Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Στην 131 Α/Κ Μοίρα Μέσου Πυροβολικού στον Προβατώνα αδιαφορούν για την υγεία των φαντάρων

Φίδια/Προβλήματα Υγείας -Γραφειοκρατία διοικητών=1-0

Βυσματικές Μεταθέσεις και Αποσπάσεις «χώνουν» του φαντάρους


Ήμαστε φαντάροι στην 131 Α/Κ Μοίρα Μέσου Πυροβολικού στον Προβατώνα.
Η μονάδα στέλνει στρατιώτες στο φυλάκιο Κοτρωνιάς που επανδρώνεται και από άλλες μονάδες.
Στο συγκεκριμένο φυλάκιο ωστόσο, δεν υπάρχει γιατρός, μόνο τα απολύτως βασικά υλικά για

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΆΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΛΕ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ

ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΟ CHICEN CHICEN ΑΠΆΝΤΗΣΗ

Με εντολές της ΕΕ κόψανε στην μέση τα καίκια Σήμερα το μόνο που έμεινε στους νησιώτες για να ζήσουν είναι ο τουρισμός.ΚΟΡΟΙΔΑ....

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada

Και μετά χρεοκοπήσαμε…

 Έρευνα των αιτιών της χρεοκοπίας

Με εντολές της ΕΕ κόψανε στην μέση τα καίκια και με επιδοτήσεις σπάσανε τα τρεχαντήρια διαλύοντας τις δυνατότητες και τις εναλακτικες πηγές δημιουργίας εισοδήματος στις τοπικές οικονομίες!

Οικονομίες και μικρές επιχειρήσεις θύματα του γνωστού μεταρρυθμιστικού παραλογισμού.

Σήμερα το μόνο που έμεινε στους νησιώτες για να ζήσουν είναι ο τουρισμός.

Την ίδια στιγμή όλα τα χρήματα που αφήνει ο τουρισμός στο νησί φεύγουν προς τα αστικά κέντρα για να γίνουν εισαγωγές τροφίμων και ίσως και ψαριών από γειτονικές χώρες εκτός ΕΕ όπου το ψάρεμα επιτρέπεται.

Ενα σχετικο video εδω: http://www.spiegel.tv/filme/subventionen-griechenland/

Τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργηθεί ανησυχία και αβεβαιότητα στους παραδοσιακούς επαγγελματίες ψαράδες, με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην επαγγελματική εφεδρεία. Ο αρνητισμός και η ευαισθητοποίηση στην υποτιθέμενη ζημιά που κάνουν στο περιβάλλον τα πατροπαράδοτα μέσα αλιείας δεν ευνόησαν την διαδοχή σε μια νέα γενιά ψαράδων με οικολογικές ανησυχίεςμ μόρφωση και επιχειρηματικότητα.

Για τη φτώχεια της θάλασσας, ενοχοποίηθηκαν οι παραδοσιακοί ψαράδες και υπογράφτηκαν νόμοι για την εξαφάνιση τους

Λιθόστρωτα με ιστορία Πρωτοβουλίες προστασίας παραδοσιακών καλντεριμιών της Σκιάθου


Λιθόστρωτα με ιστορία Πρωτοβουλίες προστασίας παραδοσιακών καλντεριμιών της Σκιάθου
Πρωταρχικό στόχο αποτελεί για τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Σκιάθος» η προστασία των παραδοσιακών καλντεριμιών της Σκιάθου.
Στο πλαίσιο αυτό, έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία   κάθε στοιχείου που χαρακτηρίζει τη Σκιάθο και αποτελεί  αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής  κληρονομιάς,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» ανέπτυξε συνεργασία από τον Νοέμβριο του 2012 με την  Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Θεσσαλίας, με σκοπό την κήρυξη ως νεότερου μνημείου του παραδοσιακού τύπου πλακόστρωσης του οικιστικού ιστού, δηλαδή του καλντεριμιού.
Σκοπός  η διάσωση και ανάδειξή του, καθώς έχουν ήδη παρατηρηθεί έντονες αλλοιώσεις από επεμβάσεις,  λόγω των εργασιών στα δίκτυα αποχέτευσης, ύδρευσης κ.λ.π. Τα καλντερίμια της Σκιάθου, τα λιθόστρωτα δρομάκια - έργα τέχνης, που διασχίζουν τα σοκάκια του χωριού, αποτελούσαν πάντα κομβικό σημείο σε σχέση με την καθημερινότητα του νησιού. 
Με αφορμή την αναζήτηση στοιχείων γα την ιστορική τεκμηρίωση του καλντεριμιού, τα μέλη του Συλλόγου διενέργησαν έρευνα στα αρχεία του Δήμου, από όπου εντοπίστηκαν  34 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου από το 1906 έως και το 1930, όπου περιγράφονται οι αποφάσεις κατασκευής των λιθόστρωτων καλντεριμιών.
Τα παραπάνω αρχεία συνοδευόμενα από φωτογραφικό υλικό και χάρτες  του οικιστικού ιστού, στο κομμάτι του οποίου αναπτύσσεται το δίκτυο των καλντεριμιών, στάλθηκαν στην Υπηρεσία. Για την συλλογή των παραπάνω στοιχείων πολύτιμη ήταν η βοήθεια της Αντιδημάρχου κ. Τσολοβίκου και της προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Μάγδας Άννης για την  πρόσβαση στα αρχεία του Δήμου.

Δεν είναι ηλίθιοι, προδότες είναι...

Η συμφωνία για ελληνική αποχώρηση από την ΑΟΖ έχει προηγηθεί και οι περιφερόμενοι πανικόβλητοι καραγκιόζηδες σαν τον Μπέη Βενιζέλο χρειάζονται προκειμένου να αρχίσει επισήμως και η προετοιμασία των πολιτών. Τα οικόπεδα νότια του Καστελόριζου μας τελείωσαν (εξάλλου υπήρξε και η σχετική αμερικανική "παρότρυνση" και "συμβουλή" πως δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το θέμα και πως πρέπει να συμφωνήσουμε με την Τουρκία (για να μην ξεχνάμε τις εντολές που δόθηκαν ΚΑΙ επισήμως)...
Ο Μπέης Βενιζέλος, είναι ο πρώτος που πρόθυμα έτρεξε να ικανοποιήσει την διαταγή "βγάλτε το θέμα με το μοίρασμα της ενέργειας με...
την Τουρκία".
Ο Μπέης Βενιζέλος ξέρει τώρα που αν αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα, θα καθίσει στο σκαμνί με κατηγορία για εσχάτη προδοσία. Το ίδιο και ο συνεργάτης του Σαμαράς... Αυτή η γνώση της τιμωρίας αν φύγουν από την εξουσία θα τους κάνει πιό σκληρούς (εκτός αν έρθει κάποιος που προωθηθεί από το μεγάλο αφεντικό και τους αφήσει ατιμώρητους, όπως έγινε με τον ΓΑΠ).
Οι καταστάσεις πλέον τρέχουν. Τα αφεντικά βιάζονται, γιατί ο χρόνος τους πιέζει. Και είναι εκείνος ο χρόνος που κάνει τον Έλληνα να συνειδητοποιεί τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα. Κι επειδή συμβαίνει μία τεράστιου μεγέθους κλοπή, οι κλέφτες φοβούνται μήπως πιαστούν στα πράσα.

Σαμαράς…ο ταβερνιάρης!

Σούργελο είναι ο Σαµαράς. Έκανε …διάγγελµα προς τον ελληνικό λαό µέρα µεσηµέρι ότι µειώθηκε για έξι µήνες δοκιµαστικά ο ΦΠΑ στις ταβέρνες! «Βάλε µας, κάπελα, κρασί»! Αυτό θα είναι το νέο σλόγκαν της κυβέρνησης Σαµαρά – Βενιζέλου. Ο Σαµαράς θα σερβίρει και ο Βενιζέλος θα είναι πελάτης στο καπηλειό της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ! «Είναι µήνες τώρα που πήρα πάνω µου αυτή τη µεγάλη µείωση φόρων στην Ελλάδα. Δεν ήταν εύκολο. Αλλά είπα στην τρόικα…» ανέφερε µεταξύ άλλων στο διάγγελµά του ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός – ταβερνιάρης, προκαλώντας τον καγχασµό όλων των Ελλήνων πλην των συναδέλφων του, των υπόλοιπων ταβερνιάρηδων, οι οποίοι θα κερδίζουν 10% παραπάνω!

Watch Live Streaming Greece U20 Vs Turkey U20 Basketball livestream 7/21/2013 Δείτε Live το Ελλάδα- Τουρκία (basket)

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Κόντρα στην Τουρκία για την 5η θέση οι νέοι

Κόντρα στην Τουρκία για την 5η θέση οι νέοι
Με αντίπαλο την Τουρκία η εθνική ομάδα νέων ανδρών θα παίξει για την 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενείται στην Εσθονία. Η Τουρκία, στο δικό της αγώνα κατάταξης, κέρδισε τη Λιθουανία με 70-68 και θα βρεθεί την Κυριακή (21/7, 15:45) για δεύτερη φορά στο δρόμο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη διοργάνωση. Κι αυτό γιατί οι δύο εθνικές ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στο πλαίσιο της β' φάσης, με την Ελλάδα να γνωρίζει σε εκείνο το ματς την πρώτη της ήττα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με 72-70, ένα αποτέλεσμα που την έφερε στη 2η θέση του Β' ομίλου και την έστειλε πάνω στην Ισπανία στον νοκ άουτ αγώνα για είσοδο στην τετράδα.

Sexy Beach Girls (22 pics)ΔΕΙΤΕ 22 ΜΟΥΜΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

1 Sexy Beach Girls (22 pics)


12
2 Sexy Beach Girls (22 pics)

Sexy girls in Tropicana ΔΕΙΤΕ ΚΑΥΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ....

Η μεταμόρφωση της Ελεονώρας και το δελτίο με σορτσάκι (pics)

η Ελεονώρα κατάφερε μόνη της και μετά από πολλή δουλειά με τον εαυτό της να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της μετά τον δύσκολο χειμώνα που πέρασε.
Η μεταμόρφωση της Ελεονώρας και το δελτίο με σορτσάκι (pics)

Ξενοδοχείο για γυμνιστές άνοιξε τις πύλες του στη

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του ξενοδοχείου, «ο γυμνισμός είναι υποχρεωτικός σε ολους τους εξωτερικούς χώρους που βρίσκονται στα όρια των εγκαταστάσεων του συγκροτήματος»
Ξενοδοχείο για γυμνιστές άνοιξε τις πύλες του στη Ρόδο
 
Στην κοινότητα Παραδείσου της Ρόδου άνοιξε τις πύλες του ξενοδοχείο γυμνιστών.

Το ξενοδοχείο συνεργάζεται με τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών, απευθύνεται αποκλειστικά σε γυμνιστές και λειτουργεί με εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο 18ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Ρόδου-Καμίρου ανάμεσα στις κοινότητας Παραδείσου και Θεολόγου.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ 90% ΣΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΆΦΗΝΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ...ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΜΑΥΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ

Πάει για στόπερ η ΑΕΚ

Το βάρος στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού ρίχνει η ΑΕΚ και εντός της ερχόμενης εβδομάδας δεν αποκλείονται εξελίξεις.
Πάει για στόπερ η ΑΕΚ
Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει τους Τσούπρο, Σταθάκη, Ντούμπερετ και αναζητά έναν έμπειρο στόπερ  που θα αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνάς της.
Στην κορυφή παραμένει ο Μπρούνο Τσιρίλο την ώρα που εξετάζονται κι άλλες λύσεις από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα, με τον Τραϊανό Δέλλα να αποφασίζει σύντομα για το θέμα.

Ανοιχτή συνέλευση αναρχικών - αντιεξουσιαστών ΒΟΛΟΣ, Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, 21:00


matsagou_2.jpg

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Watch MotoGP Live Streaming US GRAND PRIX Laguna Seca USA Live Stream

Κυριακη, 21 Ιούλιου 2013
F1 Live Streaming | MotoGP 2013 Live

Άδωνις: Οι στριγκλιές της νεόπλουτης γελοιότητας…

Με τον Άδωνι Γεωργιάδη έχουμε καιρό να ασχοληθούμε. Έχουμε γράψει τόσα πολλά για την παραληρηματική γελοιότητα αυτού του τηλεπλασιέ, που κάθε καινούργιο μας γραπτό μοιραία θα έπεφτε σε επαναλήψεις.
Μας βελόνιασε, όμως, ένα πολύ εύστοχο κείμενο με τον τίτλο:
«Το μπουλούκια και τα μπουμπούκια»
Το διαβάσαμε στο ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ 
Θα αναδημοσιεύσουμε ένα παλιό μας κείμενο (Ιούνιος 2009), που συνθέτει το πολιτικό και ψυχολογικό πορτρέτο του απίθανου αυτού σημαιοφόρου του ΚΙΤΣ.
Το γελοίο και το γλοιώδες της απληστίας των νεόπλουτων
Η αθλιότητα και η αμηχανία ενός κόσμου που καταρρέει αποτυπώνεται πιο δραματικά και πιο χυδαία στην ακόρεστη απληστία της πολιτικά πολύχρωμης κάστας των νεόπλουτων.
Σε εποχές σήψης και παρακμής το γελοίο, το γλοιώδες, αλλά και η θηριώδης κακογουστιά παίρνουν απαίσιες μορφές, απαστράπτουσες στα πρόσωπα των... νεόπλουτων της πολιτικής εξουσίας και των τηλεοπτικών κοπράνων.

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Ποια δικαιοσύνη; Ποιος εισαγγελέας;

Υπό την ανοχή Πολεοδομίας και Αστυνομίας συνεχίζει και σήμερα να παρανομεί η "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" πραγματοποιώντας εργασίες εκσκαφών στο χώρο του εργοστασίου. Η Αστυνομία μάλιστα παρευρίσκεται στο χώρο προστατεύοντας την παρανομούσα εταιρεία.
Σύμφωνα με την απόφαση του ΣΤΕ, η αναστολή αφορά εργασίες για την έδραση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η εταιρεία πραγματοποιεί εργασίες εκσκαφών και διαμορφώσεων για την κατασκευή του εργοστασίου. Σύμφωνα με το άρθρο 4. παρ.16 του ΓΟΚ άδεια δόμησης απαιτείται για:
Εκσκαφές, επιχώσεις, επιστρώσεις, διαμορφώσεις οικοπέδων και γηπέδων με σκοπό τη...
δόμηση.

ΔΕΙΤΕ: Έκοψε ανάσες η Δήμητρα Ματσούκα με το μαγιό της


Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα...
όχι για διακοπεριοδικό πές, αλλά για παράσταση με τον Στέλιο Μάινα και την Ελένη Καστάνη. Αυτό όμως, δεν εμπόδισε την ηθοποιό να επισκεφτεί την πισίνα τ0υ ξενοδοχείου, όπου διέμενε και να καταπλήξει τους παρευρισκόμενους με την άψογη σιλουέτα της και το καυτό της μπικίνι. Η Δήμητρα Ματσούκα δεν συνοδευόταν από τον σύντροφό της Γιάννη Φιξ, αφού ο ίδιος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις που τον κράτησαν μακριά από την αγαπημένη του. Δείτε τις φωτογραφίες, όπως τις δημoσιεύσε το You :

Το μαγιό που ξεσηκώνει όλους τους άντρες!


Ανεβάζει και ξεδιψά συγχρόνως

Ήρθε το μαγιό - ανοιχτήρι...ιδανικό για τους λάτρεις της μπύρας! 


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΑ 17000000....

ΕΔΩ ΙΝΑΙ ΟΛΑ

BOΛΟΣ Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας εμποροϋπαλλήλων- ΠΑΣΕΒΕ

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας εμποροϋπαλλήλων- ΠΑΣΕΒΕ Την ερχόμενη Τρίτη στις 7.30 μ.μ. στην Πλ. Πανεπιστημίου
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας διοργανώνουν η Επιτροπή Εμποροϋπαλλήλων  Βόλου και η ΠΑΣΕΒΕ την ερχόμενη Τρίτη 23 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα στην Πλατεία Πανεπιστημίου. Οι εμποροϋπάλληλοι εναντιώνονται στη λειτουργία των εμπορικών επιχειρήσεων την Κυριακή μετά την ψήφιση και του πολυνομοσχεδίου που ανοίγει το δρόμο για αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και τη λειτουργία των καταστημάτων Κυριακές.
Σύμφωνα με την Επιτροπή Εμποροϋπαλλήλων και την ΠΑΣΕΒΕ,  προωθείται «η κατάργηση της Κυριακής αργίας προς όφελος των μεγαλέμπορων, των πολυεθνικών και των μονοπωλίων» επιδιώκεται η μερική απασχόληση και η απελευθέρωση του ωραρίου.  «Η κατάργηση της Κυριακής αργίας στο εμπόριο, θα ανοίξει το δρόμο για την κατάργησή της σε όσους κλάδους συνδέονται με το εμπόριο και πολύ σύντομα θα ισχύει για το σύνολο της εργατικής τάξης σε όλους τους κλάδους. Το χτύπημα της αγοράς προέρχεται από τις μειώσεις μισθών στους εργαζομένους  που ξεπερνά το 20%, στην κατάργηση ουσιαστικά των συλλογικών συμβάσεων, στη γιγάντωση της ανεργίας, στην

ΕΚΤΑΚΤΟ-Νεκρός ο Μάριο Κόλα από πυρά αστυνομικών!!!


Συμπλοκή αστυνομικών των ΕΚΑΜ πριν από λίγη ώρα με τον δραπέτη Μάριο Κόλα στη γέφυρα Βροσύνας στην Θεσπρωτία!Ο Αλβανός κακοποιός έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών!Νεότερα σε λίγο...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ SKOPELOS NEWS


Για τα τεκταινόμενα στα φροντιστήρια «Ανέλιξη» και μερικές ΠΑΜΕνέργειες...

Στα φροντιστήρια «Ανέλιξη» στην Ηλιούπολη η εργοδοσία πετάει στο δρόμο εργαζομένους οι οποίοι για 8 χρόνια δούλεψαν στη συγκεκριμένη επιχείρηση γιατί υπερασπίστηκαν τη ΣΣΕ.
Από το 2008, η εργοδοσία προσπάθησε να εξαναγκάσει εργαζόμενους καθηγητές να παραιτηθούν. Τον Σεπτέμβρη του 2012, τρεις εργαζόμενοι διεκδίκησαν αύξηση 5% λόγω συμπλήρωσης τριετίας. Να σημειώσουμε εδώ πως ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ στην επιχείρηση και δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης υπέγραψε σύμβαση χωρίς την τριετία.
Το Μάη του 2012 ανακοινώνεται στη γενική συνέλευση των εργαζομένων στα φροντιστήρια «Ανέλιξη» η διάσπαση της εταιρείας με την αποχώρηση ενός εκ των εργοδοτών.
Η εργοδοσία της «Ανέλιξης» επικαλέστηκε «τις περιορισμένες ώρες του ενός φροντιστηρίου» και απολύει 5 καθηγητές, ενώ άλλοι 5 κλήθηκαν να αποδεχτούν μείωση ωρών χωρίς μείωση του

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΈΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ?


lathraioi
Οι λαθρομετανάστες ,που όχι μόνο προστατεύονται από τα γνωστά σε όλους πλέον κυκλώματα που δρούν στην Ελλάδα, (κατηγορώντας όποιον εκφράζεται κατά την υπερσυγκέντρωσης μεταναστών στην χώρα για ρατσισμό) με απόφαση του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου θα έχουν προτεραιότητα στην εύρεση εργασίας στις χώρες που ζητούν πολιτικό άσυλο, για να μη επιβαρύνεται ο δημόσιος προϋπολογισμός τους!
Αυτά και άλλα τραγελαφικά αποφασίζονται σε νέα κοινή νομοθεσία για την παροχή ασύλου στην Ευρωπαικό κοινοβούλιο ενώ η ανθελληνική και Γερμανοκρατούμενη Κομισιόν μιλάει για "ιστορική" μέρα. Την ίδια ώρα η ΕΡΤ των ευνοημένων πολυθεσιτών έχει γίνει παγκόσμιο event για λόγους ευθιξίας του "κλάδου" σε παγκόσμιο επίπεδο...

Πως να έρθουν στην Σκόπελο για διακοπές αφού Ακριβά παραμένουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ακριβότερα τουλάχιστον κατά 5% είναι φέτος τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε ορισμένους προορισμούς, ενώ ο χρόνος ταξιδιού έχει αυξηθεί στους περισσότερους σε σχέση με πέρυσι.
Σύμφωνα με εκπροσώπους καταναλωτικών οργανώσεων, οι τιμές τους είναι «τσουχτερές» για τα ελληνικά νοικοκυριά, τη στιγμή μάλιστα που περικόπτονται μισθοί και συντάξεις.
Η τουριστική κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί και τα πλοία φθάνουν καθυστερημένα στα λιμάνια από 1 εως και 5 ώρες για εξοικονόμηση καυσίμου. Με λίγα λόγια πληρώνεις τα ίδια όπως πέρυσι αλλά φτάνεις στον προορισμό σου με καθυστέρηση καθώς τα πλοία φέτος πηγαίνουν με «οικονομικές» ταχύτητες.
Αργές ταχύτητες για εξοικονόμηση καυσίμων
Όπως καταγγέλλει στο newpost ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), κ Σάββας Τσιμπόγλου με εντολή των ίδιων των εφοπλιστών, τα πλοία κινούνται με «οικονομικές» ταχύτητες για να εξοικονομούν καύσιμα.
«Δόθηκε εντολή να πηγαίνουν τα πλοία με αργές ταχύτητες και όχι Full Speed για να γίνεται εξοικονόμηση στα καύσιμα», λέει χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «όλα τα πλοία αναχωρούν και φθάνουν στα λιμάνια του δρομολογίου τους καθυστερημένα».

Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ! Το προδοτικό κάθαρμα μίλησε για «αλλαγή γεωγραφικών δεδομένων»!

Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΣΟΚ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: «Πάμε σε αλλαγή των γεωγραφικών δεδομένων Ελλάδας-Τουρκίας» με ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ!
ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Τη σύγκληση, του τρίτου «Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας», στις αρχές της ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποφάσισαν η Αθήνα και η Άγκυρα κατά την διάρκεια της συνάντηση διάρκειας περίπου μιάς ώρας στην...
τουρκική πρωτεύουσα, των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδος και Τουρκίας, Ευ. Βενιζέλου και Αχμέτ Νταβούτογλου.

Υποψήφιοι φυλακισμένοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι

Του Άγη Βερούτη
Το κύριο αντικείμενο του σημερινού κειμένου μου αναφορικά τους ελεύθερους επαγγελματίες, είναι η φυλάκισή τους ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, και όχι ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ: Επειδή ΕΙΣΑΙ ελεύθερος επαγγελματίας ή μικρομεσαίος επιχειρηματίας, ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να πληρώνεις τον ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ που ονομάζεται Εισφορά ΟΑΕΕ, ανεξάρτητα από το τί κάνεις.

Αν δεν μπορείς να πληρώσεις τα €5.400 ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΟΑΕΕ, + τα €650-€1000 τέλος επιτηδεύματος, και το φόρο που αναλογεί στο τεκμήριο διαβίωσης των €3000 που ορίζεται ως ελάχιστο εισόδημα του ΕΕ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ.

Η διαφορά ανάμεσα στον ποινικό κρατούμενο και τον πολιτικό κρατούμενο είναι ότι ο πρώτος φυλακίζεται για κάτι που ΕΚΑΝΕ, ενώ ο δεύτερος για κάτι που ΠΙΣΤΕΥΕΙ ή για κάτι που ΕΙΝΑΙ.

Πολιτική Κίνηση «ΡΙΖ.Α-Α*» «Ενάντια στη φτώχια, Ανεργία, Καταστολή, – Για την Ανατροπή»

«Όταν ο εχθρός προελαύνει, υποχωρώ. Όταν ο εχθρός στρατοπεδεύει, τον ενοχλώ. Όταν ο εχθρός εξαντλείται, τον σφυροκοπώ. Όταν ο εχθρός υποχωρεί, τον καταδιώκω».
Ένα από τα βασικά ζητήματα, που απασχολούν τον κόσμο της εργασίας, είναι τι μπορεί και τι πρέπει να γίνει, ώστε ύστερα από απανωτές ήττες, η εργατική τάξη και οι εργαζόμενοι να ξεσηκωθούν, να πετύχουν νίκη η νίκες, που θα επαναφέρουν, το χαμένο ηθικό στις τάξεις των πρωτοπόρων αγωνιστών, αλλά και στο ίδιο το λαϊκό κίνημα.
Αυτό έχει τεράστια σημασία, γιατί σε...
συνθήκες, ολοκληρωτικού πολέμου, των δυνάμεων του κεφαλαίου, απέναντι στην εργασία -και μάλιστα όταν η τελευταία «κινδυνεύει με διάλυση και καταστροφή», χάνοντας ότι αστική κατάκτηση είχε πετύχει με σκληρούς αγώνες, στους δύο τελευταίους αιώνες – πρέπει να δώσει «άμεση και σκληρή απάντηση τώρα».
Δεν κατέχουμε την απόλυτη «επαναστατική θεωρία», ούτε έχουμε το «μαγικό ραβδάκι» για το πώς θα αναστραφεί, αυτή η κατάσταση.
Δεν είμαστε αγιογράφοι… είτε Μαρξ, είτε Μάο, είτε Λένιν, είτε Γκραμσι, είτε Τρότσκι, είτε Μπακουνιν, είτε Σμιθ κ.α και ανάλογα με την ιστορική στιγμή… χρησιμοποιούμε την ιστορική εμπειρία τους… για να απαντήσουμε σε ερωτήματα που θέτει η ζωή…
Χρειάζεται να εκτιμήσουμε, την κατάσταση (αντικειμενικοί, υποκειμενικοί λόγοι), τις διαθέσεις του λαού και της εργασίας, και να προβάλουμε ένα σχέδιο (τακτική στρατηγική) που με βάση την κρίσιμη μάζα να είναι υλοποιήσιμο.

Φόροι...φόρο και στον μαλάκα.

“Φόροι” Γ. Σουρή από το 1883

ΕΔΩ ΞΟΥ - ΕΚΕΙ Ε!Θανάσης Λαμπρόπουλος
  Α ρε αρχαία επιχειρηματική θεωρία και α ρε Νεοέλληνες επιχειρηματίες, που για να τα οικονομήσετε σκαρφίζεστε χίλιους δυο τρόπους προκειμένου να κλέψετε όχι το Κράτος και την Εφορία, αλλά όλους τους δυστυχείς κατοίκους αυτής της πανάρχαιας χώρας, που μην μπορώντας να κρύψουν ούτε ένα «σέντσι» από τους μισθούς τους (αν έχουν ακόμα) έχουν χάσει ακόμα και τα... εσώρουχά τους, που λέει ο λόγος.
Ενώ εσείς, που από 1η Αυγούστου θα πληρώνετε και μειωμένο ΦΠΑ, δεν έχετε τον... ΘΕΟ σας, αφού μέχρι και το πανάρχαιο παράδειγμα που είχε καταγγείλει στη Βουλή των Ελλήνων η τότε υπουργός Βασούλα Παπανδρέου, για ξένους και Έλληνες πελάτες εκεί στο νησί της Σαντορίνης, ξαναφέρατε στο προσκήνιο.
Βλέπετε, δεν σας έχουν βγει τα κουκιά, και τώρα που το καλοκαίρι τείνει να τελειώσει και βλέπετε ότι τα ταμεία σας δεν είναι γεμάτα -όπως άλλες, για σας χρυσές εποχές- πουλάτε τα προϊόντα σας με άλλες τιμές στους Έλληνες -ημεδαπούς- πελάτες σας και άλλες, πιο φουσκωμένες στους ξένους -αλλοδαπούς-, οι οποίοι φυσικά και δεν τρώνε κουτόχορτο, με αποτέλεσμα όταν πάνε πίσω στη χώρα τους να δυσφημίζουν τη δύσμοιρη ΕΛΛΑΔΑ με τα μελανότερα χρώματα.

Πέθανε στο δρόμο, χωρίς βοήθεια…

Πέθανε στο δρόμο, χωρίς βοήθεια…Το ΕΚΑΒ Βόλου εκπέμπει ακατάπαυστα, τους τελευταίους μήνες, σήμα κινδύνου για ανθρώπινες ζωές από την αποδυνάμωση σε οδηγούς ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας, με την ευθύνη της διακομιδής επειγόντων περιστατικών –χωρίς καμία σκέψη για τη χιλιομετρική απόσταση που πρέπει να διανυθεί, αλλά και του χρόνου που κυλά αδίστακτα για έναν ασθενή και τους συγγενείς του- να έχει μετακυληθεί στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Φαίνεται, όμως, ότι ο κώδωνας του κινδύνου χτυπά για βαρήκοους… Δυστυχώς, η προειδοποίηση του ΕΚΑΒ ότι εξαιτίας των ελλείψεων άνθρωποι κινδυνεύουν να χαθούν επαληθεύτηκε. Ενας 65χρονος, ενώ βρίσκονταν χθες στο λιμανάκι του Αη-Γιάννη Πηλίου αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Το ΕΚΑΒ, όταν δέχθηκε κλήση για το περιστατικό στις 13:52μμ ενημερώνονταν ότι ο 65χρονος είχε ακόμη τις αισθήσεις του.

Μ. Χρυσοβελώνη : Η μοίρα των ΕΛΤΑ στην Μαγνησία είναι τραγικήΆκρως καταγγελτικός  είναι ο λόγος της Βουλευτού Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη  για τις αποφάσεις του Υπουργού Μεταφορών να συρρικνώσει τα ταχυδρομικά γραφεία στο Νομό δημιουργώντας έτσι πολλά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών. ‘’ Μετά το Τρίκερι και τις Μηλιές σειρά έχει η Πορταριά. Είναι προφανές ότι οι συγκυβερνώντες αγνοώντας τις ιδιαιτερότητες των τοπικών κοινωνιών αλλά και τις ανάγκες των πολιτών προβαίνουν σε αποσπασμαστικές πολιτικές με μοναδικό γνώμονα τις περικοπές δαπανών. Επιπροσθέτως το γεγονός ότι πλέον τα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ στο Βόλο θα λειτουργούν μόλις  μέχρι τις δύο καθημερινά αποδεικνύει περίτρανα ότι

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου