Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Σκόπελος Δεχόμαστε παραγγελίες για κρασοστάφυλα και έτοιμο μούστο. Καλέστε για τιμές ανά ποικιλία σταφυλιών 6983776201


ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ

ΑΘΗΡΙΠοικιλία πρώιμης ωρίμανσης που θεωρείται μία από τις καλύτερες λευκές ελληνικές ποικιλίες οινοποιίας. Συναντάται κυρίως στα νησιά του νότιου Αιγαίου και στη Χαλκιδική. Δίνει κρασιά με άρωμα λουλουδιών χαμηλής οξύτητας.
ΑΣΥΡΤΙΚΟΠολυδυναμική ποικιλία από τις πιο αξιόλογες της Μεσογείου. Λίκνο της η Σαντορίνη. Δίνει κρασιά με διακριτικό άρωμα (εσπεριδοειδή), πλούσιο σώμα και οξύτητα.
ΒΗΛΑΝΑΗ ευγενική λευκή ποικιλία της Κρήτης. Δίνει κρασιά με έντονο άρωμα, νεύρο και φινέτσα.
ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑΛευκή ποικιλία έντονα αρωματική, με καταγωγή την ορεινή Ναυπακτία. Λέγεται πως η ποικιλία αυτή είναι πιθανό να συνδέεται με το φημισμένο κρασί της αρχαιότητας «Malvasia». Δίνει κρασιά με έντονο αρωματικό δυναμικό, πολυπλοκότητα, ζωηράδα καθώς και μεγάλης διάρκειας επίγευση.
ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΣΠΡΟ

Αρχαιοελληνική ποικιλία ευρύτατα διαδεδομένη στον κόσμο. Καλλιεργείται στην Σάμο, Ρόδο, Κεφαλλονιά και Ρίο Πατρών όπου δίνει μερικά από τα πιο ξακουστά γλυκά κρασιά της Ελλάδας.

ΝΤΕΜΠΙΝΑΛευκή ποικιλία με καταγωγή την Ήπειρο. Δίνει κρασιά με οξύτητα και φίνα αρώματα φρούτων. Χαρακτηριστικά είναι τα αφρώδη κρασιά που παράγονται από αυτήν.
ΡΟΜΠΟΛΑΚαλλιεργείται κυρίως στην Κεφαλονιά και είναι μία από τις πιο κομψές ελληνικές ποικιλίες. Δίνει φρέσκα κρασιά με αρώματα εσπεριδοειδών μεγάλης επίγευσης.
ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟΗ πλέον διαδεδομένη λευκή ποικιλία στη Ελλάδα και κυρίως στους αμπελώνες της Κεντρικής Ελλάδας. Μια παρεξηγημένη ποικιλία λόγω της καλλιέργειας της αποκλειστικά για την παραγωγή επιτραπέζιων και ρητινίτη οίνου. Ποικιλία που στο κατάλληλο οικοσύστημα και με τις κατάλληλες τεχνικές οινοποίησης δίνει κρασιά φρέσκα, ευχάριστα, ισορροπημένα με άρωμα λουλουδιών και φρούτων.
CHARDONNAYΑπό τις δημοφιλέστερες λευκές ποικιλίες του κόσμου. Δίνει κρασιά με φρουτώδη χαρακτήρα ( εξωτικά φρούτα ), πλούσια δομή και θαυμάσια επίγευση. Είναι η λευκή ποικιλία που εμφανίζει τη μεγαλύτερη επιδεκτικότητα στην παλαίωση.
SAUVIGNON BLANCΛευκή ποικιλία που δίνει κρασιά ζωηρά με αρωματική μύτη πράσινων φρούτων, εύκολα αναγνωρίσιμα και πολύ νωρίς έτοιμα για κατανάλωση.
ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΡΥΘΡΩΠΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ

ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟΕρυθρωπή ποικιλία η οποία συναντάται στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Πελοποννήσου (Αρκαδία, Μεσσηνία ).
Κρασιά με έντονο άρωμα μοσχάτου ( τριαντάφυλλο ), ζωηράδα και νεύρο.
ΡΟΔΙΤΗΣΠοικιλία με πολλές παραλλαγές , από τις πιο διαδεδομένες στον Ελληνικό χώρο. Δίνει λευκά κρασιά με φρουτώδες άρωμα, σώμα και φινέτσα.
ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΡΥΘΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟΓνωστό και ως “ Μαύρο Νεμέας “, θεωρείται η πιο αξιόλογη ερυθρή ποικιλία της νότιας Ελλάδας .
Κρασιά με έντονο βαθυκόκκινο χρώμα που συμπληρώνεται από ιώδεις αποχρώσεις, φρουτώδες άρωμα, βελούδινη γεύση, και επιδεκτικότητα στην παλαίωση.
ΚΟΤΣΙΦΑΛΙΗ ευγενική ερυθρή ποικιλία της Κρήτης. Σε ανάμειξη με την Μαντηλαριά δίνει βαθύχρωμους οίνους, με σώμα και επιδεκτικότητα παλαίωσης.
ΛΗΜΝΙΟΑρχαία Ελληνική ποικιλία, την βρίσκουμε στην Λήμνο και την Χαλκιδική. Δίνει κρασιά υψηλόβαθμα με ιδιαίτερο άρωμα και χαρακτηριστική γεύση.
ΜΑΝΤΗΛΑΡΙΑΚαλλιεργείται κυρίως στα νησιά του Αιγαίου, Πάρο, Σαντορίνη, Ρόδο, την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Γνωστή για το πολύ σκούρο χρώμα της, συμμετέχει σε μερικά από τα πιο γνωστά ΟΠΑΠ Εληνικά κρασιά.
ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗΗ αρωματική αυτή ποικιλία καλλιεργείται κυρίως στην Πάτρα και στην Κεφαλονιά. Η μεγαλύτερη ποσότητα αυτής χρησιμοποιείται για την παραγωγή των ενισχυμένων ερυθρών, γλυκών κρασιών παλαίωσης, που φέρουν το όνομα της ποικιλίας.
ΝΕΓΚΟΣΚΑΗ ιδιαίτερη ποικιλία της Γουμένισσας, με το έντονο ιώδες χρώμα και το χαρακτηριστικό άρωμα.
ΞΙΝΟΜΑΥΡΟΗ πιο αξιόλογη ερυθρή ποικιλία της Βόρειας Ελλάδας, από την οποία παράγεται ο ερυθρός οίνος Ο.Π.Α.Π. Νάουσσα.
Κρασιά με έντονο κόκκινο χρώμα, πλούσια δομή, πολύπλοκο μπουκέτο και έντονη επίγευση.
CABERNET SAUVIGNONΗ δημοφιλέστερη ερυθρή ποικιλία στον κόσμο.Κρασιά με σκούρο κόκκινο χρώμα, πλούσιο μπουκέτο, κομψά,ισορροπημένα με δομή και σώμα, επιδεκτικά μακρόχρονης παλαίωσης.
MERLOTΕξαιρετική ερυθρή ποικιλία με παγκόσμια απήχηση.
Δίνει κρασιά με βαθυκόκκινο χρώμα, γεμάτα, με πολύπλοκο μπουκέτο, βελούδινη γεύση και ιδιαίτερα μακρά επίγευση.
SYRAHΕυγενής ερυθρή ποικιλία, η οποία απαντάται κυρίως στην κοιλάδα του Ροδανού της Γαλλίας αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Δίνει κρασιά με έντονο κόκκινο χρώμα, καλή δομή, ταννική επίγευση και πλούσια μύτη.

Σκόπελος  παραγγελίες για σταφύλια και έτοιμο μούστο

Μεσίτης για φτηνά σταφύλια  γνωστής της αγοράς

Τηλέφωνο  Καλέστε 6983776201

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΙΤΗ ΑΝ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΚΡΑΣΟΣΤΑΦΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ?

Unknown είπε...

NAI ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΝΟΙΤΕ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?

Powered By Blogger