Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ήμασταν ΟΛΟΙ εκεί…




            Η υπέροχη βραδιά της Παρασκευής 31ης Αυγούστου 2012, έγινε ακόμη πιο όμορφη στην πόλη μας το Βόλο και η λάμψη του πανσέληνου φεγγαριού, ακόμα κι αυτή, σκιάστηκε απ’ το χαμόγελο δεκάδων χιλιάδων Βολιωτών, Θεσσαλών, Ελλήνων που κυριολεκτικά γέμισαν ασφυκτικά την παραλία του Βόλου που φάνηκε μικρή για να χωρέσει το πάθος για χαμόγελο και ελπίδα τόσων ανθρώπων… Τους ευχαριστούμε.
            Συνολικά πάνω από 6.600 χορευτές από τους οποίους οι 5.614 κάλυψαν τις προϋποθέσεις και κατέκτησαν το ρεκόρ Guinness στο συρτάκι, δεν κατέγραψαν μόνο ένα ρεκόρ, αλλά κέρδισαν μια θέση στην καρδιά όλου κόσμου, αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα Ενωμένη Μπορεί. Τους ευχαριστούμε.
            Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, συνδιοργανώθηκε από την ΕΚΠΟΛ με επικεφαλής τον Κώστα Χαλέβα και το Δήμο Βόλου με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σκοτινιώτη και είχε την υποστήριξη της Les Hirondelles με επικεφαλής τον Γενικό της Διευθυντή Κώστα Λεβέντη. Τους ευχαριστούμε.
            Επίσης, δεκάδες μικροί και μεγάλοι χορηγοί, υποστήριξαν αυτήν την εκδήλωση ψυχής, συμβάλλοντας καθοριστικά στη μεγάλη επιτυχία της. Τους ευχαριστούμε.
            Πάνω απ’ όλα, ευχαριστούμε απ’ την καρδιά μας, τους χιλιάδες απλούς πολίτες του Βόλου και της Θεσσαλίας που σε συνθήκες βαθιάς κρίσης και απαισιοδοξίας που μαστίζει τον τόπο και τη χώρα μας, έδειξαν ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα κι ότι αν ενωθούμε και αγωνισθούμε για να πετύχουμε ένα στόχο που πιστεύουμε, τίποτα δεν είναι αδύνατο κι όλα είναι δυνατά.
            Αυτή είναι η τεράστια αξία της Αυγουστιάτικης φεγγαρόλουστης βραδιάς που έκανε γνωστό το Βόλο στα πέρατα της οικουμένης.

Απόστολος Αθανασός
Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Καταστηματαρχών
κάθε είδους Κέντρων Εστιάσεως & Διασκεδάσεως Ν. Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger