Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Ήρθε και ο Σεπτέμβρης,γυρίζουμε όλοι μας σιγά σιγά στα σπίτια μας από τις διακοπές,γυρίζουμε και στις δουλειές μας!Χαλαρώσαμε (περίπου),ξεκουραστήκαμε (τρόπος του λέγειν),αλλάξαμε τοπία και την καθημερινότητά μας για λίγες ημέρες και τώρα κάθε κατεργαραίος στον πάγκο του!

Κύριε Τσίπρα στην Σκόπελο ποιον θα προτείνετε για δήμαρχο?

Συμμαχίες με ευρύτατες δυνάμεις και προσωπικότητες στη βάση όχι μόνο των κοινών επιδιώξεων και στόχων, αλλά και στη βάση ενός «συμβολαίου πολιτικής και ηθικής εντιμότητας» θα επιδιώξει ο  ΣΥΡΙΖΑ τις αυτοδιοικητικές εκλογές οι οποίες, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αποφασίσει να τις πολιτικοποιήσει έντονα, είναι «ζήτημα ζωής και θανάτου για τον ίδιο το λαό».

Διαδηλώσεις κατά της επέμβασης στη Συρία

Διαδηλώσεις κατά της επέμβασης στη Συρία
Διαδηλώσεις κατά της επέμβασης στη Συρία

Εκατοντάδες διαδηλωτές κατά του πολέμου, που κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα εναντίον της ανάληψης στρατιωτικής δράσης εναντίον της Συρίας, συγκεντρώθηκαν νωρίτερα έξω από το Λευκό Οίκο.

Μεταμόρφωσαν την ΑΕΚ Ντακόλ και Πλατέλλας! Πήραν τη νίκη οι Κιτρινόμαυροι με 2-1


Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ένωσης πέτυχαν από ένα γκολ μέσα σε λίγα... δευτερόλεπτά και έδωσαν ποιότητα στην γραμμή κρούσης της Ένωσης -Την καλύτερη φετινή ΑΕΚ είδαν κόντρα στην Καλλιθέα οι οπαδοί της, μέχρι να ξεκινήσουν οι αλλαγές -Πήραν τη νίκη οι Κιτρινόμαυροι με 2-1, παρά το κακό δεύτερο ημίχρονο -«Βράχος» ο Καραγκιολίδης -

Μήδειες και δήμιοι!


749ginekes*Της Αντας Ψαρρά
Μια γυναίκα στην Κέρκυρα σκότωσε την κόρη της και αυτοκτόνησε. Αφησε μάλιστα πίσω της και σημείωμα. «Σύγχρονη Μήδεια!» λέει το κλισέ. Το ίδιο κλισέ εξάλλου χρησιμοποιήθηκε όχι μόνο για την αυτόχειρα της Κέρκυρας αλλά και για τις άλλες τρεις γυναίκες που μέσα στο καλοκαίρι για λόγους που κανείς, εκτός ίσως από κάποιους ειδικούς, δεν μπορεί να γνωρίζει προέβησαν σε παρόμοιες πράξεις. Τρεις νεαρές γυναίκες στο Διδυμότειχο, στο Αλεποχώρι και στην Ηλεία, οδηγημένες από γνωστές-άγνωστες αιτίες, έφτασαν να σκοτώσουν τα παιδιά τους. Κακοποίηση, ντροπή, ψυχικά νοσήματα και...

01.09.2013 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ LIVE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ LIVE ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ LIVE ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ LIVE ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE


ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ GYROS.GR KAI TO SKOPELOS DELIVERY


δοκιμάστε ΣΗΜΕΡΑ από το skopelos delivery Pizza γύρο χοιρινό και κοτόπουλο και προσφορά στης 2 πίτσες + μια δώρο !

Skopelos Pizza  Πίτσες Μακαρονάδες σπαγγέτι σαλάτες Delivery Πίτσα ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Τώρα στο skopelos delivery και το gyros.gr καλέστε και What's Up κανουμε διανομη

Καλέστε 6983776201
και 2424023434 

Συρία: Η "μαχή" των Προέδρων ΗΠΑ & Ρωσίας πριν την επέμβαση

Σε διπλωματική διελκυστίνδα μεταξύ Πούτιν και Ομπάμα φαίνεται πως εξελίσσεται ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα το θέμα της επέμβασης στη Συρία, ιδιαίτερα μετά το "όχι" του βρετανικού κοινοβουλίου, που "έδεσε τα χέρια" του Ντέηβιντ Κάμερον, ο οποίος είχε ταχθεί εξ αρχής στο πλευρό των ΗΠΑ.

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ



Βόλος, 31.08.2013
Δελτίο Τύπου
Τον περασμένο Ιούλιο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην αξιολόγηση που εξέδωσε σχετικά με το Ελληνικό Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής, συστήνει μια σειρά από αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική για την ενέργεια στην Ελλάδα, οι οποίες τουλάχιστον απαράδεκτες μπορούν να χαρακτηριστούν. Η ελληνική κοινωνία, σε καμία των περιπτώσεων, δεν μπορεί να αντέξει νέες αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος στην αγροτική παραγωγή και στις χαμηλές καταναλώσεις.

Μπάρακ είσαι λίγο μακάκας ή μου φαίνεται;

του Στρατή Μαζίδη. 
(press-gr)
Τα τελευταία 24ωρα επικρατεί ένας πραγματικός πυρετός στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης με συνεχείς αναρτήσεις τόσο με ειδήσεις όσο και σχετική αρθρογραφία – αναλύσεις σχετικά με τα τεκταινόμενα στη Συρία και την επικείμενη επέμβαση των ΗΠΑ με τους φίλους τους.
Μέχρι και η Αλβανία δεν κρατιέται να επιτεθεί. Το πως και με τι, είναι άλλο θέμα.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ H Oδύσσεια των φορολογουμένων



Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος


Δύσκολο προβλέπεται το φθινόπωρο για τους νησιώτες μετά την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να βάλει λουκέτο σε 20 εφορίες (ΔΟΥ) από τις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Αν και οι αντιδράσεις των κατοίκων των νησιών ήταν έντονες -με αποτέλεσμα να δοθούν τρεις παρατάσεις λειτουργίας-, η Γενική Γραμματεία Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών όρισε τη Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, ως την τελευταία μέρα για την διεκπεραίωση υποθέσεων των φορολογουμένων στις ΔΟΥ Λήμνου, Αγ. Κήρυκου, Σαλαμίνας, Πόρου, Ύδρας, Αίγινας, Σπετσών, Άνδρου, Τήνου, Μήλου, Κέας, Λέρου, Καρπάθου, Καλύμνου, Θάσου, Παξών, Ιθάκης, Κυθήρων, Σκοπέλου και Σκιάθου.

Τέλη σε επιχειρήσεις πρώην κοινής ωφέλειας του Δήμου Αλοννήσου

Τέλη σε επιχειρήσεις πρώην κοινής ωφέλειας    Την προοπτική επιβολής τελών σε επιχειρήσεις, πρώην κοινωνικής ωφελείας, εξετάζουν οι επικεφαλής του Δήμου Αλοννήσου. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο εξετάζεται στο πλαίσιο σχετικής γνωμοδότησης που κοινοποιήθηκε από το νομικό συμβούλιο του κράτους, στους επικεφαλής του Δήμου Αλοννήσου, ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος του νησιού: «η επιβολή τελών εξετάζεται στη συγκεκριμένη περίπτωση διότι δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιούν δωρεάν κοινόχρηστους χώρους επιχειρήσεις που δεν είναι πλέον κοινής ωφέλειας».

Αυτή την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ κάνει μπάμ!


Η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Γεωργιάδη και τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Στουρνάρα, σχετικά με τη σοβαρότητα υπουργικών καταγγελιών για υπερσυνταγογράφηση. Συγκεκριμένα η Βουλευτής ανέφερε:




 «Στις 20 Αυγούστου σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο κ. Γεωργιάδης για να ανακοινώσει ότι «το πάρτυ τελείωσε» έκανε τις γνωστές καταγγελίες για μαζική υπερσυνταγογράφηση από γιατρούς του ΕΟΠΥΥ. Είπε μάλιστα πως «Την άλλη βδομάδα θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε συγκεκριμένες περιπτώσεις που εντοπίσαμε στο φάρμακο και στη δαπάνη του φαρμάκου μέσα από την καταγραφή της ΗΔΙΚΑ και της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης».
Η εβδομάδα εκείνη πέρασε και αντί των στοιχείων που είχε πει ότι θα δημοσιοποιούσε για να στηρίξει τις καταγγελίες του, δέχτηκε τις αναφορές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και άλλων συλλόγων που τον κάλεσαν να αποστείλει άμεσα –αν όντως τα διέθετε- στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα όλα τα «πραγματικά στοιχεία για τους ενδεχόμενα παραβάτες προκειμένου ο ΙΣΑ να αναλάβει δράση σε ό,τι αφορά τους γιατρούς εκείνους που είναι μέλη του». Τελικά ούτε αυτό συνέβη, δημιουργώντας υπόνοιες για μια καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα πρωτοβουλία  προκειμένου να κερδίσει δημοσιότητα σε βάρος των γιατρών.

Το ΚΚΕ για την επικείμενη επέμβαση

Το ΚΚΕ για την επικείμενη επέμβαση
Το ΚΚΕ για την επικείμενη επέμβαση
Με αφορμή το διάγγελμα του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και τις εξελίξεις στο Συρία, το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για «προβοκάτσιες και ψέματα».

Ο Μίμης Ανδρουλάλης, ο διαβόητος αυτός γυμνοσάλιαγκας που δεν έχει αφήσει κατουρημένη ποδιά που να μην την έχει γλείψει, «κτύπησε» ξανά:

Ο Ομπάμα και οι γυμνοσάλιαγκες…

Ο Μίμης Ανδρουλάλης, ο διαβόητος αυτός γυμνοσάλιαγκας που δεν έχει αφήσει κατουρημένη ποδιά που να μην την έχει γλείψει, «κτύπησε» ξανά:
«Μερικοί κορυφαίοι το έχουν πιστέψει: οι μεγάλες καριέρες στην Ελλάδα απαιτούν να είσαι πιο Αμερικανός από τους Αμερικανούς».
Ο θορυβώδης υμνητής της αμερικανικής αυτοκρατορίας και των λακέδων της, αφού έγλειψε στην αρχή τον ΓΑΠ (τον υπάλληλο της ΗΠΑ) και κατόπιν φιλοτέχνησε, πάλι υμνολογικά, το πορτρέτο του Βενιζέλου, τώρα κερδοσκοπεί πάνω στο δωσιλογισμό του Βενιζέλου.

Πάνος Καμμένος για Συρία: Η Ελλάδα συντάσσεται με το δίκαιο. Οχι με τα συμβόλαια του Βενιζέλου!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
20130831-121500.jpg
Συνεδρίασαν εκτάκτως σήμερα επί τέσσερις ώρες, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, οι τομείς Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας και η γραμματεία Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με θέμα τις εξελίξεις στη Συρία.
Αμέσως μετά τη συνεδρίαση, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

Η ΑΕΚ τιμάει στον Άγιο Κωνσταντίνο τον μουσικό μας «φάρο» Στέλιο Καζαντζίδη


Η ΑΕΚ τιμάει στον Άγιο Κωνσταντίνο τον μουσικό μας «φάρο» Στέλιο Καζαντζίδη

Η ποδοσφαιρική ομάδα των βετεράνων της ΑΕΚ, θα αντιμετωπίσει στις 6μ.μ. τον Πιερικό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καζαντζίδεια 2013», που διοργανώνονται στον Άγιο Κωνσταντίνο και ολοκληρώνονται σήμερα με Ποντιακούς χορούς και συναυλία

Καλλιθέα - ΑΕΚ (LIVE) - kallithea - aek (LIVE)


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014



 Επαναλαμβάνουμε ο επόμενος δήμαρχος θα είναι από την Σκόπελο το καταλάβατε?

Σκόπελος ένα μικρό γράμμα προς την κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά




Καλά είσαι μέχρι τώρα όταν έρχεσαι στην Σκόπελο σε χαίρεταν και κάποιοι Σκοπελίτες όμως σου συνιστούμε να  μην ανακατεύεσαι με της δημοτικές εκλογές διότι μετά θα είναι δύσκολο να μας επισκεφτείς αφού από τιωρα έχεις δημιουργήσει αντιδράσεις στο νησι...

Ο ρόλος του παστίτσιο στην Σκόπελο και ποιοι γελάνε ακόμη μαζί μας?



ποιοι τραπεζώθηκαν με αυτό σπουδαίο γεύμα?

Γιατί οι Σκοπελίτες είναι πολύ οργισμένοι και με ποιον πολιτικό ?

Σκόπελος τελευταία στιγμή δεν έπεσε άγριο ξύλο στο carrefour



 Και όλα ξεκίνησαν από ένα ζύγιασμα σε φρούτα που ζήτησαν να κάνουν οι κοπέλες σε ένα ζευγάρι αλβανούς οι όποιοι όμως το θεώρησαν προσβολή  με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν άσχημες κουβέντες  στο σημείο βρεθήκανε και κάποιοι Σκοπελίτες που επεμβήκαν  και πήραν το μέρος των υπαλλήλων με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν περισσότερο και σε κάποια στιγμή θα

Σκόπελος και επίσημα τέρμα το καλοκαίρι



Αφού τελειώνει ο Αύγουστος σήμερα τέλειωσαν και η καλοκαιρίες και μπαίνουμε  στο φθινόπωρο με βροχές αλλά το βασικότερο τέλειωσε και ο κόσμος στην Σκόπελο αφού Έλληνες δεν υπάρχουν και κάποιοι ξένοι τουρίστες ο θεός να τους κάνει τουρίστες …
Powered By Blogger