Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Σποράδες Ακαρπες οι έρευνες στην Αλόννησο


Ακαρπες οι έρευνες  στην Αλόννησο  Ακαρπες ολοκληρώθηκαν και χθες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 54χρονου από το Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Οι έρευνες συνεχίστηκαν από κλιμάκια της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Δασικής Υπηρεσίας και εθελοντών.
Η επιχείρηση αναζήτησής του πρόκειται να συνεχιστεί και σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας.
Ο 54χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης επισκέφθηκε προ τεσσάρων ημερών το νησί της Αλοννήσου μαζί με φιλικό του πρόσωπο, σύμφωνα με πληροφορίες. Και οι δύο φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλων.
Το απόγευμα της Τετάρτης, στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλοννήσου μετέβησαν πρόσωπα του φιλικού
περιβάλλοντος, δηλώνοντας την εξαφάνιση του 54χρονου, ο οποίος έφυγε από το σπίτι, όπου φιλοξενούνταν, και δεν επέστρεψε. Για πολλές ώρες τον αναζητούσαν οι γνωστοί του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κινήθηκαν ανήσυχοι προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και ενημέρωσαν ότι χάθηκαν τα ίχνη του.
Αστυνομικοί, πυροσβέστες και δασικοί υπάλληλοι «χτένισαν» και χθες την περιοχή, αλλά με αρνητικά αποτελέσματα μέχρι το βράδυ.
Ο 54χρονος έχει ύψος 1,80μ., ελαφρύ γένι, ενώ την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε μπεζ παντελόνι, ανοιχτόχρωμο πουκάμισο και αθλητικά λευκά παπούτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger