Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Το ΚΚΕ υποστηρίζει: "Όχι σ΄ όλα τα ναρκωτικά. Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις".


Η φτώχεια, η ανεργία, τα πολιτιστικά σκουπίδια είναι το υπόβαθρο για την τραγωδία των ναρκωτικών. Αυτός όμως είναι ο καπιταλισμός και δε γιατρεύεται με χάπια.Ανατρέπεται.

Η καπιταλιστική κρίση και η στρατηγική των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων, η πολιτική της ανταγωνιστικότητας και του ιμπεριαλιστικού πολέμου δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τη μαχητική λογική της...
νίκης σε βάρος της τοξικομανίας που προτείνει το ΚΚΕ. Αντίθετα προσθέτουν καθημερινά νέα εμπόδια στους νέους και τις νέες, εγκλωβίζουν συνειδήσεις, οδηγούν στις αυτοκτονίες ή τη χρήση των ναρκωτικών.


Το χειρότερο σήμερα είναι η κυρίαρχη λογική της ανοχής και του συμβιβασμού με το φαινόμενο, η λογική του περιορισμού της βλάβης, η ανοχή στα "μαλακά", η ανοχή στον συμβιβασμό και τη συναίνεση και μάλιστα η ταύτιση της ανοχής με τη λεγόμενη λογική του ρεαλισμού.

Είναι επικίνδυνοι αυτοί που φλερτάρουν με την ναρκωκουλτούρα, που επιμένουν στο διαχωρισμό μαλακών και σκληρών ναρκωτικών όπως το ΠΑΣΟΚ, οι διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ.

Το ΚΚΕ υποστηρίζει: Όχι σ΄ όλα τα ναρκωτικά. Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις.

ΝΕ ΚΚΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger