Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτινό χρώμα στη Σκιάθο

Γιορτινό χρώμα στη ΣκιάθοΣημείο συνάντησης των Σκιαθιτών κάθε ηλικίας αποτέλεσε για μια ακόμη χρονιά ο χώρος του Γυμνασίου - Λυκείου Σκιάθου, όπου «φιλοξενήθηκε» το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε για μικρούς και μεγάλους ο Δήμος Σκιάθου, σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού.  
Η παραπάνω εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Σκιάθου, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Σκιάθου, τους Εκπαιδευτικούς των Σχολείων, τους μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου, το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Σκιάθου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου, το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου, τη Διεθνή Ένωση Γυναικών Σκιάθου,  το Πολιτιστικό Εργαστήρι, την «Πράσινη Αλεπού», την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Σκιάθου και το Σύλλογο «οι Φίλοι του Κάστρου».
Η χαρούμενη εκδήλωση πλαισιώθηκε από χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τη συμμετοχή περισσότερων από 400 παιδιών, αλλά και πολλών κατοίκων του νησιού.

Η χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου συμμετείχε στην ίδια εκδήλωση, τραγουδώντας κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας μουσικής κ. Φανής Μπαρμπή. Τμήματα ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής του αθλητικού τμήματος παρουσίασαν επίσης ένα όμορφο θέαμα στους παρευρισκομένους, με την καθοδήγηση της κ. Τζίτζι Βαρσάκη.
Οι ιθύνοντες του Δήμου Σκιάθου επεσήμαναν τη συμβολή των εθελοντικών δυνάμεων του νησιού για την επιτυχία της εκδήλωσης, τονίζοντας παράλληλα ότι: «η εθελοντική προσφορά των φορέων της Σκιάθου σε συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου έδωσε μηνύματα ειρήνης, συλλογικότητας και αγάπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger