Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

ΑΕΚ Το ηθικό και πάλιν… ακμαίο!

Οι φίλοι της ΑΕΚ βλέπουν και πάλι με αισιοδοξία το μέλλον, πρέπει όμως να στηρίξουν και έμπρακτα την ομάδα

Είναι κοινή διαπίστωση ότι τους τελευταίους μήνες το ηθικό των φίλων της ΑΕΚ δεν ήταν και στα υψηλότερα επίπεδα. Από τη μια η αποτυχία της ομάδας να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, παρά το γεγονός ότι στην περσινή σεζόν έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πήρε σπουδαίες εκτός έδρας νίκες και είχε όλες τις προοπτικές να το πετύχει, κι από την άλλη κάποια συμβάντα που έλαβαν χώραν κατά τη διάρκειας της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου, έφεραν προβληματισμό αλλά και την αμφισβήτηση για την επόμενη μέρα.

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Χαλκιδική: Αψήφησαν το «λουκέτο» του ΣΔΟΕ και άνοιξαν ξανά το κέντρο

Αψηφώντας προκλητικά το 48ωρο λουκέτο που τους επέβαλε το ΣΔΟΕ για φορολογικές παραβάσεις, οι υπεύθυνοι νυχτερινού κέντρου στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής, όπου εμφανίζεται γνωστός τραγουδιστής και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη, άνοιξαν και πάλι κανονικά το μαγαζί.Σε διαθεσιμότητα τέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας, καθώς του καταλογίζονται ευθύνες σχετικά με την επαναλειτουργία του νυχτερινού κέντρου, παρά το «λουκέτο» του ΣΔΟΕ.

Χαλκιδική: Αψήφησαν το «λουκέτο» του ΣΔΟΕ και άνοιξαν ξανά το κέντρο
Όπως δήλωσε στο Mega, o ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος, το Σώμα προχώρησε στο κλείσιμο του μαγαζιού σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί φοροδιαφυγής, ωστόσο «σήμερα πληροφορηθήκαμε πως το κατάστημα λειτούργησε κανονικά» σημείωσε.
Σύμφωνα με τον κ. Στασινόπουλο, επενέβη η αστυνομία και έχουν γίνει δυο συλλήψεις. Σήμερα, υπήρξε επικοινωνία του ΣΔΟΕ με τον αστυνομικό διευθυντή Χαλκιδικής και τον εισαγγελέα Χαλκιδικής, ώστε το μαγαζί να κλείσει ξανά, επισημαίνει ο ειδικός γραμματέας.

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..20130804-114310.jpg
Σε ένα κράτος διαλυμένο από την ανικανότητα και τα συνεχή «πειράματα», μέσα σε όλα τα άλλα τα προβλήματα είναι και αυτό των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας, αυτών που δημιουργήθηκαν (υποτίθεται) για καλό, αλλά στην πορεία αποδείχτηκε ότι η δημιουργία τους είχε σαν σκοπό τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των αναπήρων μέσα από τον εγκλωβισμό τους σε ατελείωτη «αναμονή» και
διαδικασίες παράλογες.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, τον Γολγοθά της απανθρωπιάς και της κοροϊδίας δεν τον ανεβαίνουν μόνο οι ανάπηροι, αλλά και οι οικογένειες τους κάτι που βέβαια δεν ενδιαφέρει το «κράτος πρόνοιας» .
Και επειδή υπάρχουν πολλοί καλοθελητές, πολλά κομματόσκυλα που θα σπεύσουν να υπερασπιστούν τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ «αρμοδίους, για δείτε ρε λεβέντες ΕΝΑ μικρό παράδειγμα…..

Το μοναδικό ελληνικό πανηγύρι...

ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ

Ένας λαός εξωστρεφής, πρόσχαρος, πάντα έτοιμος να γιορτάσει, να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Αυτοί είμαστε οι Έλληνες.
Και είμαστε έτσι φτιαγμένοι χάρη στον ήλιο και τη θάλασσα. Το κλίμα είναι αυτό που μας έκανε να ζούμε το τώρα, γευόμενοι κάθε στιγμή, να είμαστε αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί, χαράζοντας, στο πέρασμα του χρόνου, έναν τρόπο ζωής τόσο ιδιαίτερο: με τις υπερβολές του, τις καλές αλλά και κακές πλευρές της μεσογειακής ιδιοσυγκρασίας μας.

Ομαδική εκτέλεση στο Κοντομάρι Χανίων από τους ναζί - Ιούνης 1941 - Φωτογραφίες αρχείου

Ομαδική εκτέλεση στο Κοντομάρι Χανίων από τους ναζί - 1941 - Φωτογραφίες του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Αρχείου
Την επόμενη μέρα μετά την τελική επικράτηση των δυνάμεων του Άξονα στη Μάχη της Κρήτης, οι στρατιώτες της ναζιστικής Γερμανίας προχωρούν, για αντίποινα στην πρωτοφανή αντίσταση που αντιμετώπισαν από τις δυνάμεις Ελλήνων και Συμμάχων, στην εκτέλεση όλων των ανδρών του χωριού Κοντομαρί Χανίων.

"χρυσή αυγή": ο "εθελοντής" πυροσβέστης γιά όλες τίς δουλειές.

η κατάσβεση πυρκαγιάς απαιτεί τόν κατάλληλο εξοπλισμό,μικρά υδροφόρα οχήματα,εκπαίδευση στήν αντιμετωπισή της,γνώση τής μορφολογίας τών δασών καί τών μονοπατιών καί προπαντός αγάπη γιά τή φύση καί τόν άνθρωπο αλλά οι εφοπλιστές,τό κεφάλαιο καί η επιχειρηματικη μαφία πού κινούν τά νήματα τής χρυσής αυγής αρκούνται στήν παρέλαση τής υποκρισίας τους μπροστά στίς κάμερες...
Ο περιφερόμενος θίασος τού μίσους τής χρυσής αυγής είναι πάντα κοντά στόν ελληνα νοικοκυραίο ,αυτόν πού όταν καιγόταν τό δάσος γύρω του έβρεχε τά κεραμίδια τού σπιτιού του,αυτόν πού έβριζε τό "κράτος" όταν δέν ερχόταν υδροφόρα  στό σπίτι του,σαυτόν πού τόν τόπο τόν έχει γιά τσιφλίκι του, σ αυτόν πού τό 'κράτος" ήταν "καλό" όταν τού έδινε άδεια δόμησης μέσα στό δάσος αλλά "κακό" όταν

Αφιέρωμα στην Αλίντα Δημητρίου ΧΙΟΣ, Κυριακή 4 Αυγούστου 2013, 21:00


Πρωτοβουλία Καρραδείου

pro_ka_augoustos.jpg

Προβολή ταινιών της Αλίντας Δημητρίου
http://katalipsikarradeiou.blogspot.gr/

Όταν θα καταδικαστεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τα εγκλήματά του σε βάρος της χώρας και των πολιτών, να μην τον βάλουν φυλακή· να τον βάλουν γυμνό σε ένα κλουβί στο Mall, να περνάμε να τον ταΐζουμε μπανάνες.

Το Mall της Μπανανίας είναι παράνομο

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε άκυρη την οικοδομική άδεια ανέγερσης του εμπορικού κέντρου «The Mall Athens», αλλά προβλέπει «νομική θεραπεία» για το πρόβλημα, ώστε να σηκωθούν μερικοί όροφοι ακόμα και να είναι απόλυτα νόμιμο.Στο σκεπτικό του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφέρεται πως κανονικά το Mall πρέπει να

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΤΩΡΑ Σοκ και δέος ! Ο Στουρνάρας παραιτήθηκε!

Έκτακτη είδηση. 
Μόλις πληροφορήθηκαμε την παραίτησή του Υπουργού Οικονομικών.
 Σάλος προκλήθηκε στου Μαξίμου από το γεγονός.
Ο Πρωθυπουργός  αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις επί του θέματος.
Έγκυρες πηγές λένε ότι ο Υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας  παραιτήθηκε επειδή δεν άντεξε συναισθηματικά, από τη  συμμετοχή του στη  καταστροφή του Ελληνικού λαού.
Σε λίγο αναμένεται επίσημο διάγγελμα από τον... ίδιο.
...................................................................................................................................................................
Διάγγελμα  Στουρνάρα:

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ Κότες-ΚΟΤΑΡΕΣ


Κάποιοι κυβερνητικοί βουλευτές βροντοφωνάζουν «όχι» στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.
…Και νιώθουν έντονη ηδονή την ώρα που εκτονώνονται στα κανάλια. Νιώθουν ιδιοφυείς, ανεξάρτητοι, απομυθοποιητικοί, αιρετικοί, απελευθερωμένοι, αντάρτες. 

ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΤΗΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΌΒΕΤΕ ΑΠΌΔΕΙΞΗΣ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΚΛΙΜΆΚΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Απόβαση του ΣΔΟΕ στα νησιά των βορείων Σποράδων

  απόβαση των αντρών του ΣΔΟΕ στης Σποράδες,  θα βρεθούν
άντρες του ΣΔΟΕ. από το Βόλο και  από τη Λάρισα που θα κάνουν …

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΧΑΛΑΡΑ ΜΑΣ ΠΉΡΑΝ ΧΑΜΠΆΡΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΤΕΊΝΑΤΕ ΤΟ ΕΛΙΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ?

Το πρώτο υποβρύχιο μουσείο-πάρκο στην Ελλάδα

Θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό το 2015

Ένα μεγάλο και μοναδικό για τα δεδομένα της Ελλάδας εγχείρημα υλοποιείται στις Βόρειες Σποράδες και τον Δυτικό Παγασητικό.

Ένα υποβρύχιοι μουσείο - πάρκο 2.500 τετραγωνικών χιλιομέτρων, που από το 1996 (με υπουργική απόφαση) χαρακτηρίστηκε ως «ενάλιος αρχαιολογικός χώρος», προετοιμάζεται και το 2015 θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό.

Εκεί, όπου δέκα ναυάγια πλοίων «κλείνουν» μέσα τους την ιστορία αιώνων και περιμένουν στη σιωπή του βυθού εκείνους, τους τολμηρούς, που θέλουν να μοιραστούν τα «μυστικά» τους. Εκεί, όπου ήδη έχουν καθοριστεί πολυάριθμοι χώροι οργανωμένης κατάδυσης σε έναν υδάτινο κόσμο που φιλοξενεί την δική του απόκοσμη ομορφιά.

Κυβέρνηση Φασιστικού Περιεχομένου

Κυβερνούν ερήμην του ελληνικού λαού. Πέρνουν τα σκληρότερα μέτρα στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν. Ούτε καν τους ίδιους τους βουλευτές τους!
27 Πράξεις Νοµοθετικού Περιεχοµένου σε 14 µήνες επί Σαµαρά
Παρασύροντας τους Ελληνες στη µνηµονιακή «υποδούλωση», η κυβέρνηση οδηγεί...
τη ∆ηµοκρατία στο εκτελεστικό απόσπασµα

Κατασχέσεις επιχειρήσεων για χρέη στα ταμεία


Yπό την απειλή των κατασχέσεων και της εφαρμογής αναγκαστικών μέτρων για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία τίθενται και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις με την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ).
Από αύριο, με την ολοκλήρωση του υπουργικών αποφάσεων, για τη λειτουργία του ΚΕΑΟ ξεκινά πρακτικά η διαδικασία για τη δημιουργία ενιαίων κανόνων αναγκαστικής είσπραξης και απλοποίησης των διαδικασιών στην εξασφάλιση των καθυστερούμενων ασφαλιστικών οφειλών για τα μεγαλύτερα Ταμεία.
Σε πρώτο στάδιο αναμένεται να ενοποιηθούν σε ένα σύστημα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΙΚΑΕΤΑΜ, του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ και του ΕΤΑΑ. Η διαδικασία αυτή πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2016, ενώ ένα χρόνο μετά, τον Ιούλιο του 2017, ασφαλιστικές οφειλές και φορολογικές υποχρεώσεις πρέπει να έχουν ενοποιηθεί. Εως τότε πρέπει να έχουν ενταχθεί όλα τα Ταμεία με υπουργικές αποφάσεις. Το ΚΕΑΟ θα έχει έσοδο ποσό που αντιστοιχεί στο 2% επί των εισπράξεων των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ασφαλιστικών Ταμείων. Για το 2013 προβλέπεται αμοιβή ύψους 800.000 αναλογικά επιμερισμένων στα Ταμεία.

Οι προκλήσεις των Ποντίων στον 21ο αιώνα...Είναι γεγονός ότι η Ποντιακή ταυτότητα και ο ρόλος της στη σύγχρονη εποχή δεν είναι ίδια με αυτή πριν από εκατό ή πενήντα χρόνια. Είναι χρήσιμο να ερευνηθεί το πως προσαρμόζεται η Ποντιακή ταυτότητα μέσα στη συνεχή ροή του ιστορικού γίγνεσθαι και ποιες αλλαγές έχει υποστεί αυτή η ταυτότητα και ο πολιτισμός, με όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν από μια τέτοια έρευνα, δεδομένου ότι αυτή η πολιτισμική μορφή του παρελθόντος εξετάζεται αποσπασμένη από το κοινωνικό και ιστορικό πλαίσιο στο οποίο αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε...

Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο του Θεοδόση Κυριακίδη, υπ. διδάκτορα Νεότερης Ιστορίας, σχετικά με τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο Ποντιακός Ελληνισμός τον 21ο αιώνα και συγκεκριμένα με θέματα όπως:

- η Προώθηση του ζητήματος της Γενοκτονίας στα ειδικά με το ζήτημα αυτό ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού,

- η Πρόκληση διδασκαλίας ουσιαστικών στοιχείων του πολιτισμού μας,

Avenida Brazil - Τα επεισόδια

Avenida Brazil  - Τα επεισόδια

Avenida Brazil. Η σειρά από την Βραζιλία που όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία αγάπησε και το Ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.


Μια δραματική σειρά, γεμάτη εκδίκηση. Η μικρή Ρίτα μετά τον θάνατο της μητέρας της, μετακομίζει στο σπίτι του πατέρα της και της πανούργας μητριάς της, την Καρμίλα. Η μικρή Ρίτα μαζί της θα περάσει ένα μαρτύριο.

Η Καρμίλα πραγματοποιεί τα σχέδια της. Σκοτώνει τον άντρα της ώστε να ζήσει ελεύθερα με τον εραστή της. Η μικρή Ρίτα μην έχοντας κανέναν καταλήγει σε χωματερή.

Η εμφάνιση της γίνεται μετά από 12 χρόνια. Εμφανίζεται με άλλο όνομα ψάχνοντας εκδίκηση για τα όσα την είχαν πληγώσει στα παιδικά της χρόνια. Η καρμίλα πλέων είναι παντρεμένη με έναν πάμπλουτο ποδοσφαιριστή. Οι φίλοι της είναι μόνο πλούσιοι, αυτό που η ίδια επιδίωκε. Προσπαθεί να κρύψει το παρελθόν της αλλά και τον ύπουλο χαρακτήρα της... Avenida Brazil, μια ιστορία με υπόθεση που καθηλώνει.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής

  • ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
    Πολιτικές

68 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ Εκδηλώσεις σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη την Τρίτη

Στην Ακρόπολη στις 7 μ.μ. και στο Αγαλμα Βενιζέλου στις 8 μ.μ.
Από την περσινή εκδήλωση στην Ακρόπολη
Με αφορμή τη συμπλήρωση 68 χρόνων από τη ρίψη ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 6 Αυγούστου, στις 7 μ.μ, στην Ακρόπολη. Ανάλογη συγκέντρωση διοργανώνει την ίδια μέρα και η ΕΔΥΕΘ, στις 8 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου.Η ΕΕΔΥΕ καλεί τον εργαζόμενο λαό να υψώσει τη φωνή του, να πυκνώσει τις γραμμές της λαϊκής συμμαχίας και να εντείνει τη δράση του ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, επεμβάσεις και απειλές, ενάντια στο φασισμό και στην «ειρήνη με το πιστόλι στον κρόταφο». Να παλέψει, απαιτώντας την απεμπλοκή της χώρας από πολεμικές προετοιμασίες, να κλείσουν όλες οι βάσεις και τα στρατηγεία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Να επιστρέψουν όλοι οι Ελληνες ένστολοι που βρίσκονται σε ιμπεριαλιστικές αποστολές. Να ακυρωθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια και οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ. Κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση στην Ακρόπολη απευθύνει και η ΟΓΕ.

ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ - ΜΙΚΡΟΙ ΕΒΕ Χωρίς ασφάλιση και υπό καθεστώς εκβιασμού για κατασχέσεις

Τη χρόνια καταλήστευση των αποθεματικών του ΟΑΕΕ καλούνται να (ξανα)πληρώσουν οι ασφαλισμένοι του
Στιγμιότυπο από την κινητοποίηση της ΠΑΣΕΒΕ την Παρασκευή
Με πρόφαση τα χρηματοδοτικά κενά του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) η συγκυβέρνηση ετοιμάζει νέο συντριπτικό χτύπημα σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ δρομολογώντας την έναρξη διαδικασίας κατασχέσεων σε όσους ασφαλισμένους του Ταμείου έχουν ανεξόφλητες εισφορές. Την ίδια στιγμή, σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΟΑΕΕ αλλά και με τη στήριξη του προπαγανδιστικού της μηχανισμού αποσιωπά πλήρως τη χρόνια καταλήστευση των αποθεματικών και αυτού του ασφαλιστικού ταμείου, από το «τζογάρισμα» στο Χρηματιστήριο και το «κούρεμα» των ομολόγων του.
Ετσι, σε μία προφανή προσπάθεια τρομοκράτησης και εκβιασμού το τελευταίο διάστημα αποστέλλονται σε όσους ασφαλισμένους έχουν «εκκρεμότητες» προς το ταμείο ενημερωτικά σημειώματα με τα οποία καλούνται να προσέλθουν στα κατά τόπους γραφεία για «ρύθμιση». Ενα από αυτά τα απαράδεκτα και εκβιαστικά σημειώματα, αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ. Εάν λοιπόν δε συμμορφωθούν σε αυτό, οι οφειλές τους «θα βεβαιωθούν αρμοδίως», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στις επιστολές. Κάτι που σημαίνει ότι θα ανοίξει ο

H δικτατορία της 4ης Αυγούστου

Ο Γκαίμπελς μαζί με τον Μεταξά
Στις 4 Αυγούστου του 1936, ο πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς ενημέρωνε το λαό με διάγγελμά του, που δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως» και τοιχοκολλήθηκε στους δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά πως «η Κυβέρνησις (...) προέβη, τη εγκρίσει της Αυτού Μεγαλειότητος του Βασιλέως εις την κήρυξιν του Στρατιωτικού Νόμου καθ' άπασαν την χώραν, και την διάλυσιν της Βουλής»i. Ο λόγος που επέβαλε αυτήν την απόφαση, σύμφωνα με τον Μεταξά, ήταν η πεποίθηση της κυβέρνησης ότι «βρίσκεται στα πρόθυρα οργανωμένης κινήσεως προς ανατροπήν του κοινωνικού καθεστώτος»ii από τους κομμουνιστές.
Η επιβολή της μοναρχοφασιστικής δικτατορίας, βέβαια, δεν ήταν μονάχα μια απόφαση του Γεωργίου Β' και του Μεταξά, ούτε έγινε για να «σωθεί η χώρα» από τους κομμουνιστές. Ηταν απόφαση των κύριων πολιτικών εκφραστών της αστικής τάξης, με βαθύτερα αίτια και είχε σκοπό να εξυπηρετήσει τα συνολικά της συμφέροντα, τόσο τα εσωτερικά όσο και τις ανάγκες που προέκυπταν από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που βρισκόταν προ των θυρών. Το δικό τους ρόλο είχαν και οι Αγγλοι ιμπεριαλιστές, με τους όποιους είχε «στενές σχέσεις» το ελληνικό κεφάλαιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΑΤΣΙΟ Watch Panathinaikos FC – SS Lazio Live Streaming free


 panalazio
 OTE Sport Φιλικό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΑΤΣΙΟ Live Streaming PANATHINAIKOS-LAZIO.

4 Αυγούστου 1936 - 4 Αυγούστου 2013.Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον

Προβλήματα υδροδότησης τη Δευτέρα λόγω εργασιών

Από τις 9:00-16:00 θα μείνει χωρίς νερό τη Δευτέρα 5 Αυγούστου το κέντρο της Θεσσαλονίκης εξαιτίας εργασιών της ΕΥΑΘ στην οδό Λιτοχώρου με Γρηγορίου Λαμπράκη.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Λιτοχώρου, Μήλου, Αιγίνης και Γρ. Λαμπράκη καθώς επίσης και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Ολυμπιακός: Ψάχνοντας αγωνιστική ταυτότητα

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν ασορτί με τις λευκές εμφανίσεις, που φόρεσε στο φιλικό με τη Λίβερπουλ στο Ανφιλντ, προς τιμήν του μεγάλου αρχηγού των Reds, Στίβεν Τζέραρντ. Αντίθετα, από τη νέα απογοητευτική εμφάνιση έχουν ανακύψει αρκετά ερωτήματα και ερωτηματικά σχετικά με την ταυτότητα που προσπαθεί να προσδώσει ο Μίτσελ στην ομάδα του.
Το πρώτο και βασικό ερώτημα είναι ποια είναι αυτή η φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει στους παίκτες ο Ισπανος. Ακόμα και πέρυσι, υπό τις οδηγίες του, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να γίνει ελκυστικός στα μάτια των φιλάθλων, ούτε καν σε ένα ημίχρονο. Δεν ήταν δική του ομάδα, θα πει κάποιος, αλλά αυτό είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι ποτέ δεν κατάφερε να γίνει ο "άρχοντας" των αποδυτηρίων και να "κερδίσει" τους παίκτες του. Να τους εμπνεύσει και εκείνοι να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωϊσμό, έστω κι αν η ομάδα έπασχε στον τομέα της τακτικής.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΞΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ένα πολύ δημοφιλές γεγονός στην ΙσπανίαLa Tomatina είναι ένα πολύ δημοφιλές γεγονός στην Ισπανία. Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα ντομάτας. Αυτό το φεστιβάλ ξεκίνησε το 1945 από ατύχημα, αλλά προς το παρόν La Tomatina είναι επισήμως εορτάζεται. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται πάντα την τελευταία Τετάρτη του Αυγούστου. Οι συμμετέχοντες ρίχνουν ντομάτες, τα θρυμματίζετε και συμπίεση τους, και να έχουν πολλή διασκέδαση

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΑΓΙΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!

el.as-santorini
Δύο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας τραυματίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια επεισοδίου στα Φηρά Σαντορίνης.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το δελτίου τύπου που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ:
Συνελήφθη ένας 39χρονος ημεδαπός, που συμμετείχε στο επεισόδιο, ενώ αναζητείται άλλος ένας 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν από τους αστυνομικούς
Σχηματίζεται σε βάρος των δυο δραστών δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και από πρόθεση, καθώς και επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού
Οι αστυνομικοί βρίσκονταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, ενώ για νοσηλεία παραμένει ο τραυματισθείς από τους πυροβολισμούς

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου