Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

ESCAPE TO THE fled ISLAMISTES Occupied the Homs - Assad's forces are advancing towards Aleppo ΣΕ ΦΥΓΗ ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ Κατεληφθη η Χομς - Οι δυνάμεις του Άσαντ προελαύνουν προς Χαλέπι

Τρεις μόλις μήνες μετά την στρατηγική νίκη με την κατάληψη της Αλ Κουσέιρ, τα κυβερνητικά συριακά στρατεύματα συνεπικουρούμενα από μεγάλες δυνάμεις της Χεζμπολάχ, κατέλαβαν την τρίτη μεγάλη πόλη της Συρίας την ιστορική Χομς, ανοίγοντας το δρόμο προς το Χαλέπι.
 
Σύμφωνα με ισραηλινές πηγές,τζιπ, καμιόνια και φορτηγά γεμάτα με αντιαεροπορικά, και μαχητές των ταξιαρχιών Farouq, εθεάθησαν να εγκαταλείπουν ατάκτως την πόλη. Καθώς εγκατέλειπαν τα άρματα μάχης του προέδρου Άσαντ, με ισχυρές μονάδες της Χεζμπολάχ, καταλάμβαναν το κέντρο της Χομς και αποκαθιστούσαν, τις εικόνες του προέδρου Άσαντ, δείγμα ότι η εξουσία του επέστρεψε στην πόλη.
 
Η πτώση της Χομς - η οποία είχε βαφτιστεί από τους ισλαμιστές αντάρτες ως "πρωτεύουσα την εξεγέρσεως"- ανοίγει το δρόμο για τις δυνάμεις στρατού-Χεζμπολάχ να κινηθούν βόρεια προς την "οικονομική" πρωτεύουσα το Χαλέπι, τη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας.

Falling prices in stores Skopelos big drop in gyros.gr Πτώση τιμών στα καταστήματα της Σκοπέλου μεγάλη πτώση στο gyros.gr

 
από 2,50 ο γύρος πίτα στα 2 ευρώ και από 6,50 η χωριάτικη στα 5,00 ευρώ και όλα τα προϊόντα μεγάλη πτώση τιμών
Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, από το 23% στο 13%, βρίσκει τους καταστηματάρχες του Βόλου, να ετοιμάζουν νέους τιμοκαταλόγους με μειωμένες τιμές στα είδη που προσφέρουν. Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση θα ισχύσει από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Αυγούστου και οι επιχειρηματίες του κλάδου προετοιμάζονται προκειμένου το μέτρο να περάσει άμεσα και τους θαμώνες τους.
Περί τα 500 σήματα έχει ζητήσει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Μαγνησίας, από το Υπουργείο Ανάπτυξης, με την ένδειξη «Μειώθηκε ο ΦΠΑ. ΕΔΩ μειώσαμε τις τιμές», προκειμένου να επικολλήσουν οι επιχειρηματίες σε εμφανή σημεία στα καταστήματά τους, για να γνωρίζουν οι καταναλωτές ότι συμμετέχουν στην πρωτοβουλία μείωσης τιμών, μετά και τη μείωση του ΦΠΑ.

Τα δικαιώματα των επιβατών πλοίων

alt
Στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές, στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και τις οργανώσεις των καταναλωτών μπορούν να προσφεύγουν για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους οι επιβάτες πλοίων, όπως υπενθυμίζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής.
Οι τουρίστες- καταναλωτές έχουν δικαιώματα. Το νομικό πλαίσιο για τα δικαιώματα των επιβατών θεσπίστηκε για πρώτη φορά με τον νόμο 3709/2008 και ενισχύθηκε με τον νόμο 4150/2013.
Ειδικότερα:
Ταξιδεύοντας με πλοίο. Τι δικαιώματα έχει ο καταναλωτής αν καθυστερήσει το πλοίο
Σε περίπτωση καθυστέρησης αναχώρησης του πλοίου πάνω από 90 λεπτά από την προγραμματισμένη ώρα, λόγω βλάβης ή ζημιάς του πλοίου ή για λόγους που ανάγονται σε υπαιτιότητα του μεταφορέα, ο επιβάτης δικαιούται:
- Να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση και να του καταβληθεί ως αποζημίωση το αντίτιμο του εισιτηρίου επιβάτη και οχήματος (εάν υπάρχει).
- Πλήρη κάλυψη των εξόδων διατροφής και διαμονής μέχρις ότου αναχωρήσει το πλοίο.
- Να λάβει αποζημίωση 25% επί του εισιτηρίου ή άλλη αντισταθμιστική παροχή κατόπιν συμφωνίας μόνο εφόσον ο επιβάτης προωθήθηκε στον προορισμό του με το ίδιο ή άλλο πλοίο με μέριμνα και δαπάνη της εταιρείας και η καθυστέρηση είναι:
- 1 ώρα για προγραμματισμένη διάρκεια ταξιδιού μέχρι 4 ώρες.
- 2 ώρες για προγραμματισμένη διάρκεια ταξιδιού πάνω από 4 ώρες και μέχρι 8 ώρες.
- 3 ώρες για προγραμματισμένη διάρκεια ταξιδιού πάνω από 8 ώρες και μέχρι 24 ώρες.

δείτε τις μαλακίες που κάνουν κάποιες χαζές γκόμενες

Θανάσιμη ομορφιά ( Όλα τα επεισόδια )

Θανάσιμη ομορφιά ( Όλα τα επεισόδια )

Θανάσιμη ομορφιά, η τούρκικη σειρά που έχει ως στόχο να καθηλώσει το κοινό με την ερωτική της υπόθεση.Μια ξεχωριστή σειρά με μια απαγορευμένη ιστορία. Η Μουαζέζ είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που μετά τον θάνατο του πατέρα της αναγκάζεται να φύγει για την Κωνσταντινούπολη και να ζήσει μαζί με τους συγγενείς της που ποτέ δεν είχε δει.

Ένα αστέρι γεννιέται – Τα επεισόδια

Ένα αστέρι γεννιέται – Τα επεισόδια

Ένα αστέρι γεννιέται. Η υπόθεση ενός μεγάλου έρωτα βγαλμένη από την ζωή. Ο μουσικοσυνθέτης πάρα τα όσα τον χωρίζουν, ερωτεύεται παράφορα την όμορφη τσιγγάνα και κάνει τα πάντα για να αποδείξει το μουσικό της ταλέντο.
Πρόκειται για την νέα σειρά που αντικαθιστά την Fatmagul, στην καλοκαιρινή της “άδεια” . Ο Μουράτ, γόνος πλούσιας οικογένειας με σπουδές στην μουσική γνωρίζει την όμορφη Χασρέτ, τσιγγάνα, που ζει πουλώντας λουλούδια.

Ο πατέρα της είναι στην φυλακή και η ίδια έχει αναλάβει την φροντίδα των αδερφών της. Θα κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από την φυλακή, έτσι και δέχεται την πρόταση του Μουράτ να ασχοληθεί με το τραγούδι. Έτσι ξεκινά μαθήματα....

Σιγά σιγά, "ένα αστέρι γεννιέται". Η ασήμαντη ζητιάνα μετατρέπεται σε μοιραία γυναίκα με θεϊκή φωνή. Ο Μουράτ την ερωτεύεται. Ένας ερωτάς γεμάτος εμπόδια. Πρωταγωνιστούν: Tuba Buyukustun και ο Cansel Elcin.

Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής (Suleiman) Όλα τα επεισόδια με Ελληνικούς υπότιτλους

Περιγραφή
Μια νέα Τούρκικη σειρά που δίχασε το κοινό της Τουρκίας, ο "Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής", " Souleiman o megaloprepis"  έρχεται στην Ελληνική τηλεόραση μετά το τέλος της ASI. Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, μια σειρά με επιβλητικές σκηνές, τοπία και ...κοστούμια. Η ιστορία του Σουλεϊμάν έχει να κάνει ως εξής: Βρισκόμαστε στον 16o αιώνα και μια νέα ερωτική ιστορία μόλις αρχίζει.   Η Ορθόδοξη Αλεξάνδρα συλλαμβάνεται και οδηγείται στο χαρέμι του Σουλεϊμάν. Ο ίδιος Βασιλιάς, με γυναίκα και παιδί, τους εγκαταλείπει  πηγαίνοντας στην Κωνσταντινούπολη. Στο ταξίδι του αυτό γνωρίζει την Αλεξάνδρα, η οποία επρόκειτο να πουληθεί ως σκλάβα. Έρωτας με την πρώτη ματιά. Δυνατές ίντριγκες, πάθος και αιματοχυσίες. Δημιουργήματα αυτής της αγάπης. Η σειρά αυτή προβλήθηκε στην Τουρκία το 2011. Πρωταγωνιστούν: Halit Ergenc, Maryem Uzerli, Nebahat Cenhre.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ: Η «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» ο Μα­νό­λης Γλέ­ζος. Σε ση­μεία της ομι­λί­ας του ένα μέρος της «πλα­τεί­ας» τον γιου­χά­ρει και τον προ­πη­λα­κί­ζει λε­κτι­κά!....

Του ΠΑΝΟΥ ΚΟΣΜΑ
 Η «μάχη του ΣΥΡΙΖΑ» παραμένει ανοιχτή, και είναι μάχη που αφορά όλο το κίνημα και την Αριστερά!
Προ­ε­δρι­κή «πυγμή» που γύ­ρι­σε «μπού­με­ρανγκ», τε­τε­λε­σμέ­να σο­σιαλ­δη­μο­κρα­τι­κο­ποί­η­σης, αλλά και ισχυ­ρο­ποί­η­ση της Αρι­στε­ρής Πλατ­φόρ­μας
Το Σάβ­βα­το το από­γευ­μα της πεν­θή­με­ρης δια­δι­κα­σί­ας του συ­νε­δρί­ου του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ (Τε­τάρ­τη έως Κυ­ρια­κή, 10-14 Ιου­λί­ου) και ενώ συ­ζη­τιού­νται τα θέ­μα­τα της «αυ­το­διά­λυ­σης» των συ­νι­στω­σών και των λι­στών εκλο­γής στην Κ.Ε., στο βήμα ανε­βαί­νει ο Αλέ­ξης Τσί­πρας. Μόλις αναγ­γέλ­λε­ται από το προ­ε­δρείο και ση­κώ­νε­ται από την κα­ρέ­κλα του, ξε­σπά­ει θυ­ελ­λώ­δες χει­ρο­κρό­τη­μα πριν καν ανέ­βει στο βήμα και πει ό,τι ήθελε να πει. Στη συ­νέ­χεια, ανε­βαί­νει στο βήμα ο Μα­νό­λης Γλέ­ζος. Σε ση­μεία της ομι­λί­ας του ένα μέρος της «πλα­τεί­ας» τον γιου­χά­ρει και τον προ­πη­λα­κί­ζει λε­κτι­κά! Λίγο αρ­γό­τε­ρα, σε πα­ρέμ­βα­ση του Πα­να­γιώ­τη Λα­φα­ζά­νη, η «πλα­τεία» ξε­σπά­ει σε μα­ζι­κούς προ­πη­λα­κι­σμούς και γιου­χα­ΐ­σμα­τα! Δια­λέ­γου­με αυτά τα στιγ­μιό­τυ­πα όχι απλώς για να με­τα­φέ­ρου­με «κλίμα», αλλά γιατί είναι απο­κα­λυ­πτι­κοί σπα­σμοί σο­σιαλ­δη­μο­κρα­τι­κο­ποί­η­σης: στον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ έχου­με πλέον γεν­ναί­ες δό­σεις σο­σιαλ­δη­μο­κρα­τι­κο­ποί­η­σης, και μά­λι­στα πολύ εκ­φυ­λι­στι­κές της εκ­δο­χές. Τα γιου­χα­ΐ­σμα­τα, οι εκ­δη­λώ­σεις «πο­λι­τι­κού χου­λι­γκα­νι­σμού» της «πλα­τεί­ας» και οι έντο­νες όψεις «προ­σω­πο­λα­τρί­ας» και αυ­το­νό­μη­σης της σχέ­σης «αρ­χη­γού» - «κομ­μα­τι­κού ακρο­α­τη­ρί­ου» ήταν τα πιο εμ­φα­νή και εύ­γλωτ­τα δείγ­μα­τα. Δεν ήταν όμως μόνο αυτά.

Εγώ, ο Στουρνάρας! Καλημέρα και ζίγκ, χάιλ!

Ο κ. Στουρνάρας δήλωσε (στο «Πρώτο Θέμα») ότι θαυμάζει το σθένος του κ. Σόιμπλε. Πού το παράξενο; Κάθε πρωί με τον καφέ του ο κ. Στουρνάρας μετράει τις φουσκάλες: τρεις φουσκάλες δεξιά, 10.000 απολύσεις, δύο φουσκάλες αριστερά, 5000 πωλήσεις.
Ο κ. Στουρνάρας είναι ένας καλός άνθρωπος, έχει το σθένος να θαυμάζει το σθένος του κ. Σόιμπλε, όπως και να εκτελεί τις διαταγές του. Αν και, είμαι βέβαιος ότι ο κ. Στουρνάρας (στο εξής Στουρν για συντομία) θα μπορούσε μα εκδίδει διαταγές σκληρότερες απ’ αυτές του χερ Σόιμπλε, αν...
η χώρα μας ήταν ανεξάρτητη.

Τι έγινε με τον ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ πολλά ακούσαμε άλλα δεν την βλέπουμε να συμμετέχει ....

Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο ΕΠΣΘ


Εικοσιεννιά είναι οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο ΕΠΣΘ και προς ευχαρίστηση όλων των σωματείων, δεν το έπραξε η Σκόπελος... Αναλυτικά, οι σύλλογοι είναι οι εξής:

Ο Ρήγας Φεραίος από τη Γ' Εθνική, οι 16 ομάδες της Α' ΕΠΣΘ των οποίων η παρουσία είναι υποχρεωτική (ΑΕ Διμηνίου, Αστέρας, Δήμητρα, Αίας, Αγία

Δήλωση Σ.Π.Φ. στο δικαστήριο της υπόθεσης 250 επιθέσεις (4η ΔΙΚΗ) την 26-7-13

αυτή η δήλωση διαβάστηκε στο 4ο δικαστήριο της Σ.Π.Φ. (250 επιθέσεις)
Πριν τοποθετηθώ για τις νομικές ενστάσεις που τέθηκαν από την πλευρά των δικηγόρων θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Σε αυτή την δίκη υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές πλευρές. Η πλευρά των δικαστών, η πλευρά των δικηγόρων, η πλευρά των κατηγορουμένων που είναι αθώοι και η δικιά μας πλευρά, η πλευρά όσων αναλάβαμε την ευθύνη για την δράση μας στο δίκτυο της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.
Από την πλευρά των δικηγόρων στις προηγούμενες συνεδρίες έγινε αναλυτική τοποθέτηση σε σχέση με την υποβολή ενστάσεων στο δικαστήριο. Οι δικηγόροι, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο προσωπικός μας φίλος Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στη γλώσσα του νόμου ανέδειξαν όχι μόνο τις αντιφάσεις της δίκης αλλά και την υποκρισία της.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Δήλωση Αλ. Μεϊκόπουλου για τις εξελίξεις στην ΑΓΕΤΔΙΑΒΑΣΤΕ την  ανακοίνωση -  όπως έφτασε στο skopelosnews
 Βόλος, 29.07.2013
Δελτίο Τύπου
Την Πέμπτη ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση της διοίκησης της ΑΓΕΤ ΑΕ, του σωματείου των εργαζομένων και της Επιθεώρησης Εργασίας. Παρά το ξεκάθαρο της γνωμάτευση του Επιθεωρητή ότι οι απολύσεις είναι καταχρηστικές δεν εισακούστηκε από την διοίκηση της εταιρείας η οποία προχώρησε ακάθεκτη στις απολύσεις των δύο χημικών μηχανικών. Στο κάλεσμα του σωματείο των εργαζομένων ο ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίθηκε με την παρουσία αντιπροσώπου του βουλευτή Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου και μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος σχετικά με τις απολύσεις έκανε την παρακάτω δήλωση:

Επέμβαση των ΜΑΤ στη Μονή Εσφιγμένου

Επέμβαση των ΜΑΤ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, περίπου στις 09.00 στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Άνδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και να μπουν στο κονάκι όπου βρίσκονται «ταμπουρωμένοι» τουλάχιστον 20 μοναχοί.

Πρόσκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης του συλλόγους εστίασης Μαγνησίας για την μείωση ΦΠΑΔΙΑΒΑΣΤΕ την  ανακοίνωση -  όπως έφτασε στο skopelosnews

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ
ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ * (Μέλος της Π.Ο.Ε.Σ.Ε)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣΒόλος 29/07/2013


Σύμφωνα με τα άρθρα 9 και 10 του καταστατικού το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, που εδρεύει στην οδό Κουταρέλια 64 και στην πόλη του Βόλου, με την επωνυμία  «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» προσκαλεί όλα τα τακτικά και επίτιμα μέλη να λάβουν μέρος στις εργασίες της Έκτακτης Γενικής συνέλευσης που θα γίνει στις  30 Ιουνίου  2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 07:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας επί της οδού Δημητριάδος 171 2ος όροφος που θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα, που είναι και θέματα Ημερησίας Διάταξης:

Γελάει όλοι οι Σκόπελος με την γκάφα του Ευαγγελάτου...που έπεσε στη θάλασσα..

Ο Ευαγγελάτος έπεσε στη θάλασσα με το παγωτό στα χεριά ήταν στο Έλιος  χωρίο της σκοπέλου και έκαναν βόλτα αγόρασαν με την Τατιάνα παγωτό και επέστρεφαν στο σκάφος τούς μπαίνει η Τατιανα και ακολουθώντας ο Ευαγγελάτος  με μαγκιά πήγε να πηδήξει άλλα εντο μεταξύ  είχε απομακρυνθεί από την παράλια το σκάφος δεν το πρόσεξε και έκανε μια ωραία βουτιά με αποτέλεσμα να γελάσουν όλοι

Διατροφή για ασθένειες


Τι πρέπει να τρώμε για να νικάμε τις ασθένειες

Άγχος: βερίκοκο, βρώμη, παντζάρι, λάχανο, μαρούλι, μαντζουράνα, ρίγανη, ροδάκινο, μαϊντανός, σόγια.
Αεροφαγία: φρέσκο γλυκάνισο, μάραθο (φινόκιο), λεμόνι, μαντζουράνα, μέντα, ρίγανη.
Αιμορραγία: πορτοκάλι, καρότο, λεμόνι, πρόπολη.
Αιμορροΐδες: παντζάρι, κάστανο, λάχανο, χαιρέφυλλο, κρεμμύδι, πεπόνι, πατάτα, πράσο, φασκόμηλο, ταραξάκο, γιαούρτι.
Ακμή: καρότο, λάχανο, μαρούλι, μαγιά μπίρας, τομάτα, γογγύλι, ταραξάκο, γιαούρτι.
Αμυγδαλίτιδα: σκόρδο, λάχανο, καρότο, κρεμμύδι, σύκο, λεμόνι, μέλι, πρόπολη, γογγύλι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, σέλινο, θυμάρι, γιαούρτι.
Αναιμία: σκόρδο, βερίκοκο, πορτοκάλι, παντζάρι, καρότο, κάστανο, λάχανο, ραδίκι, νεροκάρδαμο, φύτρα, σιτάρι, μαγιά μπίρας, λεμόνι, μήλο, καρύδι, ελιά, πρόπολη, πράσο, μαϊντανός, δαμάσκηνο, σπανάκι, ταραξάκο, σταφύλι.

Χρυσοφόρος για λίγους ο τουρισμός Οι πανηγυρισμοί και η αλήθεια πίσω από τις αυξημένες αφίξεις τουριστών.

 Του Μάριου Διονέλλη
Σε όλο και πιο πανηγυρικούς τόνους διατυπώνονται οι εκτιμήσεις του τουριστικού κλάδου αλλά και της κυβέρνησης για το οικονομικό αποτέλεσμα από τη φετινή τουριστική σεζόν. Η «βαριά βιομηχανία» της Ελλάδας προβάλλεται ως η μοναδική παραγωγική πηγή για τη χώρα με μετρήσιμα αποτελέσματα και εν πολλοίς καθορίζει και τις πολιτικές εξελίξεις από τις επιστρατεύσεις των ναυτεργατών μέχρι την πάση θυσία αποτροπή των εκλογών… Ασφαλώς σε γενικές γραμμές ο ισχυρισμός ότι από τον τουρισμό προέρχεται η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τη χώρα έχει βάση. Το θέμα όμως είναι αν όντως αυτά είναι έσοδα που διαχέονται στην πραγματική οικονομία και εντέλει στην κοινωνία.
Άνιση κατανομή του τζίρου στον κλάδο
Όλο και περισσότερο πυκνώνουν οι φωνές, κυρίως από τους «μικρότερους» επιχειρηματίες του τουρισμού για την εξόφθαλμα άνιση κατανομή του κέρδους στο συγκεκριμένο κλάδο, αλλά πολλές φορές ακόμα και για την ύπαρξη αυτού καθεαυτού του οφέλους. Χαρακτηριστικά είναι τα ερωτήματα που θέτει ο Μανώλης Αργυράκης, ιδιοκτήτης μικρού και διεθνώς βραβευμένου ξενοδοχείου στα Μάλλια της Κρήτης: «Σκεφτείτε το λίγο. Τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας ανήκουν πλέον σε ξένους ομίλους και αλυσίδες, για τα πακέτα διακοπών οι τουρίστες πληρώνουν σε ξένους tour operators,

Η θύελλα έρχεται για τις Ένοπλες Δυνάμεις που βρίσκονται σε συνθήκες 'κοινωνικού αυτοματισμού'

Η θύελλα για τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι μπροστά. Και χρονικά κοντά. Από τις περικοπές φθάσαμε κιόλας στις απολύσεις.


Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχουν αυτή τη στιγμή οι ΄Ενοπλες Δυνάμεις είναι να εμπλακούν σε μία εσωτερική αδιέξοδη διαμάχη όπου οι μεν θα στραφούν κατά των δε με στόχο όλων να “διασωθούν”. Έτσι όλοι θα πάνε στο βυθό μαζί με το πλοίο που λέγεται Εθνική Άμυνα και που η τρόϊκα προσπαθεί τρία χρόνια -και βάλε- τώρα να το τορπιλίσει.

Κλέβουν από μοσχάρια μέχρι…κότες


Σε έξαρση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο των ζωοκλοπών στη Θεσσαλία λόγω της οικονομικής κρίσης η οποία ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την αύξηση τέτοιου είδους κρουσμάτων.
Από το πανάρχαιο αυτό «σπορ» δεν εξαιρούνται ούτε τα πτηνά. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας Νίκο Παλάσκα τουλάχιστον το 50% των κτηνοτρόφων αναγκάζονται να κοιμούνται ακόμη και στους στάβλους για προστατέψουν το ζωικό τους κεφάλαιο από τους ζωοκλέφτες.
«Σε καθημερινή βάση παρατηρούνται κλοπές και στις κτηνοτροφικές μονάδες. Σε ότι αφορά το νομό Λάρισας το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά σε περιοχές όπως ο Τύρναβος , ο Αμπελώνας και η Ελασσόνα» τονίζει ο κ. Παλάσκας , ενώ ανάλογη εικόνα επικρατεί και στους υπόλοιπους Θεσσαλικούς νομούς.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΑΦΓΑΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ...

Περισσότεροι από 30 αφγανοί μετανάστες πνίγηκαν, όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν ανατράπηκε ανοικτά της Λιβύης, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ...
ειδήσεων ANSA.
Το δυστύχημα σημειώθηκε αργά χθες ή τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Οι υπόλοιποι 22 μετανάστες που επέβαιναν στη βάρκα σώθηκαν από ένα εμπορικό φορτηγό πλοίο και μεταφέρθηκαν στο νησί Λαμπεντούζα της νότιας Ιταλίας, διευκρίνισε το πρακτορείο, επικαλούμενο τους επιζήσαντες.
Ανάμεσα στα 31 θύματα είναι εννέα γυναίκες. Οι επιζώντες είπαν ότι είναι υπήκοοι της Νιγηρίας, της Γκάμπιας, του Μπενίν και της Σενεγάλης και βρίσκονταν στη θάλασσα επί τρεις ημέρες. Η ιταλική ακτοφυλακή συνεχίζει τις έρευνες αναζητώντας επιζώντες.
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούν να φθάσουν στις ακτές των κρατών της νότιας Ευρώπης κάθε χρόνο μέσω της Μεσογείου, συχνά με πλοία που δεν είναι καν αξιόπλοα, για να ξεφύγουν από τη φτώχεια και τους διωγμούς.

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα!

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα!
Πιο ζεστή μέρα η Τρίτη με 40 βαθμούς
Ο πρώτος καύσωνας του φετινού καλοκαιριού είναι εδώ και με τη… βούλα!
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την… εισβολή της ζέστης που ξεκινά από σήμερα αλλά ευτυχώς θα μας ταλαιπωρήσει μέχρι την Τετάρτη.
Η πιο ζεστή μέρα της εβδομάδας θα είναι η Τρίτη, όταν κυρίως στη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο, αλλά και σε κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία, ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει ακόμη και στους 40 βαθμούς Κελσίου κατά τόπους.
Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΛΛΑ... Θεωρούν ύποπτους φοροδιαφυγής και "ξετινάζουν" άνεργους & συνταξιούχους

Η Εφορία θεωρεί ύποπτους φοροδιαφυγής τους ανέργους και του χαμηλοσυνταξιούχους, αλλά και αυτούς που δικαιούνται μικρής επιστροφής φόρου και τους καλεί να πάρουν τα κιτάπια τους και να περάσουν από τα γκισέ για… επανέλεγχο. Τα παράδοξα του Τaxisnet δεν έχουν προηγούμενο όταν πρόκειται για μισθωτούς, ανέργους και συνταξιούχους. Όταν πρόκειται για φοροφυγάδες εκατομμυρίων ευρώ το σύστημα κάνει τα στραβά μάτια.
Χιλιάδες πολίτες που επιχείρησαν να καταθέσουν οι ίδιοι ή μέσω των φοροτεχνικών τους τις φορολογικές τους δηλώσεις βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα κόκκινο μήνυμα να αναβοσβήνει στην οθόνη του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή. Με αυτό το μήνυμα η Εφορία τους καλεί άμεσα να περάσουν από τα γκισέ για έναν «εξονυχιστικό» έλεγχο.
Κοινό στοιχείο όσων λαμβάνουν αυτό το μήνυμα με την κατάθεση της φορολογικής τους δήλωσης είναι ότι δηλώνουν μικρά ή μηδενικά εισοδήματα. Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους ή κάνουν ένα μεροκάματο την εβδομάδα ή μικροσυνταξιούχους. Αυτούς η Εφορία τους θεωρεί φοροφυγάδες.

Συλλογική κουζίνα - Προβολή ταινίας Βόλος, Τρίτη 30 Ιουλίου 2013, 21:00

__________-UwaHBS.jpg

Συλλογική κουζίνα με κρύα πιάτα και φρουτοσαλάτα και στη συνέχεια προβολή της ταινίας Take the money and run του Woody Allen.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΑΟΚ - Μέταλιστ Χαρκίφ live streaming watch LIVE=PAOK Salonika vs FC Metalist ...Δείτε στις 21:00 τον πρώτα αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


PAOK Thessaloniki FCFK Metalist Kharkiv

Πτώση οχήματος με νεκρό στην


Η Λιμενική Αρχή Ελευθερών, ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό πτώσης Φορτηγού οχήματος Ι.Χ. στο λιμένα Ελευθερών Ν.Περάμου στην Καβάλα.
Άμεσα στο σημείο μετέβη προσωπικό Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ειδοποιήθηκε για παροχή συνδρομής ιδιώτης δύτης, ο οποίος ανέσυρε τον 35χρονο μοναδικό επιβαίνοντα του οχήματος, χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο 35χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου

ΠΑΟΚ - Μέταλιστ, Ξάνθη - Σταντάρ Λιέγης Live Streaming TV | Live .


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου