Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Αυτόφωτο ο 25χρονος που τραυμάτισε ταξιτζή στη Σκιάθο

Στο Αυτόφωρο, με την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και εγκατάλειψης, αναμένεται να δικαστεί σήμερα ο 25χρονος νεαρός από τα Τρίκαλα, που χθες τα ξημερώματα προκάλεσε τον τραυματισμό 61χρονου οδηγού ταξί, στην πιάτσα ταξί, στο λιμάνι της Σκιάθου, παρασύροντάς τον με το αυτοκίνητό του. Οι δε τρεις φίλοι του (ένας άνδρας και δύο γυναίκες) τον συνοδεύουν για να καταθέσουν ως μάρτυρες.
Ο νεαρός, που εγκατέλειψε τον 61χρονο, βρισκόταν σε κέντρο διασκέδασης, με έναν φίλο του και δύο κοπέλες, όταν, ξαφνικά έγινε φασαρία σε μπαρ στην παραλία. Κάποια στιγμή, κάποιος εκτόξευσε ένα σκαμπό κατά της πιάτσας ταξί και οι τέσσερις ταξιτζήδες πήγαν να ζητήσουν το λόγο και λογόφεραν με τον 25χρονο.
Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, στην προανάκριση αρνήθηκε ότι παρέσυρε από πρόθεση τον ιδιοκτήτη ταξί και υποστήριξε ότι πιάστηκε από το αυτοκίνητό του, για να μην τον αφήσει να φύγει και κατά λάθος τραυματίστηκε όταν ο ανέπτυξε ταχύτητα για να φύγει.
Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, ενώ εντοπίστηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι από την Αστυνομία, την ώρα που κυκλοφορούσε στο δρόμο, που εντόπισε το ασημί αυτοκίνητο που οδηγούσε (μάρκας Fiat Bravo), να έχει βούλιαγμα κι έτσι οδηγήθηκε στην ταυτότητα του δράστη.
Σημειώνεται ότι ο τραυματίας, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου και στις 6 χθες το πρωί στο Βόλο, με επιβατηγό - τουριστικό σκάφος, ενώ προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Σκιάθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger