Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

Γάλλοι ειδικοί θα εκπαιδεύσουν εφοριακούς


Αποφασισμένη να πατάξει τη φοροδιαφυγή φαίνεται πως είναι η κύβερνηση και για το λόγο αυτό επιστρατεύει 4.000 "φοροράμπο" οι οποίοι έχουν αρχίσει ήδη να εκπαιδεύονται και η κατάρτισή τους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του 2014.
Πρόκειται για 4.000 φοροελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων που εκπαιδεύονται πάνω στις νέες έμμεσες τεχνικές ελέγχου για να είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν αδήλωτα εισοδήματα τόσο φυσικών όσο και νομικών προσώπων.
Έφεραν Γάλλους εκπαιδευτές για να μάθουν στους εφοριακούς πώς να εντοπίζουν τους φοροφυγαδες
Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", Γάλλοι εκπαιδευτές ανέλαβαν την εκπαίδευση περίπου 60 Ελλήνων συναδέλφων τους πάνω στις νέες αυτές και από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν από κοινού την εκπαίδευση του νέου υπερελεγκτικού σώματος εφοριακών.

ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΗΝ

Επιχείρηση διάσωσης, με αεροδιακομιδή μέλους πληρώματος γαλλικού πολεμικού πλοίου, το οποίο έπλεε στα ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο, πραγματοποήσε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας...

Σύμφωνα με το κυπριακό υπουργείο Άμυνας, το σήμα αφορούσε μέλος του πληρώματος, το οποίο υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
Στην περιοχή έσπευσε το ελικόπτερο «ΙΑΣΩΝ» της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, στο οποίο επέβαινε νοσηλευτής της Ιατρικής Ομάδας της Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Καυτός «αποχαιρετισμός» του Ιουλίου

ΤΟΥΣ 40ο ΚΕΛΣΙΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ

* Το πρώτο κύμα καύσωνα του καλοκαιριού... * Πτώση της θερμοκρασίας από την Τετάρτη και νέα «θερμή περίοδος» από την Κυριακή 4 Αυγούστου.

Κύμα καύσωνα από χθες στη Λάρισα, με τη θερμοκρασία να προβλέπεται να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα, για τουλάχιστον τρεις συνεχόμενες μέρες.

Τα Μούλικα του Αδόλφου

Από την σειρά μας "Τα Μούλικα του Αδόλφου"

4η δίκη ΣΠΦ - 14η συνεδρίαση, Παρασκευή 26.7.13

Λόγω σοβαρών υποχρεώσεων, καθυστερήσαμε στην προσέλευση στη δίκη και έτσι δεν μπορέσαμε ν' ακούσουμε την τοποθέτηση του Χρήστου Τσάκαλου, ο οποίος εξέθεσε διεξοδικά, όπως πληροφορηθήκαμε, τις θέσεις της ΣΠΦ επί των ενστάσεων που έχουν υποβάλει οι συνήγοροι και για μια σειρά άλλα ζητήματα. Η τοποθέτηση ήταν προφορική και έτσι αδυνατούμε ν' αναφερθούμε ακόμη και στα βασικά της σημεία.

Η συνήγορος Α. Παπαρρούσου, εκτός από ένσταση απόλυτης ακυρότητας λόγω αοριστίας του κατηγορητηρίου, υπέβαλε και ένσταση εκκρεμοδικίας, την οποία είχε υποβάλει και στο Συμβούλιο Εφετών, το οποίο δεν τοποθετήθηκε επ' αυτής. Επεσήμανε ότι δεν είναι δυνατόν ο εντολέας της Α. Μητρούσιας να διώκεται και να δικάζεται εσαεί για το αδίκημα της συμμετοχής στην οργάνωση ΣΠΦ, εφόσον δικάστηκε μια φορά για τη λεγόμενη υπόθεση του Χαλανδρίου. Διευκρίνισε, ακόμη, ότι ο Α. Μητρούσιας βροντοφωνάζει ότι ποτέ δεν υπήρξε μέλος της ΣΠΦ, ενώ το ίδιο επαναλαμβάνουν συνέχεια και τα φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ. Ενημέρωσε τέλος, ότι την ένσταση εκκρεμοδικίας την

Μ.Χρυσοβελώνη: Εξοντώνουν μικροεμπόρους και υπαλλήλους ανοίγοντας τα καταστήματα τις Κυριακές

Ξεκάθαρα αντίθετη στην στη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές δηλώνει η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη. ’’Παρά τις μαζικές αντιδράσεις όλων των εμπλεκομένων, οι αρμόδιοι επιμένουν στην λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Είναι σαφές ότι ο κ. Χατζηδάκης ζει σε άλλη διάσταση, αν πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο θα τονωθεί η αγορά. Νομοτελειακά το μόνο που θα επιτευχθεί είναι η ενίσχυση των πολυεθνικών εταιριών και η αποδυνάμωση μέχρις εσχάτων μικροεμπόρων και υπαλλήλων’’ υποστηρίζει η Βουλευτής Μαγνησίας.

Η κα Χρυσοβελώνη μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής για την εν λόγω διάταξη απήυθυνε δριμύτατο κατηγορώ προς τους αρμοδίους τονίζοντας ότι με την συγκεκριμένη απόφαση συνυπογράφουν την εξόντωση των επαγγελματιών της αγοράς ’’Το υπουργείο έμεινε μόνο του εναντίον όλων, να υπερασπίζεται την άχρηστη αυτή διάταξη. Και ρωτάω: γιατί νομίζει η Συγκυβέρνηση ότι οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι αντιδρούν τόσο πολύ; Δεν θέλουν το καλό τους; Δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις ανάγκες της πελατείας τους;

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΕΊ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΑΤΙ ΡΟΔΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!

Μάχη με της φλόγες θα δώσουν απόψε οι κάτοικοι του χωριού των διδασκάλων

Το Βάτι σε πύρινο κλείο ...
καλούνται εθελοντές !!!!Οι κάτοικοι αρνούνται να εγκαταλείψουν της εστίες τους ,και η πύρινη λαίλαπα πλησιάζει το χωριό!!!!Η φωτιά είναι εκτός ελέγχου και υπάρχει κίνδυνος να καούν οικίες!!!
Στην περιοχή επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες και πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Μόλις μιλήσαμε τηλεφωνικά με αναγνώστη και μας ανάφερε πως θα έχουν δύσκολο βράδυ !! η πυροσβεστική είναι στο χωριό αλλά κανείς δεν νιώθει ασφαλής/

Πώς γίνεται να είμαστε τόσο λίγοι;

Γεια σου Πιτσιρίκο. Διάβασα το γράμμα της αισιόδοξης εκπαιδευτικού που δημοσίευσες. Έχοντας ζήσει τα ίδια γεγονότα και από την ίδια θέση, οι εντυπώσεις και οι εμπειρίες μου επιβεβαιώνουν αυτές της συναδέλφου. Μόνο στην πορεία των εκπαιδευτικών μαζί με τους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς μπάτσους τα είδα λίγο αλλιώς:
Πράγματι, κατέβηκε κόσμος από όλη την Ελλάδα. Ήμασταν όμως λίγοι. Ελάχιστοι, αν ο σκοπός ήταν να τρομάξουμε οποιονδήποτε. Πώς γίνεται να ήρθαν από όλη την Ελλάδα και να είμαστε τόσο λίγοι; Η μόνη εξήγηση που βρίσκω ήταν ότι από την Αθήνα ήρθαν ελάχιστοι. Οι προσωπικοί μου γνωστοί από την Αθήνα ήταν πράγματι ελάχιστοι. Δεν κατεβαίνουν ποτέ. Φοβούνται; Βαριούνται; Απαξιώνουν; Πάντως δεν έρχονται.
Άλλη παρατήρηση ήταν ότι η πορεία υστερούσε σε ομορφιά και καλαισθησία. Δεν πρόσεξα αν φορούσαν 20ποντες γόβες, αλλά μια ωραία γυναίκα δεν είχε, να αναπαύσεις τη ματιά σου. Όλο δασκαλόφατσες. Μόνο στη γωνιά με τους δημοτικούς μπάτσους έφτιαχνε λίγο το πράγμα. Δεν είναι έτσι συνήθως στις πορείες: είχα συνηθίσει να βλέπω φρέσκο κόσμο, νιάτα.
Θα έλεγε κανείς ότι είτε οι ωραίες δε γίνονται δασκάλες (και οι ωραίοι ίσως, αλλά αυτό δε με απασχόλησε ιδιαίτερα) ή ότι το δασκαλίκι ασχημαίνει τον άνθρωπο. Αλλά δεν είναι έτσι, υπήρξα και νεοδιόριστος όχι πολύ παλιά και είδα τόσους ωραίους και νέους ανθρώπους όσο σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Δεν ξέρω πού ήταν εκείνη τη μέρα.

Η καλύτερες φωτογραφίες βγαίνουν την κατάλληλη στιγμή......

0
1 At the Right Moment. Part 25 (41 pics)

Δείτε κορίτσια σε καυτά και τρελά Μπικίνι

girls in hot and crazy bikinis01 Girls in Hot and Crazy Bikinis

Melanie Iglesias σε Hot Φωτογραφίες


Η στιγμή που ο άνεμος προσπαθεί να σηκώσει το φόρεμα της Kim Kardashian

Wind blows Kim Kardashian's dress1

Έρχεται νέο κύμα καύσωνα από Δευτέρα…


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και βόρεια, περιμένουμε σήμερα, ωστόσο από την Δευτέρα, έρχεται νέο κύμα καύσωνα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 34 στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 35 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύσεις μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Δευτέρα

Πώς να προφυλαχθείτε από τον καύσωνα

Αναλυτικά:

1. Αποφυγή έκθεσης στον ήλιο και παραμονή σε σκιασμένους και δροσερούς χώρους. Σε περίπτωση αναγκαστικής έκθεσης στον ήλιο πρέπει να χρησιμοποιείται καπέλο ή γενικά κάλυμμα κεφαλής. Η ένδυση να αποτελείται κατά προτίμηση από ...
λεπτά, ευρύχωρα, ανοιχτόχρωμα, κυρίως βαμβακερά ενδύματα.

2. Αποφυγή, κατά το δυνατό, σωματικής κόπωσης.

Στείρι Βοιωτίας - «Στείρι - Πολιτιστικός Αύγουστος 2013»

DORTMUND-BAYERN LIVE STREAMING | ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ LIVE STREAMING Watch Borussia Dortmund v Bayern Munich live stream July 27


Απο τα παλιά … Μαρία Σολωμού topless !

Διακοπές στη Χαλκιδική για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Βουτιές στη θάλασσα και beach volley για τη γνωστή παρουσιάστρια

Διακοπές στη Χαλκιδική για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου
Η τηλεοπτική σεζόν έχει ολοκληρωθεί εδώ και εβδομάδες και η Βίκυ Χατζηβασιλείου απολαμβάνει πλέον ξένοιαστες στιγμές στη συμπρωτεύουσα.
Βρίσκεται στο εξοχικό σπίτι της οικογένειάς της στη Χαλκιδική μαζί με το σύζυγό της Γιάννη Ακκά και τους δυο γιους της, Χρήστο και Ορφέα.

Κέρδη και εκμετάλλευση πάνε μαζί!

Η κερδοφορία των εφοπλιστών ακόμα και εν μέσω κρίσης είναι απίστευτη. Αυτό φαίνεται και από την ετήσια έκθεση της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, όπου ο ελληνόκτητος στόλος το 2012 μετρούσε 3.428 πλοία, από 3.325 που ήταν το 2011. Μόνο το πρώτο 6μηνο του 2013 επένδυσαν 5,5 δισ. δολάρια σε νέες παραγγελίες και αγορές πλοίων. Ενώ σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 200 δισ. δολάρια τα κέρδη τους την τελευταία δεκαετία. Κάθε σεντ είναι ακριβοπληρωμένο με ιδρώτα και αίμα από τους ναυτεργάτες και τους εργαζόμενους της στεριάς (κανείς δεν ξεχνάει τους 14 νεκρούς της ΠΕΤΡΟΛΑ, τους 81 επιβάτες και ναυτεργάτες του «ΣΑΜΑΙΝΑ», τους 8 μεταλλεργάτες του «FRIENDSHIPGAZ» κ.ά.). Ενώ είναι αμέτρητα τα προνόμια φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις που τους προσφέρουν διαχρονικά οι κυβερνήσεις της πλουτοκρατίας, όπως και η...
σημερινή, λεηλατώντας διαρκώς τις τσέπες του λαού.

To παράνομο ησυχαστήριο του βουλευτή στην παραλία της Νταμούχαρης στο Πήλιo
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, Φίλιππος Καραμέτος


Αγόρασε τα ερείπια ενός στάβλου που βρίσκεται τρία βήματα από τη θάλασσα, στην παραλία της Νταμούχαρης στο Πήλιο, και τον μετέτρεψε σε σπίτι. Στη συνέχεια θέλησε να έχει και εξωτερική αυλή επί της παραλίας, για να αναπαύεται τις ημέρες του θέρους.

Οικειοποιήθηκε το δημόσιο παγκάκι που είχε τοποθετήσει ο Δήμος για τους λουόμενους και τους επισκέπτες. Στη συνέχεια πρόσθεσε μια μεγάλη ομπρέλα, ένα τραπέζι και σαλόνι κήπου.

Στις 15.000 οι απολύσεις, πρώτοι στη λίστα ψυχικά ασθενείς και χρόνιοι πάσχοντες

Συνάντηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα
Την πρόθεση της κυβέρνησης να στείλει στην ανεργία 15.000 εργαζόμενους του Δημοσίου, στέλνοντάς τους μάλιστα κατευθείαν στον Καιάδα, αφού «πρώτοι θα δουν την έξοδο οι ψυχικά ασθενείς, οι χρόνιοι πάσχοντες, οι αναξιοπαθούντες», επιβεβαίωσε χτες ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με το ΔΣ της ΟΛΜΕ, στο πλαίσιο κινητοποίησης που είχε εξαγγείλει η Ομοσπονδία ενάντια στις διαθεσιμότητες. «Φέτος προς την έξοδο από το Δημόσιο θα βγουν 4.000 εργαζόμενοι και του χρόνου άλλες 11.000», είπε ο υπουργός Οικονομικών, σκιαγραφώντας την αύξηση της ελαστικής εργασίας και την άμεση διολίσθηση του κράτους σ' ένα μικρό, ευέλικτο κι αυταρχικό που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του κεφαλαίου και θα είναι απαλλαγμένο από βασικές αρμοδιότητες.

39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Οι κεντρικές εκδηλώσεις του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στο Πάρκο «Τρίτση», στο 'Ιλιον, στις 19, 20 και 21 Σεπτέμβρη.
Το Σάββατο 21 Σεπτέμβρη θα μιλήσει στο Φεστιβάλ ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και θα χαιρετίσει ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων έχει ως εξής:...
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
21.30 «Γενιές σημαδεμένες», ροκ όπερα σε κείμενα του Μπ. Μπρεχτ. Συνθέτης: Τάσος Γκρους. Συμμετέχουν: Καλλιόπη Βέττα, Kollektiva «Anthis's Children Choir» και Μαρία Παπαγιαννάκη - Κόμη.
23.00 Συναυλία με τους Νίκο Πορτοκάλογλου - Φίλιππο Πλιάτσικα.
ΛΑΪΚΗ ΣΚΗΝΗ

3ήμερο Festival ελευθερίας ΒΕΡΟΙΑ, Σάββατο 27 Ιουλίου 2013, 08:00


1005884_525881017472468_1357006002_n-9BiVt5.jpg
Η εικόνα εμφανίζεται σε σμίκρυνση (φυσικό μέγεθος)

ΤΟ 3 ΗΜΕΡΟ FESTIVAL ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ετοιμάζεται να προσφέρει ατόφια βρώμικη underground μουσική με συγκροτήματα από ολόκληρη την ελλάδα.

Σκοπός του FESTIVAL, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η συγκέντρωση χρημάτων για τα δικαστiκά έξοδα συντρόφων όπως επίσης και η στήριξη στο αυτοδιαχειριζόμενο STUDIO που εξοπλίζεται με μηχανήματα για να καταφέρουμε σιγά σιγά να στήνουμε το FESTIVAL όπως και κάθε εκδήλωση με τον δικό μας ήχο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου