Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Τραγωδία στη θάλασσα

Τραγωδία στη θάλασσα
Τραγωδία στη θάλασσα

Μία ακόμη τραγωδία γράφτηκε στις παραλίες της Κρήτης. Αυτή τη φορά στην Ιεράπετρα μια 60χρονη γυναίκα ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο της περιοχής όπου σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε.

Αστυνομία και εισαγγελείς ρίχνουν τους πομπούς της ΕΡΤ στη Δυτική Ελλάδα

Αργά το βράδυ της Κυριακής 7/7 αστυνομικές δυνάμεις -μεταξύ αυτών και ο αστυνομικός διευθυντής ασφαλείας Ζακύνθου - μαζί με μία ειρηνοδίκη και έναν ιδιώτη τεχνικό έφθασαν στον Αίνο της Κεφαλονιάς ρίχνοντας τον πομπό της ελληνικής ραδιοφωνίας. Τεχνικοί και αλληλέγγυοι πολίτες που κατέφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ζημιές στον εξοπλισμό των πομπών ενώ η αστυνομία δεν τους επιτρέπει να μπουν στα κτήρια και να εξετάσουν αν υπάρχουν φθορές και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι πάντως είναι σχεδόν βέβαιοι πως και οι εγκαταστάσεις έχουν υποστεί αδικαιολόγητες ζημιές από τους πραίτορες της τάξης.
Στην Πάτρα από την άλλη οι αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνονται προς το Παναχαϊκό Όρος όπου βρίσκονται οι πομποί για να τους βγάλουν εκτός λειτουργίας. Στην πόλη της Πάτρας όμως και συγκεκριμένα στην περιοχή του δασυλλίου υπάρχουν και εφεδρικοί πομποί, όπου εκεί έχουν μαζευτεί εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι -περίπου 500 τον αριθμό- περιφρουρώντας τους πομπούς και τον αγώνα των απολυμένων της ΕΡΤ. Η επιτροπή αγώνα Πάτρας αποφάσισε την 24ωρη συνεχή ροή ενημέρωσης μέσω του τοπικού περιφερειακού σταθμού με παράλληλη περιφρούρηση των πομπών

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΌΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΏΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΏΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΏΝ?Ε ΑΣ ΤΡΈΞΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ

alt
Πενήντα δημοτικοί αστυνόμοι σε Βόλο, Αλμυρό και Σκιάθο, μαζί με άλλους 3.700 συναδέλφους τους στην υπόλοιπη χώρα, βιώνουν από προχθές τα συναισθήματα της αγωνίας και της αβεβαιότητας για το εργασιακό τους μέλλον.
Ο όποιος οικογενειακός και οικονομικός τους προγραμματισμός είναι πλέον στον... αέρα, εν αναμονή των οριστικών αποφάσεων της Κυβέρνησης, για τον τρόπο και το χρόνο ένταξής τους στην Ελληνική Αστυνομία.
Κανείς από τους δημοτικούς αστυνόμους που υπηρετούν στο Δήμο Βόλου, δεν ήταν μέχρι χθες σε θέση να δώσει απαντήσεις, καθώς η πληροφόρηση που έχουν και οι ίδιοι από την Ομοσπονδία τους ( ΠΟΕ/ ΟΤΑ ) είναι αποσπασματική και συγκεχυμένη.
Οι πληροφορίες που υπήρχαν, μέχρι νωρίς χθες το απόγευμα, είναι ότι οι μόνοι που διασώζονται από όσους εργάζονται στη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Βόλου είναι πέντε άτομα που έχουν αποσπαστεί εδώ και δώδεκα περίπου χρόνια με απόφαση Δημάρχου. Πρόκειται για τέσσερις εργαζόμενους που αποσπάστηκαν, πριν από δώδεκα χρόνια στη Δημοτική Αστυνομία από την Καθαριότητα και το Πράσινο και ένας διοικητικός υπάλληλος που απασχολείται στη Δημοτική Αστυνομία ως υπεύθυνος Πληροφορικής.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο 4ΟΣ ΤΑΦΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΟ?

Οι λαξευτοί τάφοι στα Σεντούκια: Πολλές ιστορίες ακούγονται για κρυμμένους θησαυρούς που βρίσκονται στο γκρεμό που φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Να είναι άραγε αλήθεια ; Κανείς δεν γνωρίζει, αυτό που σίγουρα όμως γνωρίζουμε είναι ότι πρόκειται για τέσσερις  μοναδικούς αρχαίους λαξευτούς τάφους, πιθανόν της ρωμαϊκής ή της παλαιοχριστιανικής περιόδου.
Βρίσκονται στο βουνό Καρυά της Σκοπέλου (ακριβώς πάνω από το Μοναστήρι του Αγ. Ευσταθίου).
Δυο από τους τάφους είναι παράλληλοι μεταξύ τους και χωρίζονται από έναν τρίτο που είναι ημιτελής και έναν άλλο που είναι παράλληλος προς τους τρεις και βρίσκεται δυο μέτρα μακρύτερα. Οι τρεις ολοκληρωμένοι τάφοι έχουν καλύμματα 2,5 μέτρων από μονόλιθες πλάκες και βρέθηκαν ανεστραμμένες-σημάδι σύλησης.

Στον δρόμο των Παπανδρέου ο Βενιζέλος; Πως έφυγε ο Κυριακίδης κύριε αντιπρόεδρε;

Από "ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ"
Eνας βρώμικος πόλεμος χωρίς έλεος και κάτω από τα ρουθούνια της Τρόικας βρίσκεται σε εξέλιξη!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Θα υπολειτουργήσουν οι δήμοι της Μαγνησίας

Σε στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τέλος της βάρδιας προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στους δήμους και της Μαγνησίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχεδιασμό της Κυβέρνησης, αναφορικά με τη Δημοτική Αστυνομία.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων, αναφέρεται ότι στις 12 θα γίνει συγκέντρωση έξω απ΄το Δημαρχείο Βόλου και πορεία στην αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Σκιάθος: Εξιχνιάστηκε κλοπή σε σούπερ-μάρκετ μετά από ένα χρόνο

Σκιάθος: Εξιχνιάστηκε κλοπή σε σούπερ-μάρκετ μετά από ένα χρόνο
Δράστης της κλοπής είναι 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα για διάρρηξη ταβέρνας.
Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας ακόμη μια περίπτωση κλοπής από κατάστημα «σούπερ-μάρκετ» που είχε λάβει χώρα την (09-07-2012) στη Σκιάθο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου