Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλη μια τέτοια εμφάνιση του Σοφιανου και το ΚΚΕ θα πιάσει το 0,5%. Δικαίωσε τις γκαιμπελικες δηλώσεις Βενιζέλου – Γεωργιάδη!


20130928-204852.jpgΜνημειωδεις οι δηλωσεις του κ. Σοφιανου πριν απο λιγο στον ΣΚΑΪ, οπου θα εκαναν ακομα και τον Μπάμπη να δακρύσει απο συγκίνηση.
Αποδέχθηκε πλήρως την άποψη του Βαγγέλη Βενιζελου και του Άδωνι Γεωργιάδη, οτι δηλαδη η ΧΑ ανδρώθηκε στις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα!!! Οχι ολες ομως, εξαίρεσε αυτη που πρωταγωνίστησε το ΠΑΜΕ. Ξερετε, αυτη που άνοιγε κεφαλιά και γκρεμοτσακιζε αντιφρονούντες.


Δεύτερη οικτρή δήλωση, τα περι προπαγάνδας στα σχολεία! “Δεν πρεπει να καταδικάσουμε γενικά την κομματική προπαγανδα στα σχολεία, μόνο την ναζιστική”!!! Δήλωσε. Προφανως ξεχνώντας οτι σε πολλές χωρες της Ευρώπης, τα κομμουνιστικά κόμματα
αντιμετωπίζονται ακριβως οπως τα ναζιστικά, με την ιδια μεθοδολογία που έγιναν οι νομοθετικές ρυθμίσεις για τα δευτερα.
Τρίτον, η πάγια τακτική: Οι ένοχοι για την ενίσχυση της ΧΑ, έχουν ονοματεπώνυμο… Και εκεί που περιμέναμε παλι να ακούσουμε κάποιο βαρύ όνομα τύπου “Προβοπουλος” κλπ, ακούσαμε το τροπάρι… “Καπιταλισμός”. Ακριβως αυτο που υποστηρίζουν τα νεοναζιστικά κόμματα δηλαδη. Ο σιωνοκινούμενος καπιταλισμός κλπ κλπ.
Ουτε ο ΣΚΑΪ δεν το περίμενε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger