Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Στην αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου οι οικοδόμοι για ανεργία και αύξηση ορίου συνταξιοδότησης

Την αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου επισκέφτηκαν χθες το πρωί στο γραφείο της μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Λάρισας, προκειμένου να της επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας με τις θέσεις και τα αιτήματα του κλάδου τους.
Η χθεσινή διαμαρτυρία των οικοδόμων στη Λάρισα έγινε στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων με κύρια θέματα, όπως ανέφερε στην αντιπεριφερειάρχη ο πρόεδρος του Συνδικάτου κ. Κων. Μπλέκος, τη δραματική αύξηση της ανεργίας που αγγίζει στην περιοχή σχεδόν το 90% και δεύτερον την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης κατά δύο χρόνια.
Από την πλευρά της η κ. Καραλαριώτου, αφού εξέφρασε την αγωνία της για την ανεργία που αυξάνεται με δραματικούς ρυθμούς επεσήμανε ότι «η Περιφέρεια καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μείωση του προβλήματος της ανεργίας στην περιοχή μας μέσα από το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ και τα σημαντικά αναπτυξιακά έργα που πραγματοποιεί παρά τη γενικευμένη οικονομική κρίση και τα οποία δίνουν ουσιαστικά μία τονωτική ένεση στην τοπική απασχόληση».
Στη χθεσινή συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος του Συνδικάτου κ. Γ. Βαλώζος, ο γ.γ. του Εργατικού Κέντρου Λάρισας κ. Πάρις Λιόλιος, καθώς και οικοδόμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger