Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο Μανωλάς στους πιο... πιστούς!

Στην 11άδα με τους πιο πιστούς ποδοσφαιριστές στις ομάδες τους παρουσιάζει δημοσίευμα του εξωτερικού τον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ.

Ο Μανωλάς στους πιο... πιστούς!
Η πρώην «σημαία» της Ένωσης έχει περίοπτη θέση στην 11άδα με τους παίκτες που έμειναν πιστοί στις ομάδες τους, αρνούμενοι προκλήσεις, οι οποίες μπορεί να είχαν απογειώσει τις καριέρες τους, λόγω της σχέσης τους με τη φανέλα. Το θέμα παρουσιάζει το «foot and ball» και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μανωλά!

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Θεωρείται ευρέως ότι είναι ο κορυφαίος Έλληνας αμυντικός που έχει παίξει ποτέ και ο καλύτερος παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Στέλιος Μανωλάς οδήγησε την ΑΕΚ στην πιο πλούσια περίοδο της ύπαρξής της. Σαν παίκτης κέρδισε έξι Πρωταθλήματα, όντας αρχηγός της ΑΕΚ στα τέσσερα από αυτά. Σύντομα, ομάδες από την Ευρώπη του χτύπησαν την πόρτα και ο Μανωλάς όπως είναι γνωστό απέρριψε δύο προτάσεις από την Πόρτο (που θα κέρδιζε σύντομα το Ευρωπαϊκό Κύπελλο του 1987) και από την Μονακό που ξόδευε πολλά.
Ο ίδιος είχε πει: "Ποτέ δεν θα αφήσω το σύλλογο που αγαπάω και θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ". Και ο Μανωλάς έμεινε πιστός στο λόγο του. Η φανέλα της ΑΕΚ ήταν η μόνο που φόρεσε ποτέ στην καριέρα του (εκτός από της Εθνικής Ελλάδας) και αποσύρθηκε ως σύμβολο της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ανιψιός του, Κώστας Μανωλάς, είναι ένας πολλά υποσχόμενος αμυντικούς του Ολυμπιακού, ο οποίος προηγουμένως επίσης έπαιξε στην ΑΕΚ».
Οι υπόλοιποι που βρίσκονται σε αυτή την ιδιαίτερη λίστα είναι ο Φραντσέσκι Τότι, ο Μπουλέντ Κορκμάζ, ο Άλαν Σίρερ, Άντζελο Ντι Λίβιο, ο Χένρικ Λάρσον, ο Φριτζ Βάλτερ, ο Στίβεν Τζέραρντ, ο Ούβε Ζέλερ ο Πολ ΜακΣτέι και ο Έντουαρντ Στρέλτσοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger