Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Δικάζονται σήμερα οι αγρότες της Λαμίας

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας δικάζονται σήμερα οι 12 αγρότες, οι οποίοι συνελήφθησαν για τα επεισόδια της Τετάρτης στην Ανθήλη. Η αστυνομία συνέλαβε χθες 4 αγρότες στο Βέλο Κορινθίας και άλλοι 4 συνελήφθησαν στα Κερδύλλια Σερρών.
Λαμία, πορεία συμπαράστασης στους συλληφθέντες αγρότες Λαμία, πορεία συμπαράστασης στους συλληφθέντες αγρότες  

Για τη μία το μεσημέρι σήμερα έχει προγραμματιστεί η δίκη των 12 αγροτών, οι οποίοι συνελήφθησαν στα επεισόδια της Τετάρτης στην Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Ανθήλης καθώς χθες η δίκη αναβλήθηκε λόγω της απουσίας των αστυνομικών- μαρτύρων κατηγορίας. Εκατοντάδες συνάδελφοί τους αναμένεται να βρεθούν και σήμερα στο δικαστήριο για να τους συμπαρασταθούν. 
 
Ένταση σημειώθηκε χθες στην Αθηνών-Πατρών, στο Βέλο Κορινθίας, μεταξύ αγροτών και αστυνομικών με αποτέλεσμα να γίνουν 4 συλλήψεις, την ώρα που οι αγρότες επιχειρούσαν να πραγματοποιήσουν συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου. Ένας 25χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για χρήση μολότοφ. Όλοι τους αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.
 
Τέσσερα άτομα-μεταξύ αυτών ένας αγροτοσυνδικαλιστής- συνελήφθησαν στα Νέα Κερδύλλια Σερρών με την κατηγορία της απείθειας.
 
Αγροτοκτηνοτρόφοι από την Ήπειρο θα συνεδριάσουν σήμερα στα Γιάννενα για να εκτιμήσουν την κατάσταση ενώ και οι αγρότες της Κρήτης οργανώνουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger