Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Για την επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια των δημοσιογράφων Οικονομέα, Κώνστα, Λιάρου, Καρσιώτη και Σκυλάκου...


Του Βασίλη Μπόνιου
Άγνωστοι-αναφέρει η είδηση-τοποθέτησαν γκαζάκια στα σπίτια των δημοσιογράφων Αντώνη Σκυλάκου, Χρήστου Κώνστα, Αντώνη Λιάρου, Πέτρου Καρσιώτη και Γιώργου Οικονομέα.
Από ότι μάθαμε κανενός από τα σπίτια των παραπάνω δεν διέθετε αστυνομική φρουρά-όπως συμβαίνει και με το τελευταίο λαμόγιο της δημοσιογραφίας που το χυδαίο απαράδεκτο κράτος του χορηγεί αστυνομικούς που τους πληρώνουμε όλοι μας. Επίσης αρκετά λαμόγια της δημοσιογραφίας διαθέτουν και φρουρά από γορίλες-φουσκωτούς που τους παρέχουν επιχειρηματίες τα συμφέροντα των οποίων εξυπηρετούν.
Από το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» έχουμε καταδικάσει κατ΄επανάληψη τις παπαριές του απερίγραπτου διδύμου Οικονομέα-Καμπουράκη και την στρατευμένη δημοσιογραφία τους στη λογική του...
 εργοδότη. Έχουμε καταδικάσει το γεγονός ότι ποτέ δεν έχουν καλέσει στην εκπομπή τους ενοχλητικές φωνές οι οποίες θα μπορούσαν να απειλήσουν την επιδερμική-όσο πατάει η γάτα-κριτική τους στους εκάστοτε αγαπημένους υπουργούς της οικογένειας Μπόμπολα. Έχουμε καταδικάσει τον φασισμό του Αλαφούζου ο οποίος έχει πρώτο τραπέζι πίστα τον ομοιδεάτη του Βορίδη και με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου σε ρόλο δημοσιογραφικού πιτ μπουλ-να κάμουμε τη δουλειά μας-ισοπεδώνει κάθε φτωχό συμπολίτη μας που αναζητεί το δικαίωμα σε μια ανθρώπινη ζωή.
Έχουμε γράψει κατ΄επανάληψη για τον θρυλικό Χρήστο Κώνστα, ο οποίος φορώντας τα καυτά σορτσάκια του τένις τα οποία αναδεικνύουν τις καλίγραμμες γάμπες του διασχίζει την Κηφισίας καβάλα στη μηχανή του καθώς ταξιδεύει με προορισμό τον όμιλο αντισφαίρισης του Ανδρέα Κουρή για ένα ακόμη σετ με τον σπιρτόζο Άκη Παυλόπουλο και τον πάντα fitness και αξιόπιστο Νίκο Χατζηνικολάου.
Έχουμε γράψει και για τα κατορθώματα του Λιάρου, στον οποίο οι συνάδελφοί του στο  Μega, έκαναν χοντρές πλάκες για την άδεια οπλοφορίας του. Με την ευκαιρία μάθαμε ότι και ο Λιάρος βολεύθηκε στην ΕΡΤ.
Τα λέμε όλα αυτά γιατί πιστεύουμε πως υπάρχουν πολλοί πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να εκμηδενίσεις το επαγγελματικό προφίλ ενός προκλητικού δημοσιογράφου από του να του κάψεις το σπίτι κινδυνεύοντας η να τον κάνεις ήρωα η να σκοτώσεις ένα ανυπεράσπιστο μέλος της οικογένειάς του.
Τι σου φταίει το ανήλικο κοριτσάκι του Αντώνη Σκυλάκου (φωτογραφία) και στις 4 τα χαράματα του μετατρέπεις την ζωή σε θρίλερ με τις φλόγες να γλείφουν το παράθυρό του. Στο κάτω-κάτω ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ούτε τηλεοπτικό πρόσωπο είναι, ούτε προκλητικές ήταν οι απόψεις του και στο χώρο της αριστεράς κινείται πολιτικά μια ζωή.  Του να του καις την μηχανή και να τρομάζεις το ανήλικο παιδί του πόσο επαναστατικό είναι; Αν θέλεις να τον τιμωρήσεις  για την μαλακία που έκανε να αναλάβει επικεφαλής του ΑΠΕ-το οποίο είναι σφηκοφωλιά κρατικοδίαιτων πολυθεσιτών κηφήνων, όπως και η ΕΡΤ-κάνε κριτική στα πεπραγμένα του. Ευτυχώς στην εποχή του διαδικτύου έχουμε την άνεση να μπινελικώνουμε ελεύθερα ο ένας τον άλλον.
Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τον Καρσιώτη αν πιστεύεις ότι είναι πιο αστυνόμος Μπέκας από τον Μπέκα και λιγότερο δημοσιογράφος. Ειλικρινά αν εκείνοι που έβαλαν τα γκαζάκια, έβαζαν την φαντασία τους να δουλέψει θα μπορούσαν να καταφέρουν πιο αποτελεσματικό χτύπημα σ΄ εκείνους που θεωρούν συστημικούς δημοσιογράφους.
Και κάτι ακόμη: Θέλω να πω στους γκαζάκηδες, που προφανώς λόγω ηλικίας δεν γνωρίζουν την ιστορία, ότι ο Οικονομέας κάποτε ήταν αντιεξουσιαστής ως συντάκτης της «Ελευθεροτυπίας» και μάλιστα κάθε τόσο είχε μπλεξίματα με τα καρακώλια. Όπως πιθανόν-αντιεξουσιαστές- να είστε κι εσείς που βάλατε τα γκαζάκια στο σπίτι που μένουν τα αθώα έτσι κι αλλιώς παιδιά του. Αυτά τρομοκρατήσατε. Ο Οικονομέας δεν κατοικεί εκεί. Τι φταίνε τα παιδιά του; Ανθρώπους σαν τον Οικονομέα, τον Ψαριανό, τον Ανδρουλάκη, τον Τσίμα, την Δαμανάκη τους τιμωρεί η ίδια η ζωή. Το καθημερινό κοίταγμα στον καθρέφτη. Δεν χρειάζεται εσείς να τους κάνετε ήρωες.
"κουρδιστό πορτοκάλι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger