τούτου, ένα μέρος της προβλήτας θα χρησιμοποιηθεί για την πρόσδεση των συμμετεχόντων σκαφών. Για εναλλακτικές θέσεις για τα σκάφη σας θα πρέπει να έρθετε σε συνεννόηση με το προσωπικό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Την Παρασκευή 23/08/2013, είστε ευπρόσδεκτοι στη τελετή λήξης της "Aegean Regatta 2013" και στη μουσική συναυλία που θα γίνει γι' αυτό το λόγο στις 8 μ.μ.

Aegean Regatta 2013 - Το βίντεο της τέταρτης ημέρας

Aegean Regatta 2013 - Ημέρα τέταρτη

Η τέταρτη ημέρα της Aegean Regatta, βρήκε το στόλο αγκυροβολημένο, στον κόλπο της Λιναριάς Σκύρου.
Η Σκύρος είναι το νοτιότερο νησί των Βόρειων Σποράδων. Βρίσκεται ανατολικά της Εύβοιας, από την οποία απέχει περίπου 35 χλμ και είναι το μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Σποράδων.
Η σημερινή ημέρα, ημέρα ξεκούρασης, αποτελεί μία ιδανική ευκαιρία για τα πληρώματα, να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού, τα καθαρά νερά του, και να ανασυγκροτηθούν για το επόμενο σκέλος της Aegean Regatta. Η επόμενη μέρα, περιμένει τους συμμετέχοντες με το τελευταίο μπράτσο της Aegean Regatta, το οποίο θα τους οδηγήσει στο νησί της Σκοπέλου, και θα αναδείξει τους οριστικούς νικητές.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΜΠΑ ΘΑ ΣΚΑΣΗ ....


Κινηματικό τείχος στις κατασχέσεις ετοιμάζει η Αριστερά

Ασπίδα προστασίας της λαϊκής στέγης υψώνει σύμπασα η Αριστερά απέναντι στις προθέσεις της κυβέρνησης να άρει την απαγόρευση πλειστηριασμών.
Το θέμα των κατασχέσεων αποτιμάται ως «κόκκινη γραμμή» και αιτία πολέμου από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στην περίπτωση που η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω και τελικά προχωρήσει στην άρση των περιορισμών, τότε θεωρείται βέβαιο ότι η Αριστερά, παρά τις μεγάλες και ορατές διαφορές της, θα συναντηθεί στο κινηματικό πεδίο και μάλιστα, υιοθετώντας ίδιες μορφές έμπρακτης στήριξης των πολιτών που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. «Θα μας βρουν μπροστά τους σε κάθε κατάσχεση» διαμηνύουν τις τελευταίες ημέρες στελέχη και από τους τρεις χώρους της Αριστεράς και φαίνεται πως το εννοούν στο ακέραιο.
Αυτές οι μορφές δράσης και ο ακριβής χαρακτήρας που θα λάβουν θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα εξεταστούν στην απογευματινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις. Μια πρώτη γεύση, πάντως, συνιστά η αναφορά του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ Δ.Ο.Υ. ΣΚΟΠΕΛΟΥ-ΣΚΙΑΘΟΥ Μ. Χρυσοβελώνη: «Πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά και συντονισμένα ενάντια στο κλείσιμο των νησιωτικών Δ.Ο.Υ.»«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την παράλογη απόφαση της συγκυβέρνησης, να προχωρήσει σε οριστικό κλείσιμο των Δ.Ο.Υ. Σκοπέλου και Σκιάθου και δη τον μήνα Αύγουστο, απόφαση που αποδεικνύει ξεκάθαρα την ύπουλη συμπεριφορά αλλά και την αδιαφορία των συγκυβερνώντων απέναντι στους κατοίκους των εν λόγω νησιών. 
Πρόκειται για ολοκληρωτική υποβάθμιση των νησιών αυτών, όπως και όλης της νησιωτικής Ελλάδας, καθώς με την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για οριστικό κλείσιμο 16 νησιωτικών Δ.Ο.Υ., που στηρίζεται σε αβάσιμα κριτήρια, το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η τεράστια ταλαιπωρία των κατοίκων των νησιών, η μη εξυπηρέτησή τους και η πλήρης υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου.
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για όλους μας παρά να αντιδράσουμε μαζικά ώστε, έστω και την τελευταία στιγμή, να ανακληθεί η παράλογη απόφαση της συγκυβέρνησης για λουκέτο στις Δ.Ο.Υ. Σκοπέλου και Σκιάθου, στηρίζοντας όχι μόνο τους

Εργατικό Κέντρο Βόλου: Η «μαύρη» εργασία καλά κρατεί στη Μαγνησία Στη Σκιάθο, μάλιστα, στην Σκόπελο και την Αλόννησο, όπου το «πανηγύρι» της μαύρης εργασίας καλεί κρατεί, ούτε καν «αποβιβάσθηκε» επόπτης όλο το καλοκαίρι,

Σε ανακοίνωση του, το Εργατικό Κέντρο Βόλου αναφέρει πως «Αποφασισμένη, λέει, να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο και να μην χαριστεί σε κανένα», είναι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, ανακοινώνοντας «βαριά πρόστιμα σε όσους εργοδότες απασχολούν ανασφάλιστους εργαζόμενους»!

Μόνο, που πάνω στην πολιτική… φούρια του, ο κ. Βρούτσης ξέχασε να μας πει, ποιος ακριβώς θα βεβαιώνει τις παραβάσεις αυτές και ποιος θα επιβάλλει τα πρόστιμα.

Γιατί εξ όσων, δυστυχώς, γνωρίζουμε να ισχύουν στο Νομό Μαγνησίας, κρατικός ελεγκτής, που να επισκέφθηκε και να βεβαίωσε έστω και μία εργοδοτική παρανομία στα καταστήματα, κυρίως του επισιτισμού – τουρισμού, που ασυδοτούν εκμεταλλευόμενα την κορύφωση της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, δεν υπήρξε!

Στη Σκιάθο, μάλιστα, στην Σκόπελο και την Αλόννησο, όπου το «πανηγύρι» της μαύρης εργασίας καλεί κρατεί, ούτε καν «αποβιβάσθηκε» επόπτης όλο το καλοκαίρι, για να διενεργήσει ελέγχους.

Ρωτάμε, λοιπόν, τον…κοπτόμενο, δήθεν, για την αποκατάσταση της νομιμότητας σ’ αυτή τη Χώρα, Υπουργό:

Τελικό: ΣΑΛΚΕ-ΠΑΟΚ 1-1

Τελικό: ΣΑΛΚΕ-ΠΑΟΚ 1-1
Τελικό: ΣΑΛΚΕ-ΠΑΟΚ 1-1
Εντυπωσιακός στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν και αύξησε τις πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου