Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Λόγω καυγά το αιματηρό επεισόδιο στη Σκιάθο

Ένας Έλληνας, 25 χρονών, κάτοικος Τρικάλων, φέρεται να είναι ο δράστης του επεισοδίου, που έγινε στις 4 τα ξημερώματα εχτές  στη Σκιάθο και είχε αποτέλεσμα την παράσυρση, με Ι.Χ. που οδηγούσε ενός 61χρονου οδηγού ταξί και τελικά εντοπίστηκε μετά από έρευνες της Αστυνομίας και του Λιμενικού δέκα περίπου ώρες μετά το ατύχημα που προκάλεσε.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο τουρίστας, που έκανε διακοπές στο νησί με την παρέα του (έναν φίλο του και δύο κοπέλες), ήταν πρωταγωνιστής του επεισοδίου στις 4 σήμερα τα ξημερώματα, όταν στην πιάτσα ταξί στο λιμάνι της Σκιάθου, διαπληκτίστηκε με τον 61χρονο, ιδιοκτήτη ταξί, που βρισκόταν εκεί με άλλους τέσσερις συναδέλφους του.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο ζευγάρια διασκέδαζαν σε κέντρο της παραλίας, όταν, κάποια στιγμή λογομάχησαν και δημιουργήθηκε ένταση. Τότε κάποιος πέταξε ένα σκαμπό προς το μέρος που βρίσκονταν η πιάτσα των ταξί. Οι ταξιτζήδες που ήταν εκεί πήγαν να δούνε τι συμβαίνει και να ησυχάσουν τα πνεύματα και ακολούθησε λογομαχία με τον 61χρονο.
Ο 25χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην προανάκριση αρνήθηκε ότι παρέσυρε από πρόθεση τον ιδιοκτήτη ταξί και υποστήριξε ότι πιάστηκε από το αυτοκίνητό του, για να μην τον αφήσει να φύγει και κατά λάθος τραυματίστηκε όταν ο ανέπτυξε ταχύτητα για να φύγει.
Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, ενώ εντοπίστηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι από την Αστυνομία, που εντόπισε το ασημί αυτοκίνητο που οδηγούσε (μάρκας Fiat Bravo), να έχει βούλιαγμα κι έτσι οδηγήθηκε στην ταυτότητα του δράστη.
Σημειώνεται ότι ο τραυματίας, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου και στις 6 το πρωί στο Βόλο, με επιβατηγό - τουριστικό σκάφος, ενώ προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Σκιάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger