Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Στο ΟΑΚΑ το Καλλονή-Ολυμπιακός

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, τη Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 21:30 θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα σε Καλλονή και Ολυμπιακό. Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή το μεσημέρι, η ΑΕΛ Καλλονής ενημέρωσε τον κόσμο της ότι «ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Ο.Α.Κ.Α».

Με δεδομένο ότι το γήπεδο της Καλλονής δεν θα είναι έτοιμο καθώς οι εργασίες σε αυτό θα βρίσκονται σε εξέλιξη, οι άνθρωποι του νεοφώτιστου στη Σούπερ Λίγκα συλλόγου, έκριναν πως το ΟΑΚΑ είναι το καταλληλότερο γήπεδο για να φιλοξενήσει το πρώτο ματς στην ιστορία του στην κατηγορία.

Ο αντίπαλος (Ολυμπιακός) είναι το εμπορικότερο όνομα που θα μπορούσε να «πέσει» στους Μυτιληνιούς για την πρεμιέρα και με την επιλογή του Ολυμπιακού Σταδίου εξασφαλίζουν την παρουσία περισσότερων από 20.000 φιλάθλους. Πράγμα που σημαίνει και τεράστιες εισπράξεις για την ΠΑΕ ΑΕΛΚ.


Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, οι Μυτιληνιοί θα δώσουν στο ΟΑΚΑ μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ για τα υπόλοιπα (και μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδό τους) θα χρησιμοποιηθεί πιθανότατα το γήπεδο της Φυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger