Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΖΩΝΤΑΝΑ Λάρισα Πανσερραϊκός LIVE!!

alt ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-18.00-ΟΤΕ TV)

Στους ρυθμούς του αγώνα με την Λάρισα, κινείται ο Πανσερραϊκός σε αγώνα που θα γίνει την Παρασκευή (18.00), για το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Τα «λιοντάρια» μετά το 3χ3 που έκαναν, αναζητούν μια ακόμα νίκη και μάλιστα στο παραδοσιακό ντέρμπι με τους Θεσσαλούς. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου να βγάζει την αποστολή και να αναχωρεί η ομάδα για την Λάρισα. Έμεινε εκτός ο Αλεξάντερ Σίμιτς που είναι τιμωρημένος, ωστόσο στην αποστολή μπήκε κανονικά ο Τέλης Καρασαλίδης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Η αποστολή των Λιονταριών αποτελείται από τους: Λουσινί, Κουτζαβασίλης, Παντελιάδης, Τσαούσης, Δ. Τριανταφύλλου, Τοντόροφ, Μπριλάκης, Καρασαλίδης, Παρασκευαΐδης, Κ. Τριανταφύλλου, Ράνιτς, Ντα Κόστα, Τσούτσης, Κόντος,
Στεφανίδης, Μπανγκουρά, Γκουγκουλιάς, Κ. Τσιμίκας, Μίλιεβιτς. Στο αντίστοιχο περυσινό ματς, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, ο Πανσερραϊκός είχε κερδίσει με 0-1 με γκολ που σημείωσε ο Ντιόγκο Ζορντάο. Πριν δύο χρόνια οι ομάδες συναντήθηκαν στο νέο γήπεδο για την Σούπερλιγκα, με την Λάρισα να κερδίσει με 2-1, το γκολ του Πανσερραϊκού ο Λεοζίνιο. Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Πανσερραϊκού είχε κερδίσει με 1-0 την Λάρισα. Και την περίοδο 85'-86' ο Πανσερραϊκός είχε επικρατήσει με 2-3 της Λάρισας.
Τον αγώνα πρόκειται να διευθύνει ο κ.Φουκάκης του συνδέσμου Ηρακλείου, με βοηθούς τους Νικολακάκη Ηρακλείου, Δουδούμη Φθιωτίδας, 4Ος ο κ.Τζαβάρας του συνδέσμου Φδιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger