Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Διαδηλώσεις κατά της επέμβασης στη Συρία

Διαδηλώσεις κατά της επέμβασης στη Συρία
Διαδηλώσεις κατά της επέμβασης στη Συρία

Εκατοντάδες διαδηλωτές κατά του πολέμου, που κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα εναντίον της ανάληψης στρατιωτικής δράσης εναντίον της Συρίας, συγκεντρώθηκαν νωρίτερα έξω από το Λευκό Οίκο.

Κρατώντας ένα μεγάλο πανό που ανέγραφε το σύνθημα «Όχι στον πόλεμο στη Συρία», οι διαδηλωτές κάλεσαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να μην οδηγήσει τη χώρα σε άλλον έναν πόλεμο.
Οι διαδηλωτές κατήγγειλαν τους πρόσφατους πολέμους στους οποίους ενεπλάκησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. «Πόλεμος χωρίς τέλος για την αυτοκρατορία», έγραφε ένα από τα πλακάτ.
Στο μεταξύ πάνω από χίλιοι διαδηλωτές που αντιτίθενται στην ανάληψη στρατιωτικής δράσης στη Συρία συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Λονδίνο μετά την έκκληση της οργάνωσης Σταματήστε τον Πόλεμο, χαιρετίζοντας την άρνηση της βρετανικής Βουλής των Κοινοτήτων να εγκρίνει τη συμμετοχή της χώρας στη στρατιωτική δράση εναντίον της Δαμασκού.
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό και πλακάτ που έγραφαν συνθήματα όπως «Όχι στην επίθεση στη Συρία» και «Κάτω τα χέρια από τη Συρία», ενώ γυναίκες κραύγαζαν το σύνθημα «Ηνωμένες Πολιτείες, ντροπή σας» με πρόσωπα βαμμένα στα χρώματα της συριακής σημαίας, υπό τα βλέμματα των τουριστών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger