Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

οι δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες έθιξαν την ευαισθησία σου!

Μάλλον τα έχουν παίξει κάποιοι αφού αποφάσισαν να τα βάλουν με τους Ικαριώτες και μάλιστα γιατί τοποθέτησαν δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία Μεσαχτής στερώντας έτσι έσοδα από το Δημόσιο!
Στελέχη της αυτοδιοίκησης του νησιού, σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου, καλούνται να δικαστούν επειδή, «αν και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 1038460/2439/Β0010/15-4-2009 ΚΥΑ των Υφυπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών παραχωρήθηκε με αντάλλαγμα το...
δικαίωμα απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας στους ΟΤΑ Α’ Βαθμού με σκοπό (...) εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής, καθισμάτων, ομπρελών, λειτουργία τροχήλατου αναψυκτηρίου κ.λπ. και με το άρθρο 6 ορίστηκε αντάλλαγμα 20% επί των εσόδων που πραγματοποιεί ο ΟΤΑ από την άσκηση δραστηριοτήτων στον αιγιαλό και την παραλία, εντούτοις το 2009 ο Δήμος Ραχών δεν εκμίσθωσε χώρους αιγιαλού και παραλίας και τοποθέτησε δικές του ομπρέλες και ξαπλώστρες δωρεάν, αποστερώντας από το Δημόσιο το αντάλλαγμα που θα αποκόμιζε από τη μίσθωση».
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν οι: Φανούρης Καρούτσος, πρώην δήμαρχος Ραχών, νυν δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Ικαρίας, Λευτέρης Φλυτζάνης, πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Ραχών, Ευγενία Τσαντίρη, πρώην δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ραχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger